Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu eşofman takımı harika, ama neden bu kadar cahilce ve acemice yapılır anlamıyorum, şunun kollarındaki Trabzoncell yazısını beyaz font ile yapıştırmasalar ya, yani hiç olmadı renklerini azcık değiştir ya ölürmüsün
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu eşofman takımı harika, ama neden bu kadar cahilce ve acemice yapılır anlamıyorum, şunun kollarındaki Trabzoncell yazısını beyaz font ile yapıştırmasalar ya, yani hiç olmadı renklerini azcık değiştir ya ölürmüsün

Nereye baktığın değil, nasıl baktığın önemlidir demişler. Amaç hata aramak olunca sayısız hata bulunur. Tamam beyaz fonta yazılmıi, hoş durmamış. Ama çok abartılacak bir konu değil...
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• valla beyler ben gri formaya asik oldum resmen.
        yazi fontlari degismese ve hersene gri formadan yine cikarsak olmazmi ya.
        gri ve bordo cok SIK gözüküyo
        En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 26.07.2010, 23:05.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• hoca dedigin iste böyle olmali ya

Yeni sezonun hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında sürdüren ekibimiz bu sabah iki grup halinde çalıştı.

Buna göre Onur, Bora, Barış Memiş, Glowacki, Sezer, Tayfun, Ferhat, Umut, Mustafa ve Ceyhun'dan oluşan grup Teknik Direktör, Şenol Güneş ile yardımcıları Şeref Çiçek ve Turgut Kural nezaretinde Sport Center Irene'de çalışırken, Genk maçında forma giyen isimler Ünal Karaman ve Mehmet Kulaksızoğlu'yla birlikte ormanda rejenerasyon koşusu yaptı. Aşırı yağmur altında yapılan saha çalışmasındaki yarı saha çift kalesinde Teknik Direktör Şenol Güneş de oynadı. Takımımız günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            formalar adidas. bu formalardan dobi hasan imzalı olanı var bende. zaten üç çizgiyi adidastan başka kimse kullanamaz. 1969'dan beri üç çizgi patenti adidas'ın elinde. ondan başka kimse kullanamıyor. hele hele profesyonel klüpler asla kullanamaz.
            ben orijinal adidas olduğuna inanmıyorum!

neden?

çünkü olay çizgiyle bitmiyor....adidas amblemi nerede???
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Arsenal forması harika ve bizim renklerde çoooook süper olur, hele birde kollar bordo gövde mavi olursa aboooouuuuu!!!

ManU'nun ise tozlukları bile özel tasarım!!!

Ama bizim bu sezonki formalarda süper....her zıl daha iyi olacak....hele bir şampiyon olursak, birde Avrupa Ligine girip orad'da gruptan çıkarsak bakın neler olacak.........
              En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 26.07.2010, 23:31.

Yorum

• gri formanin kumasi mükkemel ötesi ben cok begendim sahsen
                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                / Rize Ardesenli

Yorum

• Gri forma cidden mükemmel ya gerçekten çok sevdim canlı ve futbolcuların üzerinde daha bi hoş duruyo bu sene tercihim gri forma oldu ve siparişi verdim...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben orijinal adidas olduğuna inanmıyorum!

neden?

çünkü olay çizgiyle bitmiyor....adidas amblemi nerede???
                    orjinal adidas onlar. yaka içinde ense bölümüne denk gelen yerde adidas logosu var. dediğim gibi formanın orjinali var bende. şampiyonluk formalarından biridir.

Yorum

• @melih kuzey
                      arkadaşım o fotoğraftaki formalar 3 çizgi ama adidas değil, göğsünde galeri metin yazar.. o kadro en son şampiyon olan kadro ve o yıl hiç adidas giymedi trabzon.. ilk adidas alman sundermann gelince özel olarak almanya'dan getirtilmişti.. 86-87 sezonunda yani.. sendeki forma da o dönemlerin forması olabilir. 1970lerde ve 80lerin başında Türkiye şartlarını bilmeyenler kulüplerimizin türk malı ama taklit görünümlü formalar giydiklerine inanamıyorlar.. mesela GS ve Fbnin formaları da çamlıca diye bi firma yapardı ve logosu da birebir umbro ile aynıydı.. o dönemler telif hakkı diye bişi ortalıkta yoktu, adidas ve umbro da yoktu.. 1987de ilk mağaza açıldı türkiye'de adidasın.. daha öncesi ne bulunuyosa o giyiliyordu.. kaleci şenol güneş sadece kendine özel forma getirtmişti ilk kez 1982de adidastan.. öyle bir kadro var 83-84ün Fb deplasmanında.. 81de puma şortlar gelmişti, onları giymişler, üstünde 3 çizgili taklit türk malı formalar ama şenol güneş'te orjinal kaleci forması.. ekte görebilirsin..

Yorum

• Gri forma mühtiş görünüyor futbolcuların üzerinde.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• edindiğim izlenim kadarıyla bu sene deplasmanlarda beyaz forma yerine gri forma giyersek takımın deplasmanla özdeşleşmiş bir forması olacak.

ben mesela yakalı formayı deplasman forması olarak kabul etmiyorum

düzenleme şu şekilde olabilir mesela

iç saha:çubuklu

deplasman:gri

üçüncü forma: beyaz

taraftar forma arçalı

tabi arada iç sahada da değişikliğe gidilebilir parçalı ve çubuklu arasında

deplasman formamızdada oldukça griyi kullanırsak forma hem kulüp hem de taraftar arsında özdeşleşmiş olur...

bu sene formalar beklentilerin üstünde kaldı

işin açığı 2 senelik hayal kırıklığının ardından bu sene çıkarılan çubuklu ve gri formalar hem kumaş kalitesi hem göze hitap açısından son derece tatmin edici.

tabi birde arkasına güzel font olunca ''dadından yinmiyo''

buradan benim düşüncem kulüp nike ile devam etmeli.

ha birkaç problem var

yukarıdada belirtmiştim.özel formanın daha özel olması ve formaların yaka içi ve dışına yazılar yazılması gibi ama bunlar şu kadar yol geldikten sonra zamanla aşılabilecek sorunlar gibi gözüküyor.
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Genelde gri forma çok beğeniliyor. forma güzel olabilir ancak bana göre geçen yıl bir çok takımın giydiği formayı bu sene yeni gibi sunmaları hoş değil. Geçen yıl Giresunspor giymişti aynı formayı. Sadece o yeşil beyazdı. Ayrıca kumaş kalitesine gelince beyaz forma dışındaki formaların kumaş kalitesi kötü. Beyaz forma farklı bir kumaştan yapılıyor.
                            Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @melih kuzey
                              arkadaşım o fotoğraftaki formalar 3 çizgi ama adidas değil, göğsünde galeri metin yazar.. o kadro en son şampiyon olan kadro ve o yıl hiç adidas giymedi trabzon.. ilk adidas alman sundermann gelince özel olarak almanya'dan getirtilmişti.. 86-87 sezonunda yani.. sendeki forma da o dönemlerin forması olabilir. 1970lerde ve 80lerin başında Türkiye şartlarını bilmeyenler kulüplerimizin türk malı ama taklit görünümlü formalar giydiklerine inanamıyorlar.. mesela GS ve Fbnin formaları da çamlıca diye bi firma yapardı ve logosu da birebir umbro ile aynıydı.. o dönemler telif hakkı diye bişi ortalıkta yoktu, adidas ve umbro da yoktu.. 1987de ilk mağaza açıldı türkiye'de adidasın.. daha öncesi ne bulunuyosa o giyiliyordu.. kaleci şenol güneş sadece kendine özel forma getirtmişti ilk kez 1982de adidastan.. öyle bir kadro var 83-84ün Fb deplasmanında.. 81de puma şortlar gelmişti, onları giymişler, üstünde 3 çizgili taklit türk malı formalar ama şenol güneş'te orjinal kaleci forması.. ekte görebilirsin..
                              http://www.ressim.net/show.php/17213...nspor.jpg.html
                              bende bunu anlatmaya calisiyorum

Yorum

• merak edenler icin gs formalari son 1 dakkika

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X