Evet aynı model gri forma ile o
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Hee formalar çok güzel birde bedenleri olsa bizde neden elalemin forması gibi 3xl yok hadi onu geçtim bana xxl anca oluyor gittim heves ettim xl aldım denedim olmadı ama yine de aldım göbeğe kadar geldi kısa geliyor arkadas koydum öyle yatağın üstüne baktım baktım koydum öteki olmayan formalarımin yanına yani hiç mı 2 metre adam olamaz bu takımı tutan
Ya böyle çıkıntı gibi durmak istemem ama hiç boy sorunundan dolayı forması kısa gelen olmuyor mu? Bir ben miyim la forma giyme özürlü
Formalar kısa Trabzon tsclub da söylüyorum sallayan yokEn son Orhan Kahraman tarafından düzenlendi; 01.08.2010, 05:34.
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri formanın aynısı değil mi o?Bize özel yapılan gri forma.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
DEEP BLUE
Gri gibi silik ve orta yolun yolcusu bir rengi, ''isyankar'' bir kulübün asi ruhuna yakıştıramadım hiçbir zaman... Üzerine üstlük, seçilen gri tonu, kenar mahalle pazarlarında satılan çakma Waikiki bozması türündeyse söyleyecek başka şey de bulamıyorum.
Değerli yönetim kurulumuz ve nike (özellikle küçük harflerle yazılmışlardır) elele bizi rezil etmeye devam ediyorlar... Hadi yönetimde zevk sahibi adam yok, ama nike denen firmanın Türkiye'deki ucube temsilciliği, benim gözümde Lescon'un yanında solda sıfırdır artık...
Ayıptır, günahtır, yazıktır... Yuh diyeceğim ama ona bile değmezler...
Yorum
-
Efsane formadaki ay yıldız ters mi?
Hürriyet“Trabzonsporlular Günü” için üretilen formanın tanıtım bülteninde, ay yıldızın ters olduğu dikkat çekti.
01 Ağustos 2010 , 09:29
TRABZONSPOR’un efsane forması, ilk kez kutlanacak olan “2 Ağustos Trabzonsporlular Günü” dolayısıyla TS Club mağazalarında satışa sunuldu.
Fiyatı 61 lira olarak belirlenen özel üretim formanın taraftarlardan büyük ilgi görmesi beklenirken, dün medya kuruluşlarına gönderilen tanıtım bülteninde, formadaki Türk Bayrağı ay yıldızının ters olduğu dikkat çekti. Normalde sağ tarafa yani formanın dışına bakması gereken ay yıldız, sola bakıyor. Ay yıldız üstelik düz bir şekilde de konmamış; eğik duruyor.
34 yıl sonra
TS Club Koordinatörü Yusuf Görener, yaptığı açıklamada, efsane formanın, Trabzonspor’un ilk şampiyonluğu yaşadığı 1975-76 sezonunun ardından ilk kez oynadığı Şampiyon Kulüpler Kupası’nda giyilen forma olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
Cemil giydi
“Bu formayla Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda İzlanda’nın Akranes takımını eledik ve ikinci turda Liverpool ile eşleştik. Efsane kaptanımız Cemil Usta, penaltıdan attığı golle 1-0 galip gelmemizi sağlayan Liverpool maçında bu formayı giyiyordu. Aynı sezon efsane kaptanımız ve takım arkadaşları bu forma ile Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandılar.”
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 01.08.2010, 12:16.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[INDENT]
Efsane formadaki ay yıldız ters mi?
“Trabzonsporlular Günü” için üretilen formanın tanıtım bülteninde, ay yıldızın ters olduğu dikkat çekti.
01 Ağustos 2010 , 09:29
TRABZONSPOR’un efsane forması, ilk kez kutlanacak olan “2 Ağustos Trabzonsporlular Günü” dolayısıyla TS Club mağazalarında satışa sunuldu.
Fiyatı 61 lira olarak belirlenen özel üretim formanın taraftarlardan büyük ilgi görmesi beklenirken, dün medya kuruluşlarına gönderilen tanıtım bülteninde, formadaki Türk Bayrağı ay yıldızının ters olduğu dikkat çekti. Normalde sağ tarafa yani formanın dışına bakması gereken ay yıldız, sola bakıyor. Ay yıldız üstelik düz bir şekilde de konmamış; eğik duruyor.
En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 01.08.2010, 13:25.
Yorum
-
Eskiden nüfus kağıtlarındaki ayyıldızda tersti diye hatırlıyorum o zamanlar demekki bir sebeple böyle bir uygulama vardı.
Ama;
"""Ay yıldız üstelik düz bir şekilde de konmamış; eğik duruyor.""
Aynı özensizlik burada da devam ediyor, demek ki buna dikkat eden sadece Trabzonspor taraftarı değil.
Yorum
-
Bugün Mecidiyeköy TsClub'a gittim forma almaya.Uygun beden yoktu.Arkadaş salı günü gelecek dedi.İnşallah 7 Ağustosa kadar alırım.Atkı falan aldım işte.Söylemeden edemeyecem , formaların kumaşı gerçekten çok güzel.Özellikle beyaz çok çok iyi.Bir çubuklu bir parçalı alacaktım.Oradaki çubukluda armayla ilgili simetri hatası gözüme çarptı.Umarım yeni gelen formalar böyle olmaz.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniSahra'da ki TsClup'ta XL bedeninde Onur T-Shirt'lerinden var mıdır acaba?
Bir ara sor . Ama yoktur büyük ihtimalTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Gelde şimdi küfür etme Hürriyet'e. Yeterki olumsuz bir şey yakaladıklarını düşünmedinler hemen kocaman kocaman verirler. Avrupa kupasını alsan, uzaya çıksan bir satırla geçiştirirler şerefsizler.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniSahra'da ki TsClup'ta XL bedeninde Onur T-Shirt'lerinden var mıdır acaba?''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum