Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şortlar fena değilmiş..

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben özel cubuklu forma buna derim iste,,,,,

nike yaptimi yapiyor iste....

bunun bizdeki çuıbuklu ile arasındaki fark nedir ?

pardon sonradan farkettin bizdeki 79 lira, oradaki 150 lira
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunun bizdeki çuıbuklu ile arasındaki fark nedir ?

pardon sonradan farkettin bizdeki 79 lira, oradaki 150 lira
        Aradaki farkı gerçekten göremiyor musun ?
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Christopher B, Andres Iniesta'ya mesajını gönderdi "Orta sahada oynama, orayı sahiplen"
          Jamie B ise Pique'ye "Pique senin zamanın" diye seslendi ve binlerce başlık arasından seçilip Johannesburg'un göklerinde ışıldadı.
          "Geleceği Sen Yazdın" duvar kağıtlarını indirmek için tıkla;
          Explore NikeFuture’s 28 photos on Flickr!

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2010, 11:05.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu forumdaki üyelerden bazıları da oturmuş milletin yorumlarını okuyup okuyup eleştiri yapıyor kendi bilinçsiz fikirsizliklerinden!Ayrıca yukarda bi arkadaş gayet güzel açıklamış formalar arasındaki farkı..biri 75 tl diğeri ise 150den bile fazla!!Siz daha yeni yeni tek tük forma almaya başlayan taraftarlarsınız 150 liraya forma alan taraftarla kendinizi nasıl kıyaslayabiliyorsunuz!!Aynı kalitede formayı klüp çıkartsa kaç tane satabilecek?Yarı fiyatına olanlardan bile alanların sayısı malum!!!Hele bazı cahiller Barcelonanın formalarıyla bizimkiler niye farklı diyor!El insaf be kardeşim o formaların bir tanesinin fiyatı kadar harcamayı ömrün boyunca TS CLUBDA harcadın mı toplamda?.......Kendinizi kıyaslayacağınız klüpleri iyi seçin!Hollanda ikinci ligiyle kıyaslayın kendinizi forma kalitesi olarak..İngiltere,Almanya demiyorum haa!!O ülkelerin ikinci liginde bile forma satış olayı bizim çok çok üstümüzde.Maçlarını izlediğiniz zaman klübün rengi neyse stadyum da o renkte oluyor..Bizde hala utanmadan kazankla t-shirtle maça gelenler var!
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yorum

• Habunlar nedir ya forma mı

Yorum

• Cansız mankenin üzerine forma giydirip tanıtım yapmak artık eski çağlardan kalma hareketler.

Bjk'nin yeni forması da klasik çubuklu formalarından farksız bana göre. Şimdi çubuk sayısını felan bahane edenler olabilir.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bjk nin çubukulsu güzel olmuş ancak bizim formadaki armalara sallayanlar bjk nin armalarının da yapıştırma olduğu görürler umarım.
                      arıca gs de iki yıldır yapıştırma arma kullanıyor.

Yorum

• Evet istanbul takımları da yapıştırma kullanıyor.Hatta bazen giyen arkadaşların armalarının sökülmüş olduğunu görüyorum.Sadece bizde değil yani.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Var forma üzerindeki dikiş içeri batar ıslanmayla beraber iyice vücuda yapışır ve terle beraber değdiği yere tahriiş eder hatta yara yapar.Hele ki hava da sıcaksa orayı yırtıyorlarmış hissine kapılır insan çok çektim biliyorum
                          anladim da idman yaparken olmuyor mu? Bunu söylemeye calisiyorum. Idman ürünlerinde dikisli olan armalar rahatsizlik yapmiyor mu?

Yorum

• *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak beanTURKA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şortlar berbat olmuş ama forma konusunda adidas gerçekten çok başarılı. bizim formalarla karşılaştırınca tasarım konusunda adidas beş adım önde diyebiliriz nike'In tasarımları çok sadece. adidas üç çizginin karizmasını her yerde kullanıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X