Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siteyi hergün takip ediyorum ama cevap fazla cevap ve yorum yazmıyorum.

Birçok arkadaşın şikayeti yada şikayetleri aynı.Formalarda ince ayrınıtıların olmaması,arma ve bayrağımızın dikişli olması...

Daha öncede yazdım ben bu işin Nike'den kaynaklandığına inanmıyorum.Olay sadece bizim iş bilmez yöneticilerimizde.Burda başka markayı övmeyeceğim.Ama yapıştırma olsada iyi olduktan sonra bir problem olmaz.Bende Adidas tişört ve Swet var 3 şerit çizgiside yapıştırma.İnanın 3-4 yıldır giyiyorum ve dikkat etmeden yıkanıyor.İnanın hiçbirşey olmadı.Ama dedimya bunu Nike'de yapabilir.Ama bıraksalar....

Yeni formalar çıkınca 2. gün gidip aldım.Dikkat etmedim.Eve gidince baktımki reklam yazılarının bazıları tam yapışmamış.Geri getirdim " tamam hallederiz , öğleden sonra gel al " dediler.Gittim halloldu.Ama buna ne gerek var.Ben şimdi korkarak forma giyeceğim acaba yazısı arması kopacakmı diye.Kulüp bu işi bıraksın Nike kendisi yapsın.

Birde yine yazacağım en kaliteli malzemeden en az sevilen beyaz formanın yapılması hangi akla hizmet.Yani o kaliteli malzemeden niye çubuklu forma yapmazla anlamıyorum.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yapıştırma diye bilinen ısıyla transfer metodu tüm markaların kullandığı bir sistem. Formalara kulüp armalarını ve sponsor logolarını uygulamanın en pratik ve ekonomik yolu bu. Yalnız bu malzemeyi kumaşa transfer ederken kullanılacak ısı, transfer sırasında uygulanacak basınç ve süre işin kalitesini etkiliyor. İlk formalarda acele etmeden dolayı uygulama hataları olmuş olabilir fakat yıkama talimatlarına uyduğunuz müddetçi uzun süre kullanabileceğiniz ürünler.

Forma kalitelerimizin arttığını sadece geçen dönemdeki formalara değil rakiplerimizin formalarına da bakarak görebilirsiniz.

Daha da güzeli diyorsanız o da biraz daha maliyet demek. Trabzonspor taraftarının genel profili ve alım gücünü düşününce mevcut seçenekler en iyisi. Formaları eleştirirken şunu ıskalıyoruz hep; kulüp bu işten para kazanıyor. Maliyet ve satış dengesini düşününce kolleksiyonumuz hem makul hem de güzel ürünlerden oluşuyor.

Sırada gri formamızı süper kupa ile süsleyip yeni başarılara açılmak var.

Formalarımız, kumaş dokuları, kesimleri, şortların modeliyle sporcunun içinde rahat edeceği şekilde tasarlanmış. Gerçekten de futbol oynarken ne kadar ter içinde kalsanız da formalar veya idman ürünleri sizi terden dolayı rahatsız etmiyor.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat bey!!Önerilerinizi herzaman beğenmiş ve desteklemişimdir.

Daha önceki yazılarınızda bordo mavi ile siyahın uyumsuz olacağını belirttiniz.Ama resimlerde A.Villanın formasına bakıyorumda gayet hoş olmuş bence.Aynı model olmasa değişik versiyonları uygulanamazmı ileriki yıllarda?

Birde hep yazıyorum birde size sorayım , beyaz forma malzemesinden niye çubuklu forma yapmıyorlar.Beyaz forma çok kaliteli ama beyaz olduğu için almıyorum.Çubukluyu seven zaten alacak.En azından daha kaliteli malzeme olur düşüncesindeyim.Yada çubuklu formanın arka kısmındaki numara bölümünün malzemesinden.

Yorum

• kesinlikle .. bizim renklerimiz beyaz değil ve beyaz renki dünyada binlerce takım var .. bu renklere ihtiyacımız yok farklı renklere evet istiyoruz ama istedğimiz beyaz değil .. kappa dönemindeki gibi turuncu , yeşil tarzı renkler istiyoruz ..

Yorum

• Resul Bey beyaz formamızın daha da kaliteli olan bir modeli daha var. Forma modelleri kumaşları ile uyumlu olarak farklılık gösterebiliyor. Çubuklu forma modeli içinde en uygun kumaş seçildi. Beyaz formanın kumaşı farklı bir serinin ürünü ve bizim yaptırdığımızın daha da pahalı olanı var standart kolleksiyonda.

Seneye Nike' 5 tane değil bize temsil edecek 3 forma yaptırıp, birini çok özel yaptırırsak her şey düzelecek. Forma modellerinin sponsor firmanın o sezon için belirlediği çizgiler içerisinde yer almasının bir mahsuru yok, yeter ki renginize takımın geçmişine uygun bir model seçilsin.

Hazır efsane forma satışa çıkmış, gündeme gelmişken, Aston Villa tarzı olarak adlandırığımız forma modeli de çubuklu formamız gibi klasik formalarımız içerisinde yerini alır umarım.

Hiçbir forma vitrinde dursun diye tasarlanmaz. Onu değerli ve anlamlı kılan temsil ettiği takımın ruhudur. Formalarımızın asıl anlamı futbolcular üzerindeyken daha net görülüyor. Sırt numaraları konusunda da ligde fark edilecek bir güzelliğe sahip olduk. Ve bu konu da taraftarın özellikle BMN'nin ısrarları sonucu uygulamaya koyulan bir yenilik oldu.

Renk konusunda bordo mavi renkler az kullanılan ve zor renkler. Bizim renklerimiz biraz daha özel. Bordomuz aslında biraz daha koyu neredeyse mürdüm rengine kaçan bir bordo, mavi gök mavisi. Bu renkleri güzel gösteren modeller seçmeliyiz. Uygulayacağımız yedek renkler de yine kurumsal kimlik çerçevesinde kulübün tarihi ile bağlantılı belli renkler olmalı. Değişiklik olsun diye her renk uygulanmamalı formalara. Barcelona'nın yedek renk olarak uyguladığı sarı, turuncu, turkuaz ve grinin tarihiyle ilgili bağlantıları var ve bu renklerin dışında renk kullanmıyorlar. Ayrıca hiçbir ürününde kraliyet rengi diye beyaz kullanmıyorlar. Bizim de belli kurallarımız ve yasaklarımız olmalı.

Bunun için de kulübün estetik bir kurum kimliği rehberine, estetik bir göze ihtiyacı var. Yakın zamanda lacivert şapkada sarı yıldızlar, sarı lacivert tişörtler gördük, kendi resmi ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüp yapımız var. Bazı şeylerin değişmesi zaman alıyor.

İstemek ve bilmek yetmiyor.

Daha iyiye daha güzele doğru gidiyoruz. Umarım bu süreç daha profesyonel ve estetik değerlendirilip hızlandırılır.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 31.07.2010, 18:30.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Benim amblemi yapıştırma olan 2 tane formam var ve en ufak bir açılma dahi yok , sanırım bu yıkamayla ilgili oluşan bir problem ..

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Barcanın renkleriyle bizimkinin alakası yok bizim maviyle onlarınki çok farklı,

Bence gri forma güzel , Gri formanın aynısını renkleri bizim ana renklerimizle (omuzundaki şeritteki bordo mavi renklerden bahsediyorum) uygulanan başka bi takımın forması yok yani dediğiniz gibi bayernden çalınmış olamaz uygalama çok farklı, gs nin yaptığı rengi ana formanın temayı aynen birebir çalmaktır , gs nin o formasındaki aslan baskısı için taraftarlarının o formayı alacaklarını pek sanmıyorum, bütün iş albenide , ben diğer takımlarının formalarına bakınca bizim formaların gayet iyi olduğunu düşünüyorum , ama her zaman daha iyisi vardır tabiki, ben kalın çubuklu forma seven birisiyim kalın çubuklu olmalıdır bizim çubuklularımız, en çok griyi beğendim farklı duruyor ve ligdeki 18 takımın formalarından, ama en çok beğendiğim efsanevi formamız ben ondan alacağım kısmetse kalın çubuklu çıkıncaya kadar.
                  bizim gri forma güzel

ama en azından benim edindiğim izlenim taraftarın özel forma isteğiyle tutuşmaması bu formanın.

bizim taraftar daha bize has bir şeyler istiyor

yukarıda da yazmıştım hatta

ama nike böyle bir formayı hiç bir kulübe yapmıyor
                  ben bu sezon bir tek inter forması dışında görmedim özel forma

neyse ama kumaş kaltiesi konusunda nike tan daha iyisi yok

bu sene bütün formalar dri fit.

çok kaliteli kumaş.

kumaş kalitesi konusunda bütün diğer takımlara fark atarız

fakat diğer özel forma konusunda sadece bize özgü öğerlerin olmaması sıkıntı.

gelelim çalma çırpma olaylarına

dünyada aynı renkte bir çok takım olduğundan kendi rengi olmadan bile başka bir rengin kullanılması bence sıkıntı değil.

çok iyi hatırlıyorum yaklaşık 3-4 sene önce man utd.ın deplasman formaları masmaviydi.

zannetmiyorum ki biri çıkıp siz chelsea nin rengini çaldınız dememiştir.

her ne kadar rakip takım olursa olsun bu konuda insanları çalıp çırpmayla suçlamak haksızlıktır.bu duruma galatasarayda dahildir.

adamlar 2 senedir farklı renklerde model çıkarıyor.sen yapabiliyor musun bu işi?

ha pembe olmuş ha mor ha somon.
                  amaç kulübe özgü bir forma olması ve bence başarıyorlar bu işi.

taraftarıda bizim gibi değil.tüm fenerliler dalga geçmesine rağmen adamlar stadı mor formayla donatıyor.
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• juventusun forma arkalari cok kotu olmus

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim gri forma güzel

ama en azından benim edindiğim izlenim taraftarın özel forma isteğiyle tutuşmaması bu formanın.

bizim taraftar daha bize has bir şeyler istiyor

yukarıda da yazmıştım hatta

ama nike böyle bir formayı hiç bir kulübe yapmıyor
                      ben bu sezon bir tek inter forması dışında görmedim özel forma

daha önce yazdığım mesaja yeni formaların çıkmasıyla beraber eklemeler yaptım.
                      umarım sizin içinde açıklayıcı olur

İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu yanlış anlamayı düzeltelim.
                      katalog ile özel hazırlanan formalar tamamen farklı şeyler.
                      belki kısmi bir benzerlikler içerbilirler.
                      aşağıda da küçük bir gruplama yaptım fikir verebilir.

katalogtan giyenler (katalog ürünleri yandaki linkte mevcut http://www.3qsports.co.uk/nike-uk.pdf )

Aberdeen

KRC Genk

FSV Mainz 05

FC Saarbrücken

Southend United

Southport FC 10/11 home

Dundee United

SM Cean

Notts County

York City FC home

Oxford United

Scunthorpe United home

Crystal Palace home

Trabzonspor

Eskişehirspor ve İ.b.b (formaları daha çıkmadı.)

vs.vs ...

özel formalar ise:

Arsenal away
                      Arsenal home

Atlético Madrid home

Aston Villa

Celtic home

Barcelona away
                      Barcelona home

Juventus home

Manu away
                      Manu home

FC Porto away

PSG home

PSV Eindhoven home

Hertha BSC away

İnter Mİlan home
                      İnter Milan away

Werder Bremen

vs.vs.
                      ...

Yorum

• görüldügü gibi bizim cubluklunun aynisini kullanan takimlar logoyu iki cubugun ortasina yerlestirmisler sadece biz mavi cubuga koymusuz

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

keske bu formamiz olsaydi her sene klasiklerin arasina yer alsa

Yorum

• Gri formanın aynısı değil mi o?
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diğer takımların formalarına baktıkça bizim formalarımız daha bi güzel gözüküyor ..

Yakında yeni formamı alacağım ama hala karar veremedim gri mi çubuklu mu ..
                              Benim fikrim çubukluydu. Bu akşam gittim bi bakayım dedim formalara tekrardan. Bİ önceki gidişimde gri ve çubuklu yoktu ikisi e gelmiş bi dener çıkarım dedim. Ama griyi giyince resmen vuruldum bence bizim efsane formalarımızdan olabilir gri - bordo - mavi üçlüsü. Çok güzel.

Yorum

• Bayılıyorum bu formaya ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X