Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o armanın rengi, o formanın renginin üstünde sırıtıyosa bi sıkıntı var demektir kanımca=)
    Hangi armanin rengi? Yine basdan baslamayalim. Bizim kulübün en az 10 tane farkli arma rengi var sadece bordoyu ele alirsak.

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Malesef bu olay hep göreceli. Mürdüme çalan bordoyu sevmeyenlerde var.
    Ayrica mürdüm olayinida acikliga kavusturmustuk. Tarihi bir gercekten bahsediyoruz. Zamaninda renklerimizi secerken mürdüme calan rengi kastetmisler. Yesil siyah secselerdi, yesili begenmiyoruz mu diyecektik? Allahtan cok özel ve birbirine uyumlu iki renk secmisler.
    Adi üstünde, bordo, yani sarap rengi. Birazcik üzüm rengi olacak icinde . Kapali kirmizi degil adi, bordo.
    Drogheda bile bizden daha iyi biliyor bu isi, gectim Aston Villa ile West Ham'i.
    En son cerasus tarafından düzenlendi; 07.04.2013, 23:46.

Yorum

• Bu renklerdirmeyi de logodaki renkleri kullanarak yaptım

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu renklerdirmeyi de logodaki renkleri kullanarak yaptım

Bence bu en güzeli olmuş.

Yorum

• Şimdi süper olmuş işte

Yorum

• Son Akhisar maçında her kim Trabzonspor'u sahaya o rezil dizayn edilmiş tişört benzeri saçma forma ile çıkarmışsa şehri terk etmesi lazım en önce. Takımı sahaya 'ÇUBUKLU FORMA' çıkarın eyyy sözde yöneticiler....
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Buraya daha önce koymuş muydum hatırlamıyorum ama koyduysam da ikinci defadan zarar gelmez.

İrlanda'nın Avrupa Şampiyonası'nda giydiği forma çok hoşuma gitmişti, bu yaz o formanın üzerine Trabzonspor forması tasarlamıştım.

Yorum

• Enfes Batuhan enfes.
                7

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buraya daha önce koymuş muydum hatırlamıyorum ama koyduysam da ikinci defadan zarar gelmez.

İrlanda'nın Avrupa Şampiyonası'nda giydiği forma çok hoşuma gitmişti, bu yaz o formanın üzerine Trabzonspor forması tasarlamıştım.

Das is good, SUPER!

Yorum

• West Ham'ın giydiği Macron bize yapılsaydı kıyamet kopardı. O kıyametin başında beni görebilirdiniz. O nasıl özensiz bir forma. Tasarıma dair en ufak bir incelik yok!
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• aynen ya iğrenç forma hamile elbisesi gibi 2009 da benzerini gymiştik.artık sade tişört tarzı formalar moda ve daha şık duruyor bu seneki bordo formamız güzel sadece ters renklerde olmalıydı mavi ağırlıklı

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        West Ham'ın giydiği Macron bize yapılsaydı kıyamet kopardı. O kıyametin başında beni görebilirdiniz. O nasıl özensiz bir forma. Tasarıma dair en ufak bir incelik yok!
                        Haklisiniz.
                        Not olsun diye sunu belirteyim; ben, West Ham'in formalarinin tasarimi güzel oldugu icin degil, renklerin nasil kullanilmasi gerektigini göstermek icin paylastim.
                        Ayrica su mesajdaki renk bordo ise, diyecek bir sözüm kalmiyor artik. Ayni formayi bir daha paylasir misiniz? Ama bu sefer mavi kismi sariya cevirerek.
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 09.04.2013, 20:42.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haklisiniz.
                          Not olsun diye sunu belirteyim; ben, West Ham'in formalarinin tasarimi güzel oldugu icin degil, renklerin nasil kullanilmasi gerektigini göstermek icin paylastim.
                          Ayrica su mesajdaki renk bordo ise, diyecek bir sözüm kalmiyor artik. Ayni formayi bir daha paylasir misiniz? Ama bu sefer mavi kismi sariya cevirerek.
                          Standart kabul edilmiş logomuzdaki renkler bunlar celallenmeye gerek yok.

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 10.04.2013, 16:25.
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Yunanistan forma sponsorluğu konusunda Nike ile anlaştı.

Mesele katalog veya özel değil doğru formayı seçmek. İşin ekonomik gerçeklerini ıskalamadan değerlendirme yapmak lazım.

Nike model olarak, kumaş kalitesi, renk kullanımı, yenilikçi yanı, antreman ürünleri, marka değeri olarak üst düzey bir marka bize ürettikleri formalar veya bizimkilerin seçtikleri diyelim güzel formalar. Nike Apple ise Adidas Nokia düzeyindedir.

Ne seçeceğini bilmezseniz hangi markayı getirirsen getir sonuç istenilen gibi olmaz. Şikeciler yıllardır Adidas ile çalışıyor idman ürünlerini kendi markalarıyla Adidas'a yaptırıyorlar. Allah aşkına eşofman veya idman ürününü kendi taraftarı dahil beğenen var mı?

Tasarım ciddi bir ve işin uzmanları tarafından yapılmalı. Forma tasarımı forma teknolojileri eski yıllara göre çok değişti gelişti. Nike bu konuda öncü bir firma.

Biz marka kulüp olmak için gerekenleri yapmadan aynı sonuca ulaşmak istiyoruz.

Elimizdekinin kıymetini bilmek için kaybetmeye gerek yok.

Uruguay'ın 2013 forması

Tarihlerinden ilham alarak yeniden yorumlamışlar.

Biz mavi gibi açığı koyusuyla geniş bir yelpazadeki zengin bir rengi yeterince doğru kullanamadık. Hele mavi beyaz kombinasyonlarını yeterince değerlendiremedik. Aynı şekilde bordonun gücünden yararlanamadık.

Kolleksiyonda yer alınca acaba dedirten buz mavisini görünce heyecanlanmıştım. Mesele sadece forma değil o formanın taşıdığı ruh ve o ruhu temsil edecek değer katacak futbolcular bulmak.

Avrupada başarılı olmak bu kulübün büyümesi için tek şart. Kurumsal olmadan estetik gözler bulaşmadan ne desek boş. Ligin en güzel formalarını giyiyoruz hala mızmız davrananlar var. Daha güzel formalar elbette seçilebilir ama yönetim belli işte. Sorun markada değil.

Nike iyidir başka macera aramaya gerek yok. Barcelona'ın aklı parası yok mu zırt pırt sponsor değiştirmiyor. Bizde olmasa ah keşke olsa diyecekler şimdi niye Nike'a kafayı takmış anlamıyorum. Takıma kızan hıncını formadan çıkarıyor.

Bakın 1461'e o formaları ne güzel taşıyorlar. Hatırlamışken ben olsam kolleksiyonu öyle ayarlardım ki 1461 Trabzonspor'u bir sezon geriden takip etmez onlara özel kolleksiyon hazırlar o formaları da cazip satın alınmak isteyen bir pazara dönüştürürdüm.

Corinthians

TS club tasarımlarını şimdiki gibi fenerli birine değil bu işi aşk ile tasarlayacak Trabzonsporlu tasarımcılara emanet ettiğinde alacağımız yol çok hızlı olacak. Yoksa havanda su dövmeye devam ederiz.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 10.04.2013, 18:55.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona'nın üçüncü forması

Internacional 2013 forması

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Son 3. resimde defo var.
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.