Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden hem nike amblemi hem forma numarası hemde trabzonspor amblemini şortun sol tarafına yapıştırılıyor?bilen açıklama yapabilir mi?
MADDE 10 – NUMARALAR ve İSİMLER
(1) Futbolcuların formalarında ve şortlarının sol ön yüzünde aynı numaraların bulundurulması zorunludur. Numaralar, formalarda 25-27 cm, şortlarda 10-12 cm büyüklüğünde olacaktır.
(2) Numaralar, forma setlerinden farklı olacak biçimde tek renkte olmak zorundadırlar.
(3) En üst üç profesyonel ligde, formanın arkasında numaranın alt kısmında harflerin büyüklüğü 7,5 cm,yi geçmeyecek şekilde futbolcunun isminin yazılması zorunludur.
(4) En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde diğer liglerdeki şartlara uymak koşuluyla isim uygulamasına başlayabilirler. PAF ligi bu uygulamanın dışındadır.
(4) Futbolcuların sırt numaralarının alt iç kısmında, boyutu en fazla 10 cm² olacak şekilde üretici logosu bulundurulabilir. Üretici logosu, numaraların dışına taşmayacak şekilde konumlandırılmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Trabzonspor ile ilgili değil, TFF'nin belirlediği genel bir uygulama. Bu sorunun cevabı pek çok kez bu başlıkta verilmişti.
MADDE 10 – NUMARALAR ve İSİMLER
(1) Futbolcuların formalarında ve şortlarının sol ön yüzünde aynı numaraların bulundurulması zorunludur. Numaralar, formalarda 25-27 cm, şortlarda 10-12 cm büyüklüğünde olacaktır.
(2) Numaralar, forma setlerinden farklı olacak biçimde tek renkte olmak zorundadırlar.
(3) En üst üç profesyonel ligde, formanın arkasında numaranın alt kısmında harflerin büyüklüğü 7,5 cm,yi geçmeyecek şekilde futbolcunun isminin yazılması zorunludur.
(4) En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde diğer liglerdeki şartlara uymak koşuluyla isim uygulamasına başlayabilirler. PAF ligi bu uygulamanın dışındadır.
(4) Futbolcuların sırt numaralarının alt iç kısmında, boyutu en fazla 10 cm² olacak şekilde üretici logosu bulundurulabilir. Üretici logosu, numaraların dışına taşmayacak şekilde konumlandırılmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki 3ü üst üste kötü durmuyor mu?bunun yerine ozaman nike amblemini sağ tarafa alamaz mı?
Zaten futbolcuların giydiği ile taraftarın giydiği aynı olmak zorunda değil. Kulüp bunun da çözümünü üretmiş. Ortada bir problem yok zaten.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya gri formanın uzun kollusuda süper durucak bence
Daha önce formalarımız çıkar çıkmaz alıyordum ama bu sene uzun kolluların çıkmasını bekliyorum.
Zaten güzel olan formalarımız uzun kollu Çok daha güzel olacak , çook !
Yorum
-
-
su sortdaki numara nike logosu ve arma hos durmamis ama burda Takimimizin yapicagi bise yok olsa bence onlarda daha güzel duran sekli secerlerdi.. bu arada ben birsey sormustum ama cevap gelmedi bi arkadas Antrenman formalarindan bahsetmisti fiyati ne kadar diye bende sormustum Antrenman formasi hangisi diye? cvp gelmemisti de acaba bilen var mi tekrar sormak istedim bilgilendiren olursa sevinirimSAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum