Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaki ülker yazısı oluyormu ki acaba??
    181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaki ülker yazısı oluyormu ki acaba??
      Taraftarlara satılan formalarda reklam yok öndeki T.Telekom yazısından başka arka bölüm boş 10 tl verip numara ve isim yazdırabilirsin.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çubuklunun altında mavi yerine bordo şort çok daha hoş duruyor.
        armanın yerini hala düzeltmediler o ayrı bir sıkıntı
        Cubukluya Bordo sort cok güzel durmus gercekten.. ve Bordo fontda kendi fikrimce saridan daha hos duruyor.. Sortlada birlesince görüntü ortada
        SAMSUN UNDERGROUND RAP
        55

Yorum

• Uzun Kollu cubuklu siparis vermek istedim ama isim yazilamiyor neden?? Lutfen arkadaslar sizde bakin siteye.. Ts Club'a lutfen birileri bildirsin yahu.. boyle olmaz!!!

Yorum

• formalarimizin hepsi cok güzel nike ile anlasma uzatilmali kesinlikle

Yorum

• Bu sezon bir adet kısa kol bordo forma almıştım bir tanede uzun kol çubuklu alacağım
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Sitede Cubuklu forma icin Isim ve numara yazamiyoruz??? hata var!! nasil yapacayiz bun ya arkadaslar?

Yorum

• Çubuklu formamızda armamızın yerini düzeltmeye niyetleri yok galiba.

Yorum

• Bordo formami burda cok övdüm.. ama yaklasik 15 yikama sonrasi size baski resimlerini ve formanin kismen kötülestignin resmini göstericem.. 30 dereceyi gecmeyen bir isida ters cevrilerek yikaniyor.. yani bu defa forma sanirm yanlis bakimdan zedelenmedi saniyorum.. neyse forma bi yikamadan gecsin size resimlerini cekip aktaricam.. su anda terli
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• S beden siparis verdim! Ama insallah uzun kollari kisa gelmez, bende beyaz formanin uzun kollusu var gecen sezonun ve S beden ayni M gibiydi.. bu sezon Cubukluda ayni mi acaba???

Yorum

• yaklasik 15 yikama 30 dereceyi gecmedi isisi ve gerektigi gibi yikanildi.. bilmiyorum normal mi belki normaldir ama önceki isimli formalarimda isim karakterleri cikmamisti..

buda asil demek istedigm forma kumas zedelenmesi.. simdiye kadar bi Milli formamda oldu oda Nike ama yaklasik 2 sene boyunca kullanimdan sonra ve yaklasik 110 defa yikandigi halde.. bilmiyorum buda normaldir belki ama ben formanin daha fazla dayanicagini sanmistim.. pek belli olmuyor resimde ama giyerken belli oluyor..
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• Aldığımdan beri elimde yıkamama rağmen yıldızı soyulmaya başladı yakında arması da sökülecek sonra ay yıldızı.

Böyle ürün portföyüne lanet olsun. Formalara dikiş yapılmamasını sağlayanlara verdiğimiz para haram zıkkım olsun.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Galatasaray maçını izlemeye gittiğim yerde bir arkadaşın formasının ay yıldız armasının yarısı çıkmıştı. Senin formandaki çıkmayacak sanki dedi bana.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• @ Bilhan

Kardes bence 15 yikama sonra bu olay gayet normal!

Yorum

• bence bir normal avrupa takiminda forma 15 yikama sonrasi bu hale gelmez ManU Barca fln demiyorm.. yani As Roma Valencia Hamburg Werder Bremen fln.. forma gercekten cok güzel ama kalitede sorun var sanirim.. neyse saglik olsun.. ama benim merak ettigim hadi yazilar neyse olur fln da formada o kumasin zedelenmesi normal mi acaba? bilgi verilirse sevinirim
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X