Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri forma alacağım ancak formayı giydiğim zaman armamız tam karşıya doğru değilde sol koluma doğru bakıyor..arması karşıya bakan bir forma bulduğum an onu alacağım,şimdilik sadece antrenmanda giyilen siyah şorttan aldım,gerçekten mükemmel çok rahat ve güzel duruyor :-)

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşım anlatamıyoruz galiba, NIKE bizim aynı zamanda sponsorumuz. Lütfen şimdi trabzonspor.org.tr'den Sponsorlarımıza bak en alttan. NIKE sponsor mu değil mi anlarsın...
      Orada Sponsor olarak gecmesi hicbirseyi degistirmez. Sen Saniyormusunki, Webmasterin bu Isten haberi var?

Git bide Ts-Clup Müdürü ile Konus. Olmadi Nike Halkla Iliskiler ile Konus.

Nike bize Sponsor olmak icin hicbir Para vermiyor. Bütün Parayi biz onlara veriyoruz.

Hatta Arsivlerde Arastir, AYNI RESMI SITE bunu kendisi bir Haberde aciklamisti..

Sende Anlarsin!

--------------------------

Hem Sponsor olsa bile, Sökülen Armalarin, Bayraklarin, Reklamlarin Sorumlusu Nike mi?

Haspinallah...
      En son izzet tarafından düzenlendi; 25.07.2010, 20:11.
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ürün tedarikçimiz Nike firmasının AIDS hastalarına destek olmak amacıyla bir kampanya başlattı. Buna göre Nike tarafından üretilen ve 6,5 TL’ye satılan Nike (RED) bağcıklarından elde edilen gelirin tamamı Afrika’daki HIV-AIDS ile mücadeleye harcanacak.
        Ürün tedarikçimiz Nike firmasının devre arasında kulübümüze özel olarak hazırladığı parçalı Bordo-Mavi formalar bugün (cumartesi) satışa sunuldu.
        Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı çubuklu Bordo-Mavi formalar satışa sunuldu.

Buda Referans olarak gösterdiginiz Resmi Web sitemizden. Sarara, Yurtici Kargoya Sponsor diyen, Nike a neden Tedarikci der, hic düsündünüzmü?
        Trabzonspor

Yorum

• bordo ve gri güzel.anlamadığım şey ts-fb--bjk-gs her sene bide nostalji forma yapsalar ya..
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gri forma alacağım ancak formayı giydiğim zaman armamız tam karşıya doğru değilde sol koluma doğru bakıyor..arması karşıya bakan bir forma bulduğum an onu alacağım,şimdilik sadece antrenmanda giyilen siyah şorttan aldım,gerçekten mükemmel çok rahat ve güzel duruyor :-)
            Antreman şortları ne zaman satışa sunuldu ki ?

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim anam babam, bari ucune tuz, yag birde Kemik atsaydin. Cok Güzel Corbay suyu cikardi
              benim diger formalarim da 90 derecede yikaniyor hepsi sapasaglam cikiyo makinadan
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• Ben hic denemedim 90 Derecede
                Trabzonspor

Yorum

• bundan sonra denemeyi birak hic bi Trabzonspor formami birak 90 dereceye atmayi 40 dereceye dahi attirmam atmam en fazla 30.. Türkiye 2008 formami 90 dereceye attim dayandi(Nike), Konyaspor 90 dereceye dayandi (Adidas), Barcelona 90 dereceye dayandi (Nike), 2 tane biri cubuklu biri gecen senenin o Aston Villadaki forma 90 dereceye dayandi (Kappa ve Nike), ve 2010 - 2011 Trabzonspor formasi 90 dereceye dayanamadi (Nike) dikisli olsa dayanirdi.. burda Nike elestirmiyorum armayi yapistiran onlar degildir.. neyse de daha 90 dereceye Hayir özellikle Trabzonspor formalarimda..
                  SAMSUN UNDERGROUND RAP
                  55

Yorum

• İzzet

Bu konu başlığının ilk sayfasına bir bak bence
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Bende burada bildiklerimi Paylasiyorum.

Sponsorluk Lafi bizi degisik beklentilere sokuyor. Nike FIrmasi bizim Tedarikcimizdir. Bunu sonra Ts-Clup Müdürü hem Siteden, hem benim görüstügüm ts_clup yöneticileri söyledi. Ayrica Web sitedede Nike Ürün tedarikcisi olarak geciyor o Aciklamadan sonra.

Nike bizim Sponsorumuz ise, Neden Nike.com.tr de Trabzonsporun T si yok? Werder Bremenin bile varken.

Istiyorsaniz bir Nike Halkla iliskilere, Ts-Clup Yetkililerine ulasin.

Websitede Yapilan yanlis Aciklamalar beni pek baglamaz Ya yanlis Tanimlamalar diyelim.
                      En son izzet tarafından düzenlendi; 25.07.2010, 23:08.
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selaminaleykum

Trabzonsporun antreman Formasarin fiyatini bilen varmi?
                        Antrenman formasi hangisi oluyo ki ?
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• Ts-Clup in Esofmanlari nasil?

Terletiyormu, yada Kumas iyi nefes alip veriyormu?
                          Trabzonspor

Yorum

• Gri Forma harika ya, futbolcularin üstündede cok güzel duruyo.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Umbro 2010-2011 bordo mavi formalar.

Yorum

• Bizim beyaz forma modelimizin bir üst kumaşı kenarlardaki lazerli deliklerden belli oluyor. Beyaz formanın iki çeşidi var zira ( eyvah! yine polemik konusu )

Efsane forma ile ilgili resmi sitede birazdan haber çıkar hazırlıklı olun.

Gri formamızın güzelliği her geçen gün ortaya daha net çıkıyor.

İyi haftalar.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X