İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yaaa bu kadar olmaz artik....
hasta oldum yaaaaaaaa......
bi formayi internet siteye koymak okadar sormu???
ne kadar sürecek bu yalanlar???
BIKIYORUM HER GÜN SITE BAKIYORUZ HER GÜN AYNI SONUC.
zaten siteler amatörsitesine benzioyor......
bmn trabzonsporun resmi sitesini yapsin bize rakip kalmaz
Yorum
-
Yaptığımız her işi yarım yamalak yapa yapa artık millet bunaldı, karamsarlığa kapıldı. Kaç zamandır Kocaeli Ts Club'un kapısını aşındırıyoruz çubuklu forma diye de meğerse diğer mağazalara çoktan gelmiş te bizim Ts Club'ün daha haberi yok. Bu nasıl iştir yahu.
Foırmaları bugün arkadaşlarla yakından gördük. Rengi her ne kadar canımı sıksada benim çok hoşuma gittiFakat tabi ki yaptığımız bir doğru varsa iki yanlışı da hemen yanında getirdiğimiz için: orjinal formalarımızda avea logosunun o yuvarlğı yokken orjinal diye bizlere sunulan formalarımızda o yuvarlak avea logosu hala duruyor. Bu durumun biraz zaman sonra düzeleceğini düşünüyorum. O yüzden biraz daha bekleyeceğim
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçokta kötü değil sanki iince olması çubukların daha bi hoş olmuşşimdi bu formayı istda nerden alabilirim yada internetten ??
bumu logolar farklı çünkü bende forma alıcam hangisini alıcam
Yorum
-
diğeri sahte yani
şaka bi yanada ist/bayezıd,levent,çeliktepe,sanayi mahallesi,gültepe,mecidiyeköy,beşiktaş,taksim,beyoglu,şişli taraflarında oturan varsa oralarda formamızı satan bi yer görmüşlermi acaba ?
ayrıca, aslında avea yazısının etrafındaki bordo çerçeve çok kötü durmuş keşke o olmasa direk avea yazısı olsa daha iyiydi..En son hami10 tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 03:08.
Yorum
-
hami10 kardeşim, ikiside aynı forma. Taraftar forması diye bir şey yok. Orjinal forma olarak o yuvarlak logolu formaları bize sunmuşlar. Ama orjinalinde sadece AVEA yazısı var. Bu yuvarlak logolu formanın Ts Club'ten alınması yada 67 lira verilmesi bu gerçeği değiştirmiyor. Mesele bize 'orjinal' diye sunulan formaların 'orjinal' olmamasıDiyoruz ya 'bir şeyi de düzgün yapın be kardeşim' olayına en güzel örneklerden bir tanesi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
yani o üstteki resimdeki ceyhunun giydiği formayı yuvarlak logosuz formayı alma diye bişey yok onu sadece futbolcularmı giyiyor bize diğer yuvarlak logolumu kalıyor alabilceğimiz bitek bende sade yazılıyı alırım diyodum yok demek o alamıyoruz onu
Yorum
-
İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum