Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nostalji formalar çıktımı.Gören yada duyan bi foto koysa buraya.
    Özkan SÜMER

Yorum

• bunların bordomavisi nasıl olurdu acaba
      KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Valla güzel olurdu gibi geldi bana.. Hala geçen sezonun çoraplarını giyiyoruz zaten iyice gıcık oldum pumaya...
        BORDO MAVİ

Yorum

• sivas maçındaki formalar güzeldi.

Yorum

• İlk olarak Tolgahan TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2006-2007 sezonunun çubuklu formasının gözünü seveyim.

Bu seneki formalardan hiç haz alamıyorum, sahaya çıkınca eğrelti gibi duruyor.Bir yönetim bu kadar mı aciz olur, kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum.Renklerin gayet güzel ve alımlı, ne diye değiştiriyorsun.Madem değiştireceksin git adam gibi 3. forma yaptır.

Nostalji formaları çıksa, giyilecek forma şeklinde olmasa bile onu giyeceğim.Gına geldi lacivert formalardan.
            mavinin değişik tonları da kullanılabilir. ama 3. renk olarak.sen kenddi mavini at yerine getir koyu mavi.ıslanınca lacivert.

fb turkuazı aldı bjk bordoyu ama renkleri hala formalarında. bizde zamanında turuncuyu kullandık bordo mavimiz duruyodu.

gerçi şimdide duryo çoraplarda.

Yorum

• Tozluklar geçen seneki tozluklar. Şortlardaki numaralar geçen seneki açık mavi numaralar. Ve bu keşmekeşe sadece seyirci kalan Trabzonspor'dan kopuk bir yönetim. Vallaha bravo koskoca Trabzonspor bu kadar ayağa düşürülebilirdi.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Puma çorap yapmaya mı üşendi?

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunların bordomavisi nasıl olurdu acaba

bu nasil I$tir yaww...

formanin arkasinda Porsche yaziyor ön tarafda Volkswagen'in reklami ???
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çok rezil bir durum ama tozluklarımızn nasıl olabileceğine dair fikri Bursa'nın giydiği tozluklardan edinebiliriz.

En son My tarafından düzenlendi; 15.08.2007, 02:16.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu nasil I$tir yaww...

formanin arkasinda Porsche yaziyor ön tarafda Volkswagen'in reklami ???
                      Porsche bir VW grup markası zaten..
                      BORDO MAVİ

Yorum

• ya bu formalar güzel ama cok terletiyor..ama en güzeli kappaydı
                        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• cubuklular guzel ıcerde hep onalrı gıysek tabı ıcerısı kalırsa ceza olayı yanı
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Pumanın hiçbir ürünü güzel değil. Ne forması ne topu. Bence ADIDAS ile anlaşmamız lazım. Formanın güzelini onlar yapıyor. Tek renkli formalar da benim hiç hoşuma gitmiyor. Ne mavi olanı ne de bordo olanı. Olacaksa bordo ile mavi yanyana olmalı. Ayrı gayrı olmamalı.
                            TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                            Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Forma önemli değil önemli olan içinde oynayanın yüreğidir.

-TRABZONUR-

EN BÜYÜK TRABZONSPOR
                              -EN BÜYÜK TRABZONSPOR, GERİSİ BOŞ - TRABZONUR-

Yorum

• ama psikolojik olarak renklerle rakibini ezebilirsin

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X