Nostalji formalar çıktımı.Gören yada duyan bi foto koysa buraya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Tolgahan TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2006-2007 sezonunun çubuklu formasının gözünü seveyim.
Bu seneki formalardan hiç haz alamıyorum, sahaya çıkınca eğrelti gibi duruyor.Bir yönetim bu kadar mı aciz olur, kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum.Renklerin gayet güzel ve alımlı, ne diye değiştiriyorsun.Madem değiştireceksin git adam gibi 3. forma yaptır.
Nostalji formaları çıksa, giyilecek forma şeklinde olmasa bile onu giyeceğim.Gına geldi lacivert formalardan.
fb turkuazı aldı bjk bordoyu ama renkleri hala formalarında. bizde zamanında turuncuyu kullandık bordo mavimiz duruyodu.
gerçi şimdide duryo çoraplarda.
Yorum
-
Tozluklar geçen seneki tozluklar. Şortlardaki numaralar geçen seneki açık mavi numaralar. Ve bu keşmekeşe sadece seyirci kalan Trabzonspor'dan kopuk bir yönetim. Vallaha bravokoskoca Trabzonspor bu kadar ayağa düşürülebilirdi.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bunların bordomavisi nasıl olurdu acaba
bu nasil I$tir yaww...
formanin arkasinda Porsche yaziyor ön tarafda Volkswagen'in reklami ???*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu nasil I$tir yaww...
formanin arkasinda Porsche yaziyor ön tarafda Volkswagen'in reklami ???BORDO MAVİ
Yorum
-
Pumanın hiçbir ürünü güzel değil. Ne forması ne topu. Bence ADIDAS ile anlaşmamız lazım. Formanın güzelini onlar yapıyor. Tek renkli formalar da benim hiç hoşuma gitmiyor. Ne mavi olanı ne de bordo olanı. Olacaksa bordo ile mavi yanyana olmalı. Ayrı gayrı olmamalı.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum