yaaa dusen sakaryanın antalyanın bıle formaları adıdastı beeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ikitane iğrenç marka var biri puma diğeri lotto.Ben zaten bu yönetimden başka bişey beklemezdim.puma çok iğrenç bir marka.Büyük takımda bunlar çok önemli şeyler ama malesef bizde bunlara değer veren yönetim yok.Bir adidas,nike veya umpro olsa ne olur.Bordo maviye negüzel yakışır.Ama nerde
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar... Artik Sesinizi Duyurun!!! Allahinizi severseniz!!!Birtek ben mi yapiyom bunu yahu!!!! telefon acin, mail gonderin!!!
Biktik bu Puma'dan!!! DERDINIZI ONLARA ANLATIN!!!
Cok Sey Degisir!!!
ts club genel müdürüne 40 tane mail gönderdim.sadece birine cevap verdi.şubat ayıydı.bana nisanda bambaşka bir ts club göreceksiniz demişt.nisan geldi geçti mayıs da geçti haziranda geçiyor ama ts clublar ayın ts clublar bi fark yok
adamlar bizi kale almıyor sen ses duyurmaktan bahsediyorTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar... Artik Sesinizi Duyurun!!! Allahinizi severseniz!!!Birtek ben mi yapiyom bunu yahu!!!! telefon acin, mail gonderin!!!
Biktik bu Puma'dan!!! DERDINIZI ONLARA ANLATIN!!!
Cok Sey Degisir!!!
ts club genel müdürüne 40 tane mail gönderdim.sadece birine cevap verdi.şubat ayıydı.bana nisanda bambaşka bir ts club göreceksiniz demişt.nisan geldi geçti mayıs da geçti haziranda geçiyor ama ts clublar ayın ts clublar bi fark yok
adamlar bizi kale almıyor sen ses duyurmaktan bahsediyorsunTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets club genel müdürüne 40 tane mail gönderdim.sadece birine cevap verdi.şubat ayıydı.bana nisanda bambaşka bir ts club göreceksiniz demişt.nisan geldi geçti mayıs da geçti haziranda geçiyor ama ts clublar ayın ts clublar bi fark yok
adamlar bizi kale almıyor sen ses duyurmaktan bahsediyorKardesim... en iyisi ya telefon acacaksin yada! Gideceksin TS Club'e basacaksin fircayi!!!
Baska yolu yok!...
Yorum
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu kadar Mukemmel Forma Olamaza yaaa!
Yorum
-
ben sadece renklerini degistirdimPuma tercihim degildir, ama en kotu ihtimal boyle birsey olur insallah.
En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 14:15.
Yorum
-
İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda Parçali
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum