Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• yaaa dusen sakaryanın antalyanın bıle formaları adıdastı beeee
    Trabzon İmparatorlukların Çökertildiği Yerdir Aslanım

Yorum

• nike oldumu bir düşünsenize ne kadar güzel olur
      ulan bizden düşük takımların bile nike adidas
      ulan biz o kadar borç içindemiyiz
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• yeni sezon hazırlıkları eski malzemelerle başladı...şaşırmadım doğrusu
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu takım ilk defa yeni sezon başlangıcında eski malzemelerle başlıyor ve kimse buna ses çıkarmıyorsa yazıklar olsun bu takımın yönetimine.
          puma'nın bu rezaletteki payını da sorgulamak lazım

Yorum

• ikitane iğrenç marka var biri puma diğeri lotto.Ben zaten bu yönetimden başka bişey beklemezdim.puma çok iğrenç bir marka.Büyük takımda bunlar çok önemli şeyler ama malesef bizde bunlara değer veren yönetim yok.Bir adidas,nike veya umpro olsa ne olur.Bordo maviye negüzel yakışır.Ama nerde

Yorum

• arkadaslar... Artik Sesinizi Duyurun!!! Allahinizi severseniz!!!Birtek ben mi yapiyom bunu yahu!!!! telefon acin, mail gonderin!!!

Biktik bu Puma'dan!!! DERDINIZI ONLARA ANLATIN!!!

Cok Sey Degisir!!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar... Artik Sesinizi Duyurun!!! Allahinizi severseniz!!!Birtek ben mi yapiyom bunu yahu!!!! telefon acin, mail gonderin!!!

Cok Sey Degisir!!!

ts club genel müdürüne 40 tane mail gönderdim.sadece birine cevap verdi.şubat ayıydı.bana nisanda bambaşka bir ts club göreceksiniz demişt.nisan geldi geçti mayıs da geçti haziranda geçiyor ama ts clublar ayın ts clublar bi fark yok

adamlar bizi kale almıyor sen ses duyurmaktan bahsediyor

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar... Artik Sesinizi Duyurun!!! Allahinizi severseniz!!!Birtek ben mi yapiyom bunu yahu!!!! telefon acin, mail gonderin!!!

Cok Sey Degisir!!!

ts club genel müdürüne 40 tane mail gönderdim.sadece birine cevap verdi.şubat ayıydı.bana nisanda bambaşka bir ts club göreceksiniz demişt.nisan geldi geçti mayıs da geçti haziranda geçiyor ama ts clublar ayın ts clublar bi fark yok

adamlar bizi kale almıyor sen ses duyurmaktan bahsediyorsun

Yorum

• zorlada adidas a gel bizim sponsorumuz ol deyemeyizki demekki en uygun teklif pumadan geliyo yapıcak bişe yok

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamlar bizi kale almıyor sen ses duyurmaktan bahsediyor
                      Kardesim... en iyisi ya telefon acacaksin yada! Gideceksin TS Club'e basacaksin fircayi!!!

Baska yolu yok!...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardesim, bu resmi hemen Yonetime emaille yolluyoruz.... ACILEN!!!

Bu kadar Mukemmel Forma Olamaza yaaa!

Yorum

• ben sadece renklerini degistirdim Puma tercihim degildir, ama en kotu ihtimal boyle birsey olur insallah.
                            En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 14:15.

Yorum

• Buda Parçali

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buda Parçali

gayet güzel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X