Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri forma çıkmadan o kadar çok beklentisi oluştu ki, ortaya çıkan şey hayal kırıklığı bence.. katalogda 3.sınıf modelin sadece griye çevrilmiş hali sunuldu resmen..
    Türk takımları hem adidas hem de nike için 2. hatta 3.sınıf muamele görüyo, bu adidas için de geçerli çünkü adidas sadece özel baskı şekiller yapıp kandırıyo milleti.. yoksa yıllardır aynı kumaşa basıyo bütün formaları..

Trabzonspor' un en kaliteli ürünleri antreman formaları çünkü bütün dünyada giyilen en kaliteli ürünlerin aynıları geliyo.. herkes beyaz formayı küçümsüyo ama yaka etiketi olmayan, kumaş açısından en üst premium modeli beyaz forma.. bu yüzden en kaliteli forma o.. keşke bordo renkli forma da aynı kumaştan olsaydı, bordo her zaman olmalı bence..

Bu arada kesinlikle çubukluya bordo numara ve yazı olmalı... Sizce?

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şurayı düzeltelim.
      yeni çubuklu formamızın bize özel belli bir anlam ifade etmesi içi 7 çubuklu olduğu felan yok.
      nike ın bu sezon katoloğundaki çizgili formlar 7 çubuktan oluşuyor sadece.
      bu sezon nike ın kataloğundan giyinen takımların tercihi çizgili forma oluırsa hepsi bu formayı giyecek.
      ne farkeder,arkadaşın aldığı çubuklu forma 9 çubuktan oluşuyor sonuçta..

Yorum

• Yavaş yavaş gerçek renklerini buluyorlar.

Bizim formalarımızı beğenmeyenlere de ders niteliğinde bir forma çıkarmış Gs. Şimdi bunu beğenip, bizim formaları beğenmeyenlerde olur o ayrı.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bende Metin Gibi bu Platformdan soruyorum...

Temmuz yada Ağustos ayında Ts Clublarda uzun kollu forma bulabilecekmiyiz..

Şahsen artık bendeniz kısa kollu forma almayacağım...

Tüm Formalarım kısa kollu...

Yeter artık...
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Sarı renk numara ve isim gerçekten çirkin. Beyaz olmalıydı. Acaba ben beyaz istesem beyaz yazarlar mı ?

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende Metin Gibi bu Platformdan soruyorum...

Temmuz yada Ağustos ayında Ts Clublarda uzun kollu forma bulabilecekmiyiz..

Şahsen artık bendeniz kısa kollu forma almayacağım...

Tüm Formalarım kısa kollu...

Yeter artık...
              Kışa yakın zamanda uzun kollu çıkacağını okumuştum sanırım bu sayfalardan ama tam emin olamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yavaş yavaş gerçek renklerini buluyorlar.

Bizim formalarımızı beğenmeyenlere de ders niteliğinde bir forma çıkarmış Gs. Şimdi bunu beğenip, bizim formaları beğenmeyenlerde olur o ayrı.
                taraftar tasarımı bu formalar. inanmayalım hemen.
                habercilik yerlerde süründüğü için, internetteki herhangi bir taraftar tasarımı formayı yeni sezon forması diye haber yapıyorlar.

Yorum

• Gökhan abi, uzun kollu formalar kışa doğru çıkacakmış.
                  En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 16:34.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Kardeşim bunlardan ancak kamyoncu olur...

Biz tekstilciyiz..

Yazlık ürünler martta çıkar..

Kışlık ürünlerde ağustosta...
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bir menajerlik oyunundaki formam. Talepte bulunmayın lütfen üretime geçemedik henüz

Yorum

• Beden farkından dolayı formalarda çubuk sayısının farklı olması normal; her beden için ayrı çubuk kalınlığında formayı hiçbir marka yapmıyor.

Tanıtımda yapılan, standart modelde 7 çubuklu var. Aylar öncesinde çubuk sayısını bildiğim için "7. şampiyonluk yolunda 7 çubuklu forma" düşüncesini ortaya atan benim.

9 çubuklu formanın 9. Türkiye Kupamız için olduğunu düşünseniz bir de, daha güzel olmaz mı?
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 17:06.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sarı renk numara ve isim gerçekten çirkin. Beyaz olmalıydı. Acaba ben beyaz istesem beyaz yazarlar mı ?
                          Abi haftaya yeni fontların geleceği söylendi bazı arkadaşlardan.
                          Özellikle Trabzon'daki TS Club şu anda eski fontlar var yenileri haftaya gelecek demiş.
                          İnternet üzerindende forma alanlara İsim ve numara basmıyorlarmış yeni fontlar olmadığı için.
                          Bildiklerim bunlar.
                          Bilmiyorum basarlarmı ama şansını bir dene istersen.
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Gs'nin yeni formayı gördüm ya, bizim forma Avrupai ya.

ççç
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sponsor logolarının bu örnekte olduğu gibi daha özenli olması için gerekli girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yavaş yavaş gerçek renklerini buluyorlar.

gayet iyi düşünülmüş bir şey aynı rengin biraz farklısını barcelona da kullandı.. ama biz o ekstra renkler uygulamasında maalesef başarılı değiliz yeni formamıızn renklerini hiç beğenmedim bize özgü bir yanı yok grinin hamsiydi filan hikaye turuncu formanın da yoktu belki ama daha güzeldi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X