Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor sağolsun hepimiz teknik direktör,hepimiz futbolcu,hepimiz sosyolog,hepimiz psikolog hepimiz usta birer ekonomist ve hepimiz modacıyız.

Ne bitmek bilmez egonuz varmış arkadaş,salla salla bitiremediniz hele biraz soluklanın kendizi bu kadar önemsemeyin.

Valla şişecek bir yerleriniz sonunda
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Az once nike katologundaki ürünlere tek tek baktım. Altlarında fiyatlarıda yazıyor bizim formalarımızın armasız reklamsız sade bir sekılde bize gelişi 11€ ile 20€ arasında değişiyor. Brezilya forması 25€ yani 50 liraya denk geliyor. şimdi bize 50 liralık malı gönderseler bizimkilerde armalarını vs. halletse tscluplarda fiyat en az 100 lira olur. Gidip nike mağazasına bakın barcanın formalarının fiyatlarına.

Kimse yalandan dandik falan demesin bizim yönetim işi biliyor adamlar salak değil gidipte maliyeti 70 80 lira tutacak formaları alsınlar.

Taraftarın alım gücü neyse ona göre ürün almışlar ve alabileceklerinin en iyilerini almışlar.
      Daha kaliteli ürün bekleyenler gidip barca taraftarı olabilir nede olsa mavinin tonu sizler için farketmiyor LACİVERTe kadar yolu var...
      En son taroMİSAKİ tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 16:29. Sebep: n yerine b ye bastım :)
      - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.footballshirtculture.com/...ball-kits.html

bizim formalar ve formalarla ilgili görüşler var.

başka takımların formalarına da ulaşabilirsiniz.
        1-2 arkadaşın dışında hepsi beğenmiş formaları ...

Neden 5 forma çıktığını soruyorlar ...

Bizim taraftar her yerde 2 formanın taraftar için çıkarıldığını söylüyorlar ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şurda Adidas Adidas diyip durmayın. Adidas seni sponsor olmaya layık görmemiş hala Adidas diyorsunuz. Nike da olmasaydı şimdi Lotto giyiyorduk. Azcık kıymet bilin. Adidas sana sponsor olmayı kabul etmemiş. Azcık takip edin arka sayfaları, sponsorluk süreçlerini.
          - Çok doğru söyledin, hele puma giydiğimiz zamanki idman malzemelerini hatırlıyorumda sokakta bulsan giymezsin..herşey güzele gidiyor..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şurda Adidas Adidas diyip durmayın. Adidas seni sponsor olmaya layık görmemiş hala Adidas diyorsunuz. Nike da olmasaydı şimdi Lotto giyiyorduk. Azcık kıymet bilin. Adidas sana sponsor olmayı kabul etmemiş. Azcık takip edin arka sayfaları, sponsorluk süreçlerini.
            Yani bizden kıytırık takımları kabul edip üstelik taraftar desteği bile olmayan kulüpleri kabul edip bizi kabul etmediler ben eski sayfalara baksamda inanasım gelmiyo buna
            DRAGO GABRIC

Yorum

• - Benim canımı sıkan şey kollardaki brandayı da geçtim artık , eşofman ve idman tişörtlerinin sırtında yazan manda gözü gibi reklam...

- Bence sırtta Trabzonspor yazmalı , ben alırım o ayrı konu ama Arkadan gören biri işte Trabzonspor eşofmanı demeli..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike kullanan bütün takımların modelleri orada
                bu yanlış anlamayı düzeltelim.
                katalog ile özel hazırlanan formalar tamamen farklı şeyler.
                belki kısmi bir benzerlikler içerbilirler.
                aşağıda da küçük bir gruplama yaptım fikir verebilir.

katalogtan giyenler (katalog ürünleri yadaki linkte mevcut http://www.3qsports.co.uk/nike-uk.pdf )
                KRC Genk

Southend United

Dundee United

Trabzonspor

vs.vs.

özel formalar ise:
                Atlético Madrid home

Glasgow Celtic home

Barcelona away
                Barcelona home

Hertha BSC away

İnter Mİlan home
                İnter Milan away
                vs.vs.

Yorum

• Keşke çubuklunun arkasında ki çubukları başa kadar devam ettirselerdi, çok daha güzel olacaktı.
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Güzel formalar
                    taraftar olan erkişi alacaktır,almalıdırda yok iyi yok kötü
                    yakıştırmıyorsan almıyacaksın ee almıyorsan bu takımı tutmayacaksın

Yorum

• Formalarımızın bu kadar güzel ve canlı gözükmesinin bir nedeni de bence kumaş kalitelerinden. Maviye dikkat ederseniz geçen seneki gibi gibi değil mavimiz. Acayip güzel, canlı gözüküyor
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bir de yabancı sitelerde formalarımızın değerlendirildiği yorumlarda herkes forma sayımıza takmış
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşım ekstra bir renk tercih edilmiş ve altın sarısını seçmiş klüp bence güzel duruyor.Genel olarakta bu düşünce hakim herkesin keyfine göre font yapılmıyor maalesef.

Tamam bırak ya fontları beğenmeyen arkadaş isim yazdırmaz formasına olur biter
                          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Yabancıların yorumları hep olumlu yönde... Yoksa biz mi çok uçuk kaçık düşünüyoruz demeye başladım şimdi
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Formalarimizin kumas kalitesi ust duzeyde degil maalesef, katalogdaki kumas kalitesi neyse o.

Neyse Turkiye,ye dondukten sonra alacagiz mecburen.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir de yabancı sitelerde formalarımızın değerlendirildiği yorumlarda herkes forma sayımıza takmış

Fazla mı gelmiş
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X