Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kusura bakma arkadaşım bana göre berbat tasarımlar! barça daki formalara bak, bide kendininkilere! burdan satın almak isteyeceğim tek forma colman ın giydiği.. o da kötünün iyisi..
    ya arkadaşım birşeyi de beğenin bee.Barça'daki formada kullanılan fontların aynısı dizayn desen istediğimiz gibi İnter çubuklu forması.Neyine takılıyorsunuz veya ne bekliyorsunuz dünya üzerinde hiç olmayan bir model mi?

Yorum

• İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çççççççççççççççççç
      aranızda espri yapıp gülün. sizin gibi zevksizlerden oluşuyorsa taraftar çok harika formalar bunlar.. aman aman mükemmeller nazar değmesin!

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        barça için hazırlayan çingene!
        Sen beğendin yani.

Barçanın formasının sırt tarafı bizim gibi düz değil, çizgili ve koyu renkler hakim. Sarı font onlara yakışıyor.

Ancak bizim açık mavi sırt tarafının üzerine sarı rengi koymamız tam bir zevksizlik göstergesi.
        Ayrıca mavi zemine bordo font kullanılması çok daha güzel olacağı aşikar birşeyken fbnin gsnin rengini ne diye formamızda kullanırız anlamış değilim.
        İnşallah bu yanlıştan dönerler.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

aranızda espri yapıp gülün. sizin gibi zevksizlerden oluşuyorsa taraftar çok harika formalar bunlar.. aman aman mükemmeller nazar değmesin!
          biz espri yapmıyoruz ki.Sen yapınca bizde gülüyoruz.Aynı fontu Barcelona kullanınca harika oluyor.Ama biz kullanınca çingene işi.Barcelona'nın kullandığı fonta bile hangi çingene yapıyor dedin ya helal olsun.

Yorum

• Mankenin üzerindeki antreman eşortmanı da harikaymış...

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

iletişim tarzına dikkat etsen daha iyi olur bence söylediği söz komiğime gitti.
              ayrıca bir kaç sayfa önce ki yorumları okusan formaları beğenip beğenmediğimi öğrenirsin zevsiz taraftar neyse de dikaktsiz taraftar daha bi sevimsiz duruyor

Yorum

yine forumda okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam numaralar için bırakılan boşluklar TFF' nin isteğinden kaynaklanıyormuş.
                @danger00

Yorum

ya arkadaşım birşeyi de beğenin bee.Barça'daki formada kullanılan fontların aynısı dizayn desen istediğimiz gibi İnter çubuklu forması.Neyine takılıyorsunuz veya ne bekliyorsunuz dünya üzerinde hiç olmayan bir model mi?
                  fontla rengin ilgisi ne.. dizayn aynı değil. çizgili formalar ise her renkte aynı güzel görüntüyü sağlamaz. hele o gri forma tam bir rezalet. nasıl bişey beklediğim belli yazmıştım yukarıya zaten. aston villa tarzı bi forma eklemişti bi arkadaş buraya o süperdi, bunları görünce hayal kırıklığına uğradım.

Yorum

iletişim tarzına dikkat etsen daha iyi olur bence söylediği söz komiğime gitti.
                    ayrıca bir kaç sayfa önce ki yorumları okusan formaları beğenip beğenmediğimi öğrenirsin zevsiz taraftar neyse de dikaktsiz taraftar daha bi sevimsiz duruyor
                    bence sen dikkat et, öyle bi yazmışsınki tehdit eder gibi hayırdır?? bu forma tasarımları beğenen zevksizdir bana göre.. bunun göreceli bi tarafı yok. sevimsizleşen sizsiniz, komiğine gitmiş...

Yorum

fontla rengin ilgisi ne.. dizayn aynı değil. çizgili formalar ise her renkte aynı güzel görüntüyü sağlamaz. hele o gri forma tam bir rezalet. nasıl bişey beklediğim belli yazmıştım yukarıya zaten. aston villa tarzı bi forma eklemişti bi arkadaş buraya o süperdi, bunları görünce hayal kırıklığına uğradım.
                      arkadaşım damdan düşer gibi başlığa girip son mesajlara bakmayıp biraz diğer mesajlarada yoğunlaşsanız sizde göreceksiniz.Dizayn nasıl aynı değil onu anlayamadım bir 10 sayfa öncesine dönersen inter ve bizim forma karşılaştırmasını göreceksin bir zahmet biraz araştırın.Renk olarak da altın sarısı burda ki insanların çoğunluk olarak istediği bir renkti.Kusura bakmayın herkese özel font yapılamıyor.Hemen hemen 2 ay öncesinden hangi forma çıkacağı belliydi zahmet edip arasıra göz atsan sende fark ederdin.

Yorum

bence sen dikkat et, öyle bi yazmışsınki tehdit eder gibi hayırdır?? bu forma tasarımları beğenen zevksizdir bana göre.. bunun göreceli bi tarafı yok. sevimsizleşen sizsiniz, komiğine gitmiş...
                        Sizin görüşününze saygı gösterilir tamam ama bize de zevksiz diyemezsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz bu yüzden düşünce özgürlüğü var...
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ben uslubuna dikkat ettim sadece. Tehditlik bişi yoktu. o anlamı sen çıkarmışsın..
                          sana bana göre güzel olmayan şeyler başkaları için mükemmeldir bu konuda hem fikiriz inş
                          komiğime gitmiş ki gülüyorum

Yorum

biz espri yapmıyoruz ki.Sen yapınca bizde gülüyoruz.Aynı fontu Barcelona kullanınca harika oluyor.Ama biz kullanınca çingene işi.Barcelona'nın kullandığı fonta bile hangi çingene yapıyor dedin ya helal olsun.
                            barçanın renkleriyle bizim renkler aynı mı? bizim bordo ve mavimiz çok daha dikkatlice kullanılmalı tasarımlarda.. yoksa böyle facia tipte formalarla karşılaşırız. ama yok, font barça ile aynı olunca başka bir güzel oluyormuş.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sizin görüşününze saygı gösterilir tamam ama bize de zevksiz diyemezsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz bu yüzden düşünce özgürlüğü var...
                              düşünce özgürlüğü ne alaka şimdi.. siz diyince düşünce özgürlüğü oluyorda ben diyince mi olmuyor.. benim düşünceme göre zevsizdir bu formaları beğenenler.

Yorum

barçanın renkleriyle bizim renkler aynı mı? bizim bordo ve mavimiz çok daha dikkatlice kullanılmalı tasarımlarda.. yoksa böyle facia tipte formalarla karşılaşırız. ama yok, font barça ile aynı olunca başka bir güzel oluyormuş.
                                İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi
                                arkadaşım damdan düşer gibi başlığa girip son mesajlara bakmayıp biraz diğer mesajlarada yoğunlaşsanız sizde göreceksiniz.Dizayn nasıl aynı değil onu anlayamadım bir 10 sayfa öncesine dönersen inter ve bizim forma karşılaştırmasını göreceksin bir zahmet biraz araştırın.Renk olarak da altın sarısı burda ki insanların çoğunluk olarak istediği bir renkti.Kusura bakmayın herkese özel font yapılamıyor.Hemen hemen 2 ay öncesinden hangi forma çıkacağı belliydi zahmet edip arasıra göz atsan sende fark ederdin.
                                arkadaşım ekstra bir renk tercih edilmiş ve altın sarısını seçmiş klüp bence güzel duruyor.Genel olarakta bu düşünce hakim herkesin keyfine göre font yapılmıyor maalesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X