Ersun Yanal'ın ayağında ki nike hangi model, bulamadım?
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Belki önemsizdir Nike firmasi Michael Jordan ile 80`li yillarda yaptigi kontratlardan dolayi bugünkü haline geldi, bugünki seklini aldi. Jordan`dan evvel Nike `i kimse tanimiyordu, kimse. Bugün Nike santralinin binasi Michael Jordan ismini tasiyor.
Adidas ve Pumanin sahipleri kardes fakat kavgali olduklarindan dolayi kendi firmalarini actilar.
Bizim formalara gelince bu sezonki dizaynlarin cogunu hic ama hic begenmiyorum, begenemiyorum napim (bazilarinda dizayn falan yok zaten). Afs üyemizin dizaynlarina bakinca iste forma diyorum yani o kadar zor bir is olmasa gerek.
Formaların hele bazıları çok kötü duruyor aynı 5-10 sene önceki formalar diyeceğim ama onlar bile Trabzonspor'un giymiş olduğu bazı formalardan daha güzel. Puma ve Kappa da güzel forma çeşitleri vardı hiç değilse renk uyumunu güzel yapıyorlardı . Kappa'nın formaları giyildiğinde üzerine oturuyordu bu şekil çok güzel oluyordu . Bence çok çok güzel yapılabilir Kimin neye göre nasıl yaptığı belli değil yapıyorlar ama TRABZONSPOR gibi bir camianın istediği tarzda değil. Güzelim Bordo Mavi renklerden ne güzel de forma olur. İnşallah satışlarda tavan yapacak çok güzel bir forma tasarımı yaparlar ...
Kemal harikasın seni hep takip ediyorum sende biliyorsun önce çok tebrik ediyorum seni
sonra bu yaptığın çalışmaları klübe mail atmanı öneriyorum
Gerçi Ali Fuat abi göndericeğini söylemişti mutlaka iletiyordur kulübe
Çalışman içinde Son İki fontu beğendim diğerlerine nazaran daha iyi olmuşlar çizgileri kesimleri eline sağlık
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Başka takımların formalarını paylaşmamın nedeni olaya yaklaşım tarzlarını ortaya koyma düşüncesi. Burada beğenmediğiniz formaları şampiyonlar liginde oynarken hayran hayran seyredeceğiz.
Adamlar formalarını yaparken bile tarihlerine, geçmişlerine göndermede bulunarak, belli bir estetik ve kurumsal yaklaşımlarla yapıyorlar ve güzel de yapıyorlar.
Umarım taraftar projesi vesile ile Trabzonsporumuzun da böyle bir estetik ve kurumsal anlayışı olur.
En son a f s tarafından düzenlendi; 27.02.2009, 12:23.
Yorum