Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Az once nike katologundaki ürünlere tek tek baktım. Altlarında fiyatlarıda yazıyor bizim formalarımızın armasız reklamsız sade bir sekılde bize gelişi 11€ ile 20€ arasında değişiyor. Brezilya forması 25€ yani 50 liraya denk geliyor. şimdi bize 50 liralık malı gönderseler bizimkilerde armalarını vs. halletse tscluplarda fiyat en az 100 lira olur. Gidip nike mağazasına bakın barcanın formalarının fiyatlarına.
Kimse yalandan dandik falan demesin bizim yönetim işi biliyor adamlar salak değil gidipte maliyeti 70 80 lira tutacak formaları alsınlar.
Taraftarın alım gücü neyse ona göre ürün almışlar ve alabileceklerinin en iyilerini almışlar.
Daha kaliteli ürün bekleyenler gidip barca taraftarı olabilir nede olsa mavinin tonu sizler için farketmiyor LACİVERTe kadar yolu var...- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.footballshirtculture.com/...ball-kits.html
bizim formalar ve formalarla ilgili görüşler var.
başka takımların formalarına da ulaşabilirsiniz.
Neden 5 forma çıktığını soruyorlar ...
Bizim taraftar her yerde2 formanın taraftar için çıkarıldığını söylüyorlar ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurda Adidas Adidas diyip durmayın. Adidas seni sponsor olmaya layık görmemiş hala Adidas diyorsunuz. Nike da olmasaydı şimdi Lotto giyiyorduk. Azcık kıymet bilin. Adidas sana sponsor olmayı kabul etmemiş. Azcık takip edin arka sayfaları, sponsorluk süreçlerini.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurda Adidas Adidas diyip durmayın. Adidas seni sponsor olmaya layık görmemiş hala Adidas diyorsunuz. Nike da olmasaydı şimdi Lotto giyiyorduk. Azcık kıymet bilin. Adidas sana sponsor olmayı kabul etmemiş. Azcık takip edin arka sayfaları, sponsorluk süreçlerini.DRAGO GABRIC
Yorum
-
- Benim canımı sıkan şey kollardaki brandayı da geçtim artık , eşofman ve idman tişörtlerinin sırtında yazan manda gözü gibi reklam...
- Bence sırtta Trabzonspor yazmalı , ben alırım o ayrı konu ama Arkadan gören biri işte Trabzonspor eşofmanı demeli..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike kullanan bütün takımların modelleri orada
katalog ile özel hazırlanan formalar tamamen farklı şeyler.
belki kısmi bir benzerlikler içerbilirler.
aşağıda da küçük bir gruplama yaptım fikir verebilir.
katalogtan giyenler (katalog ürünleri yadaki linkte mevcut http://www.3qsports.co.uk/nike-uk.pdf )
KRC Genk
Southend United
Dundee United
Trabzonspor
vs.vs.
özel formalar ise:
Atlético Madrid home
Glasgow Celtic home
Barcelona away
Barcelona home
Hertha BSC away
İnter Mİlan home
İnter Milan away
vs.vs.
Yorum
-
Formalarımızın bu kadar güzel ve canlı gözükmesinin bir nedeni de bence kumaş kalitelerinden. Maviye dikkat ederseniz geçen seneki gibi gibi değil mavimiz. Acayip güzel, canlı gözüküyorHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım ekstra bir renk tercih edilmiş ve altın sarısını seçmiş klüp bence güzel duruyor.Genel olarakta bu düşünce hakim herkesin keyfine göre font yapılmıyor maalesef.
Tamam bırak ya fontları beğenmeyen arkadaş isim yazdırmaz formasına olur biter50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de yabancı sitelerde formalarımızın değerlendirildiği yorumlarda herkes forma sayımıza takmış
Fazla mı gelmiş50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum