Türk futbol tarihinin en önemli kulüplerinden biri olan Trabzonspor’un Nike tarafından hazırlanan yenisezon forma koleksiyonu, futbolcu kadrosu ve kulüp yöneticilerinin de katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı. Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2010-2011 forma koleksiyonu, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan organizasyonla tanıtıldı. Bordo-mavili futbolcularla, kulüp yöneticilerinin de tanıtıldığı organizasyonda oyuncular yeni sezon forma ve antrenman koleksiyonlarıyla basının karşısına çıktılar.
çubuklu forma çok güzel bence..ayrıca gri formayı da beğendim açıkçası.. Colman'ın üstündeki formayı da beğendim ama belki de o formayı Colman giydiği için beğendim,zira yeni birşey yok formada..2-3 sene önce aynı tasarım yine vardı
geçen seneki formalara ay-yıldız eklemişler böyle anlayış olamaz biraz özen gösterin bence forma sponsorumuzu değiştirmeliyiz mesele reebok'un mükemmel formaları var veya umbro
gri forma haricinde aslinda iyi formalar
onur un formasini söz verdigim icin alicam
cubuklu,beyaz ve parcali
yapilacak olan santrafor transferine bagli
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Arkadaslar formalarda hic bir kusur bulmayin lütfen gecen sene veya ondan önceki seneye bakildinda baya bir yol kat etdik yani, bu sabah gri formayi gördümde hic hosuma gitmemisdi o göbekli ve memeli amcada ama burakin üstünde cok güzel duruyor, cubuklu desen bence en iyi cubuklu formalarimizdan bir bence cok güzel ve sade. Parcali desen oda güzel gecen seneye bakildinda.
Bu formalarda emegi gecen herkese bir Tesekkür borculuyuz sanirim (AFS abi sanada tsklar ederim senin sayende baya bir yol aldik forma konusunda, ilk cikin formalar ve simdiki formalar arasinda daglar kadar fark var sanirim, onun icin tsklar)
Giray'ın üstündeki forma mükemmel, Ceyhun'un giydiği de güzel, diğerleri de olur formalar. griyi yerden yere vurduk ama üstünde çok çok kötü durmuyo. yinede daha iyisi olabilirdi bu renklerle. düz gri olsa falan kollaer çubuklu gibi. neyse hayırlı olsun...
Yorum