Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni ürünLer güzeL özeLLikLe havLuya bayıLdım daha çok çeşit oLması Lazım sitede.. Bide fiyatLar biraz uçuk sanki Başkan dün 24 kanaLındaydı dediğine göre forma satışLarından günLük 25000 TL geLir eLde ediLiyormuş..

Yorum

• resmi siteye beyaz formayıda koymuşlar.ama malesef sadece xl bedeni var.
      ben c.tesi günü diğerinden sipariş varmiştim,bugün kargoya vermişler.formam geliyor,kavuşacaz sevgilimle
      # BMN #

Yorum

• olanlarıda sılmısler
        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Seneye umarım Kappa olur Kappayı özledim o nizam o asalet hiç bir formada yok
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• arkadaşlar size şunu söyleyim yakında çok güzel ürünler geliyor kaynak sağlam artık daha güzel organizasyon yapılacak ve yazın yazlık ürünler kışın kışlık ürünler çıkacak ve istanbul,ankara,izmir,antalya,bursa gibi şehirlerde Ts Clup mağazası açılacak ve sadece Trabzonspor ürünleri satılacak ve komset çok güzel olacak

güzel günler çok yakında bekleyin

kaynak çok sağlam
            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Resmi site yine göcmüs ...
              Bu sitenin basinda duran insanlara harbiden yaziklar olsun demek istiyorum ....
              Insallah bu isten para almiyorsunuzdur cünkü hak etmiyorsunuz.....

Yorum

• Ligin yarısına geldik neredeyse TrabzonSpor forması Trabzon'da bulamıyorum.Her ne kadar sabır felan desek de şuan ki görüntüye yazıklar olsun demek geliyor içimden...Trabzon'da XXL bedenin dışında forma yok...
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• Dün TSCLUP'dan çektiğim fotoğraflardan bir kaçı...Nike ürünlerimiz bu kadarcık...

Nike uzun kollu antreman forması 159 YTL...Nike Polar 130 YTL

İşte formalarımız (NOT : XXL dışında bedenimiz bulunmamaktadır)
                  En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 25.09.2008, 04:59.
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü

Yorum

• Çok az ürün var ama ne yalan söyleyeyim polar ve eşofman çok hoşuma gitti.

Fiyat olarak çok fazla ama.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Trabzospor Taraftarları o kadarmı boylu poslu XXL ürünleri fazl yapmışlar
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Bende polar ve antreman formasını beğendim.. Ama o paraya alamam..
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu adamlar xxl den başka beden üretmiyor mu.
                            İkinci postayı belki bedenimize göre bişe buluruz diye o kadar bekledik, o da olmadı...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• siteye mavi formayıda koymuşlar m l ve xl bedenleri koymuşlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X