Benim yazdimdan onu anladisan helal olsun, Nikeden yeni Ürün varsa veya bir takimin yeni formasi var koyun gösterin anlatin ona kimse birsey diyemez kimsenin hakkida yok, benim sade demek istedim sey her hafta ayni model formalar koyuluyor, örnek olarak her SL mac sonrasi Man. Utd formasi var burda veya Arsenal gibi bunu demek istiyorum sade, benim sana ne tavrim var nede baska birsey belki sen olmazsan bile bizim formalar Ürünöer bukadar iyi olmazdi belkide
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaşlar,bu başlık sıradan bir başlık değilse -ki korsan üreticiler tarafından bile takip ediliyor- sebebi bellidir.Ben istemem olmasın anlayışı forumda moda oldu.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaştığım her fotoğrafın bir hikayesi ve arka planında bir haberi var aslında. Barcelona'nın çubuklu formasını niye paylaştığımı zamanı gelince öğreneceksiniz. İnsanlar sürekli olumsuz eleştirilerden sıkıldığı için biraz ferahlık olsun düşüncesi ile paylaşıyordum, fakat madem rahatsız olanlar var paylaşmam olur biter.
Bitti.İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw bu kadar tepki alacağımı sanmamıştım bu mesajdan sonra. kaydırma tuşuna da çok takıldığınızı görüyorum.sadece bir espiri mahiyetinde bir şeydi. ben şahsi fikrimi söyledim sadece
ha ben yayınlanmasın da demiyorum. .. evet Ali fuat abiyi ben de bu başlık sayesinde tanıdım. bu başlığa foruma girdiğim her gün de girerim, hani ali fuat abi yeni bir duyum almışmıdır diye.
konu aşşağılara kaydığı oluyor. bazen 2 3 gün bayaa aşşağı gittiğide oluyor, evet ama bu demek değildir ki illaki barcelonanın yada bilmem arsenalin formalarının fotoğrafları yayınlandığında bu konuya girip bakacaz. sadece Ali Fuat abinin resim yayınlamasını bekleyenler, kanaatimce yanlış düşünüyorlar. ama hep aynı formalar bazende çok resim oluyor. ben bundan şikayaetciyim.. mesela yıldızlı barcelona ürünü var arkada ThY sponsorunun gözüktüğü. buna eyvallah diyorum hem farklı bir resim hemde göğsümüzü kabartıyor..
bu arada Ali Fuat abi barcelonanın çizgili formasının, bize yapılacağına düşünenelerden değilim. bizim yönetim nasıl her zaman sizi ters köşe yaptıysa gene yapacaktır. hep öyle olmuyo mu?
son bir şey daha, abi bize böyle forma yapmadan, biz nike ile sözlememizi bitiririz....
saygıda kusur etmişssem affola..İlk olarak a f s;2891
Elinizde iyi bir fikir var ve doğru uygulama yapabiliyorsanız sonuç böyle etkili olabiliyor. Yeni sezon veya genel olarak Trabzonsporumuz için kurumsal diyebileceğimiz forma modeli önerilerimde sadece renk ve model değil, kumaş, doku ve detaylarla da orijinal tasarımlar üretmiştim. Henüz hiçbirini görmediniz fakat görenler beğendiklerini söylemişti.
Polemik değil, fikir ve proje üretme derdinde oldum. Yanlış yapmış, yanlış anlaşılmış olabilirim. Olayları doğru değerlendirmek için bazen uzaktan bakmak gerekebiliyor.
[B tarafından gönderildiZamanınızı aldım, kusuruma bakmayın[/B].İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihan, aman sen beğen diye yapmadım zaten formaları.
Zevkine güvendiğim insanların görüşleri benim için çok daha değerli. Tasarımlarımı kulübe göndermeden başka insanlara da gösteriyor görüşlerini alıyorum.
Aylar öncesinde gönderdiğim bir raporun sadece iki sayfasını gördünüz. Bu kadar abartmaya gerek yok.
Taraftarın forma konusundaki beklentilerini ortaya koymak adına, kalıcı olacak kurumsal çözümler üretmeye çalışıyorum o kadar.
Ama ne acıdır ki bazen paylaşmamak daha iyi geliyor bana.
Kendi çözüm önerimi ortaya koyarken, elbette her yaptığımı beğenmek, her söylediğime katıl zorunda değilsiniz. Ama bunca emeğe birazcık saygı gösterilmesini beklemek en doğal hakkım sanırım.
Rahatsızlık veriyorsam, bu işi sizin için kolaylaştırma yolunu çok rahat seçebilirim endişeniz olmasın.
Kemal kulübe önerdiğim son fontun bu olduğunu kim söyledi, o nasıl bir üslup, o nasıl sorma tarzı öyle? Ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Beni hiç anlamamışsın, senden böyle bir mesaj hiç beklemezdim, aşkolsun. Daha başka bir önerimi yine bu sayfalarda paylaşmıştım. Hatırlayanlar ters dönünce 61 olan 19 numaralı formayı çok net hatırlarlar. Niye meselenin odak noktasını kaçırıyoruz?
Bazı şeyleri tekrar etmeyeceğim ne demek istediklerim mesajlarımda duruyor zaten. Zamanınızı aldım, kusuruma bakmayın.
bu münakaşamız bu yazılardan sonra başlamıştı. ben her 2 yazımda da uygun bir dille anlatmaya ve karşımdakkini kırmamaya çalışırken, sizin bana verdiğiniz tepkiler açıkçası sizin yaşta ki insanlara yakışmıyordu. karaladığım cümleler ne demek istediğimi açıklıyolar.
Benim bugğn yazdıklarımı bir yerlerden hatırlrsınız. çünkü sizin yolunuzdan gittim, birilerini bir şeyler söylerken dolaylı yolları seçtim...Ama hala bugün aynı tavrıınızı sürdürüyorsunuz...
"Bunların hepsinin bir hikayesi var diyosunuz." merak ediyorum bu kadar olan hikaye ne ? ortada yığınla hikaye var ama bilmiyoruz.
bizim formalarımız aynı bu sene ki gibi kocaelinin giydiği formanın çubuklusu olursa,
bizim Niker ürünlerimiz hala 3, 5 üründen ibaret olursa,
şimdiye kadar sizin söyleminizle hepsinin bir hikayesi var dediğiniz hikayeler gerçekleşmesse ve biz ( kendimi dışarda tutuyorum) hala bu sene ki gibi hala Nike'dan bir şey olmaz, Nike bize kötü forma yapıyor, Nikedan artık vazgeçelim gibi söylemlerde bu sayfalarda yazarsak,
hükümetin bizi senelerdir oyaladığı akyazı hikayesinden bu hikayenin ne farkı kalacak ?
Bunları böle yazıyorum, çünkü geçen seneden tecrübeliyiz...
Yorum
-
Bu arada basketbol formalarımızda tscluplarda mevcut. fiyatı 45 lira
Artı, son maçtan da hepimizin gördüğü gibi artık amblemlerimizin kenarları beyaz olacak.
Ama formalarımızda ki ambemlerimiz beyazken, şortlarmızıdakiler sarı !!!
Aklımada soru gelmiyor değil, seneye için artık nakışlı arma kullanacağımızı bu sayfadan öğrenmiştik..ligin bitmesine 10 hafata kala yeni sticker amblemlerimiz neden çıktı ?
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma kullanmıyorduk da senelerden beri kullandığımız bu şey neydi ?
Sevgili kullanıcılar... Bakın insanların yazdıklarını iyi okuyun. Böyle çıkışlar yapmayın...
Biz federasyon logosunu sadece bir kere milli formada kullandık. Bunun dışında hep TÜRK BAYRAĞInı göğsümüzde taşıdık.
Diğer ülkeler federasyon amblemlerini taşır. Biz bayrağımızı taşıdık. Anlatabildim mi ? İngilizce de yazayım mı ?En son OnurKul tarafından düzenlendi; 01.03.2010, 23:48.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Kendisini sadece bu başlık üzerinden tanıyorum ama itiraf ediyim sırf onun (afs'nin) eklediği resimler varmı diye sık sık bu başlığa giriyorum, Eklenen resimlerden rahatsız olsam bu başlığa girmem olur biter, bu kadar basit bir çözümü varken bunu tartışmak niyeki ? Tartışacak onca başka şey varken...Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum
-
Yahu Ufuk, amma dertlenmişsin. Sen baya eski sayfalara takılıp kalmışsın, takma bu kadar.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.03.2010, 10:26.
Yorum
-
Düz mavi formamızı hiç giymedik bu sezon.En son a f s tarafından düzenlendi; 02.03.2010, 11:55.
Yorum
-
İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumda afs'nin de eleştirildiğini gördüm ya, inanılır gibi değil. Bu başlığa girmemin tek sebebi afs'nin eklemiş olduğu fotoğraflardır.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisini sadece bu başlık üzerinden tanıyorum ama itiraf ediyim sırf onun (afs'nin) eklediği resimler varmı diye sık sık bu başlığa giriyorum, Eklenen resimlerden rahatsız olsam bu başlığa girmem olur biter, bu kadar basit bir çözümü varken bunu tartışmak niyeki ? Tartışacak onca başka şey varken...Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Ümit Milliler yeni formaları abilerinden sonra giyecek galiba.
Ümit Milli Takımı, Slovakya'ya 1-0 yenildi 02.03.2010
Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Takımımız özel maçta Slovakya'ya 1-0 mağlup oldu. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Slovakya'nın golünü 67. dakikada Jakub Sylvestr kaydetti.
Ümit Millilerimiz, yarın da Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacak. Saat 14.00'te başlayacak bu karşılaşmayı stada giden taraftarlar ücretsiz izleyebilecek.
Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum