Türk Telekom ile sponsor anlaşmamız ne zaman bitecek? Türk Telekom'un yazı fontunu hiç beğenmiyorum. İnşallah önümüzdeyki sezon biraz daha yaratıcı olurlar.
Tamam iste bende onu diyorum, nasil olsa daha iyi olurdu..??
Beyaz fon olmadan denesek bir de ?
Galatasaray kırmızı üstüne kırmızı koydu. Morun üstüne işledi ama biz beyaz hariç her renkte arka fon kullandık. Görüntü kirliliği oluyor.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Formalarımızda Nike Ablemi çok küçük ve Bizim armamızda staddartında değil Formalarımız sanki çakma Nike kullanıyormuşuz gibi geliyor bana Barcelonanın , Arsenalin diğer avrupada nike kullanan takımların formasını Tv de izleyince Nike logosunu rahatca görüyon formaya zenginlik güzellik katıyor ama bizim formalarda yok sahte nike gibi
En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 29.03.2010, 23:44.
Beyaz fon olmadan denesek bir de ?
Galatasaray kırmızı üstüne kırmızı koydu. Morun üstüne işledi ama biz beyaz hariç her renkte arka fon kullandık. Görüntü kirliliği oluyor.
Olabilir tabiki, denemekte fayda var.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Takımımız Kayseri Deplasmanında giderken Giydiği Eşofmanlarımız Yeni galiba Satışa çıkarıldımı bilen varmı arkadaşlar
- Ya herşey güzelde şu koldaki reklamlar niye beyaz branda üzerine yazılıyor hala çıldırmamak elde değil arkadaş ya..
- Bunları oraya yapan arkadaşlarda hiçmi göz nizam yoktur anlamış değilim..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum