Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni esofmanlar mükemmel görünüyor
    insallah satisa cikarilmistir

Yorum

• Eşofmanlar mükemmel ama armalar küçük sanırım.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Deli ederler insanı ya . Lacivertin üstüne yine beyaz fon.
        Ürünlerden soğuyorum vallahi.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deli ederler insanı ya . Lacivertin üstüne yine beyaz fon.
          Ürünlerden soğuyorum vallahi.

Bence gayet güzel.

Hangi renk olmasini tercih ederdinki sen?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Harbiden süpermiş eşofmanlar
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence gayet güzel.

Hangi renk olmasini tercih ederdinki sen?
              TrabzonCell reklamlarının uygulamasını diyorum.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Türk Telekom ile sponsor anlaşmamız ne zaman bitecek? Türk Telekom'un yazı fontunu hiç beğenmiyorum. İnşallah önümüzdeyki sezon biraz daha yaratıcı olurlar.

Yorum

TrabzonCell reklamlarının uygulamasını diyorum.
                  Tamam iste bende onu diyorum, nasil olsa daha iyi olurdu..??
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam iste bende onu diyorum, nasil olsa daha iyi olurdu..??
                    Beyaz fon olmadan denesek bir de ?
                    Galatasaray kırmızı üstüne kırmızı koydu. Morun üstüne işledi ama biz beyaz hariç her renkte arka fon kullandık. Görüntü kirliliği oluyor.

Yorum

• Ne kadar gereksiz bir uygulama olduğu anlaşılmıyor mu ?

Yorum

• Formalarımızda Nike Ablemi çok küçük ve Bizim armamızda staddartında değil Formalarımız sanki çakma Nike kullanıyormuşuz gibi geliyor bana Barcelonanın , Arsenalin diğer avrupada nike kullanan takımların formasını Tv de izleyince Nike logosunu rahatca görüyon formaya zenginlik güzellik katıyor ama bizim formalarda yok sahte nike gibi

En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 29.03.2010, 23:44.

Yorum

• Yorum

Beyaz fon olmadan denesek bir de ?
                            Galatasaray kırmızı üstüne kırmızı koydu. Morun üstüne işledi ama biz beyaz hariç her renkte arka fon kullandık. Görüntü kirliliği oluyor.

Olabilir tabiki, denemekte fayda var.

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takımımız Kayseri Deplasmanında giderken Giydiği Eşofmanlarımız Yeni galiba
                              Satışa çıkarıldımı bilen varmı arkadaşlar

- Ya herşey güzelde şu koldaki reklamlar niye beyaz branda üzerine yazılıyor hala çıldırmamak elde değil arkadaş ya..

- Bunları oraya yapan arkadaşlarda hiçmi göz nizam yoktur anlamış değilim..
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Ya herşey güzelde şu koldaki reklamlar niye beyaz branda üzerine yazılıyor hala çıldırmamak elde değil arkadaş ya..

- Bunları oraya yapan arkadaşlarda hiçmi göz nizam yoktur anlamış değilim..
                                Aynen. Trabzoncell de mavi olsaymış nike logosu gibi muhteşem olurmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X