Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel olmuş ama Türk Telekom logosu ile neden oynadığını anlamadım. Şunu iyi bilmek gerekir ki her şirketin kurumsal değerleri vardır. Hiçbir firma bu değerleri farklı farklı kullanmak istemez. Kurumsal kimlik adına bize verilecek olan Türk Telekom yazısının böyle olmasını bekliyorsan milyonlarca Türk Telekom logosunun yeniden yapılmasını da hesaba katman gerek. Bunun da ne kadar büyük bir maliyet olduğunu söylememize gerek yok sanırım.

Bence bu tasarımları değerlendirmek için bu tür sponsor logolarını, firmaların kullandığı ile birebir ölçü ve skalada yapman gerekir.
    Zaten Türk Telekom o yaziyi sadece formalarda kullaniyor. Yani Türk Telekom'un gercek logosu o degil...
    .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten Türk Telekom o yaziyi sadece formalarda kullaniyor. Yani Türk Telekom'un gercek logosu o degil...
      arkadaşlar bildiğim kadarıyla telekom yeni bir yapılanmaya gidiyor ve bu yapılanma içerisinde türk telekom logosuda değişecek bu bağlamda bu sene logo yerine yazı kullandılar seneye bir logo yollayacaklarmış gibi geliyor bana ...
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bakırköy-Carousel Puma mağazası...

Vitrinde Eskişehir forması..

ES-ES'İ de Pumayı da seviyorum
        En son krdnz tarafından düzenlendi; 05.01.2010, 23:59.
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arka Plandaki THY beni cok gururlandiriyor

FC Barcelona'nin resmi sitesinde'de Logolari var Hersene bir dünya firmasiyla ucuyormusum haberim yokmus Bide Trabzonsporumuza Sponsor yapsak Heryere ayri ucakla gidiyoruz

Yorum

• ya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..
              bence ali fuat abi bizi uyandırmaya çalışıyor
              bakın böyle böyle formalar var ama bazıları böyle formalar olmasına rağmen bu formaları seçti gibisinden bir şey söylemeye çalışıyormuş gibi geldi bana
              sanki birilerine nazire yapıyor gibi
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• fORMADAN ALAN VARMI KALITESI NASIL SIPARIS VERIRSEM GELMEDEN DOKUNMA FIRSATIM OLMAZ.

Yorum

• Xl yok nasil İŞtİr ben nerden bulucam xl simdi.

Yorum

• bizim formalarda neden türk bayragı amlemi yok anlamış degilim
                    ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim formalarda neden türk bayragı amlemi yok anlamış degilim
                      o sene şampiyon olanda ve kupayı kaldıranın formalarında oluyor sadece bayrak

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o sene şampiyon olanda ve kupayı kaldıranın formalarında oluyor sadece bayrak
                        bjk ve bursaspor un formalarında hep var
                        ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bjk ve bursaspor un formalarında hep var
                          valla benim bildiğim böyleama bursasporun formasında yok
                          maç fotoğrafları varsa eklerim ben

mesela bu bu senenin fotğrafı ama bayrak yok
                          bjk şampiyon olduğu için var onlarda
                          [IMG]file:///C:/Users/EXPER/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]http://www.bursaspor.org.tr/img/wall%5C/1_kirita.jpg

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..
                            Paylaştığım her fotoğrafın bir hikayesi ve arka planında bir haberi var aslında. Barcelona'nın çubuklu formasını niye paylaştığımı zamanı gelince öğreneceksiniz. İnsanlar sürekli olumsuz eleştirilerden sıkıldığı için biraz ferahlık olsun düşüncesi ile paylaşıyordum, fakat madem rahatsız olanlar var paylaşmam olur biter.

Bitti.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi ,
                              bende foruma her girdiğimde bu başlığa acaba nasıl fotolar eklenmiş diye merak edip gelip bakanlardanım.
                              Şimdi Ufuk Bayraktar61 arkadaşımızın mausunun kaydırma tuşu çıkacak diye bu fotolardan mahrum kalmak istemiyorum(z).

Ayrıca bu sayfanın pasif halde olmasından çok daha iyidir canlı tutulması.
                              Sürekli aktif kalması demek birilerininde dikkatini çekmesi demektir.
                              Bu sayfaya giren birileri bakın TS taraftarı nekadar bilinçli hangi formaları görmek istiyorlar diye düşünmelerini bile sağlar.

Kısacası Ufuk Bayraktar61 arkadaşımızın bizler için mausunun tekerleğini biraz daha fazla kullanmasını rica edeceğiz
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Burçak abi haklı.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X