Tepkimizi koyalımm ne yaptıklarını anlasınlar.. Bilen bi arkadaştan yazı gönderebileceğim bi iletişim adresi istiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bide haber61.net bu Formaya yogun Ilgi var diye yazmis"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
ya bi takım yenildi diye formamı yapılır arkadas... kimse o formaya para vermez. fb bu işi en iyi yapan klup, adamlar tişört yapıyolar hemde cok guzel yapıyorlar(cünkü formaya göre ucuz formayı herkes alamaz ama tişörtü herkes alır,ama forma satısından daha fazla kar elde edilir)peki neden acaba biz farklı olsun diye mi yoksa, üşkagıtcılık yapıp forma daha pahalı bunu yapıp karımızı daha yukseltelim diye mi dusunduler anlam veremiyorum...Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç sonrası böyle bir forma olayı düşünüyorlar desem.
Şaka sandım, ( Kasımpaşa'yı yenelim mesela 5-1, yine yapacağız) fakat ciddiler, haberiniz olsun.
abi şu olaylara bir el atsan
bir insan bu kadar mı küçük düşünür
yemin ediyorum utandım
böyle bir şey olmaz
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkadaslar ciddi soruyorum, Kolombiya'da kar yagiyormu?Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
Wikide bunu söylüyor.:
İklimi [değiştir]
Kolombiya´nın iklimi bölgelere göre çeşitlilik gösterir. Vadilerde tropik, yüksek kesimlerde ise ılıman iklim özellikleri görülmektedir. Sıcak iklim kuşağında yer alan ülke dağlarının doruklarında her zaman kar vardır.Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkadaslar ciddi soruyorum, Kolombiya'da kar yagiyormu?
Bir Ekvator Ülkesi Kolombiya, Yüz Yılda Bir Yağarmış.
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?
Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çok zor değil
benim çalıştırdığım takımda'da böyle
ben 18 yaş altı takımı çalıştırıyorum
ama miniklerin antrenörlerinde bile baş harfler varİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Abi hangi takimda Oynuyorsunİlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFC Astoria Walldorf U18 takımına antrenörlük yapıyorumİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam olay budur. Başarılar.
Maalesef O Zamanlar tanimiyordum kendisini...
Antrenörlük yaptigi takim hic´de Kücümsenecek bir Takim degil... zaaten bunu Resimlerden Anlamissinizdir
Hoffenheim´in bir nevi Paf takimi Sayilir
Yanlisim Varsa Düzelt Mehmet Abi...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum