Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tepkimizi koyalımm ne yaptıklarını anlasınlar.. Bilen bi arkadaştan yazı gönderebileceğim bi iletişim adresi istiyorum

Yorum

• Bide haber61.net bu Formaya yogun Ilgi var diye yazmis
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ya bi takım yenildi diye formamı yapılır arkadas... kimse o formaya para vermez. fb bu işi en iyi yapan klup, adamlar tişört yapıyolar hemde cok guzel yapıyorlar(cünkü formaya göre ucuz formayı herkes alamaz ama tişörtü herkes alır,ama forma satısından daha fazla kar elde edilir)peki neden acaba biz farklı olsun diye mi yoksa, üşkagıtcılık yapıp forma daha pahalı bunu yapıp karımızı daha yukseltelim diye mi dusunduler anlam veremiyorum...
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• yuh hakaret etmek istiyorum ama dilim varmıyor

yazık .....

arada bir a2 taımıylada maç yapıyoz onlarada forma yaptırın ozaman .....
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bu Formalari Sivaslilar görünce, kendilerini büyük takim sanacaklar, diyeceklerki "bak, bizi yendiler, özel Forma cikardilar"

Resmen rezillik ya, bunu bence hic kimse almaz !!!
            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her maç sonrası böyle bir forma olayı düşünüyorlar desem.
              Şaka sandım, ( Kasımpaşa'yı yenelim mesela 5-1, yine yapacağız) fakat ciddiler, haberiniz olsun.
              bu ne rezalet
              abi şu olaylara bir el atsan
              bir insan bu kadar mı küçük düşünür
              yemin ediyorum utandım
              böyle bir şey olmaz

Yorum

• t-shirt daha mantıklı olur

Yorum

• gabricin kafasındaki bere benim kafaya olmuyor takke gibi ... çocuk beresi mi ne o?

Yorum

• Arkadaslar ciddi soruyorum, Kolombiya'da kar yagiyormu?
                    .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar ciddi soruyorum, Kolombiya'da kar yagiyormu?
                      Abi yapmaya Brezilya'nın oralarda kar yağmıyor galiba.Adam gelmese buraya kar görmeden gidecekti yaa.
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Wikide bunu söylüyor.:

İklimi [değiştir]
                        Kolombiya´nın iklimi bölgelere göre çeşitlilik gösterir. Vadilerde tropik, yüksek kesimlerde ise ılıman iklim özellikleri görülmektedir. Sıcak iklim kuşağında yer alan ülke dağlarının doruklarında her zaman kar vardır.
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar ciddi soruyorum, Kolombiya'da kar yagiyormu?

Bir Ekvator Ülkesi Kolombiya, Yüz Yılda Bir Yağarmış.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?

Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
                            sonuna kadar katılıyorum sana dostum
                            trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• herkes t-shirt daha iyi olur diyo bence bizi dinlesinler azcık da madem yapıcaklar t-shirt yapsınlar
                              trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu çok zor değil
                                benim çalıştırdığım takımda'da böyle
                                ben 18 yaş altı takımı çalıştırıyorum
                                ama miniklerin antrenörlerinde bile baş harfler var
                                İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Abi hangi takimda Oynuyorsun
                                İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FC Astoria Walldorf U18 takımına antrenörlük yapıyorum
                                İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam olay budur. Başarılar.
                                Mehmet Abimin Takimi Bizim Kasaba´nin takimina 25 gol atti Arkadaslar... OHezimeti Nasil Unuturum...
                                Maalesef O Zamanlar tanimiyordum kendisini...
                                Antrenörlük yaptigi takim hic´de Kücümsenecek bir Takim degil... zaaten bunu Resimlerden Anlamissinizdir

Hoffenheim´in bir nevi Paf takimi Sayilir

Yanlisim Varsa Düzelt Mehmet Abi...
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X