yani gereksiz 3 ezikleri yensek tamamda bir sivası yendik diye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Futbolcularımıza kendi berelerimizi giydirmek ne kadar doğru ise Sivas maçı sonrası o formayı yaptırmak o kadar yanlış olmuş. Görende tarihi bir galibiyet aldık zannedecek. Taraftarın nelerden hoşlandığını anlamak için bu sayfaları takip etmek yeter.
O formayı yaptırana sormak lazım "sen böyle bir formayı almak ister misin diye?
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?
Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
Bir orta yol bulunamadı gitti.
Ey Ts Clup yetkilisi,
Barcelona'yı yenince yaparız bu formayı, şimdilik gerek yok."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
YUH bu ne kardeşim! Sivasspor'u yendik diye forma mı yaptırılır! TS Club'ın başındakiler görevlerini yapamamaktadırlar. Duygusal olarak değil, akılcı düşünmek gerekiyor ve daha profesyonel kişilerle yola devam etmek gerekiyor. 1 değil 2 değil kaç oldu! Kulübümüzü küçülten bir davranıştır bu!
Yorum
-
Her maç sonrası böyle bir forma olayı düşünüyorlar desem.
Şaka sandım, ( Kasımpaşa'yı yenelim mesela 5-1, yine yapacağız) fakat ciddiler, haberiniz olsun.
Yorum
-
Bu forma rezaletide ne, öbürgün Ordu'yla maçımız var onlada ilgili bi forma bekliyorum...
'' Efsane Güneş'le doğru gruptan çıktık '' diye.
Herşeye forma yapılırsa basitleşir bu iş heyecan vermez kimseye...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Ordu'nun derelerini yukarı akıttık! 3-1
Formaları bitirin biz de böyle saçma sloganları basacak forma bulamayalım 61
Pazartesi 25
Salı 26
Çarşamba 27
....
Yorum
-
Her maçtan sonra aynı formayı tekrar tekrar satmak istiyolar galiba. Bu hafta arkasında "Efsane Güneş'le doğdu 3-1" yazıyor diye alırız, haftaya da arkasındaki yazı değişince yine o formadan bir tane daha alırız. Biz gerizekalıyız nasıl olsa, aynı formayı yazısı değiştikçe alıcaz. Kılavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmaz demiş atalarımız. I.Q.'sü 20'nin üstünde olan Ts Club yöneticileri istiyoruz.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
bu ne yaaa,ayıp valla
3 bacıları yensek bile gereksiz bir uygulama,
şampiyon olursun-kupa alırsın o maçı forma ile ölümsüzleştirirsin,
ama sivas galibiyetine forma çıkartmak küçülmenin resmidir.
yazıklar olsun bunu düşünene-onay verene-satana-alana...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç sonrası böyle bir forma olayı düşünüyorlar desem.
Şaka sandım, ( Kasımpaşa'yı yenelim mesela 5-1, yine yapacağız) fakat ciddiler, haberiniz olsun.
Bu duruma tepki göstermek gerekli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum