Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kemalLaz61, abi calismalarin icin cok sagol, ellerine saglik
    yanliz siyah formada mavi yerleri bordo olsa bence dahada hos görünür
    bordo ve siyah dahada bir lüx katar formaya

Yorum

• İlk olarak Fatih Oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Albendende o kadar....Umbro diadora gerisi önem vermiyor izlenimi oluşturuyor bende.SAnki nasıl olursa olsun ben ürünümü satıyorum gibisinden...Ürünlerde bile tayvan cin mısır etiketleri dolaşmakta üstelik maqazada satılan nike lisanslı ürünlerinde bile...
      Bir formanın nerede üretildiği onun kalitesini göstermez.Dünya'daki spor markalarının birçoğu üretimini uzakdoğu ülkelerinde yapmaktadır.Çünkü oralarda iş gücü maliyeti çok daha düşüktür.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Buyrun yeni önerilerim:

Yazı fontları ve reklam fontları gerçekten de muhteşem olmuş.

Yorum

• eskiden gri formamiz varmis ya zaaten yeni fark ettim haminin ikinci döneminde Puma ile sanirim 2000-2001 sezonunda

Yorum

Buyrun yeni önerilerim:

Mükemmeller

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eskiden gri formamiz varmis ya zaaten yeni fark ettim haminin ikinci döneminde Puma ile sanirim 2000-2001 sezonunda
              Çok güzel görünüyor bu eski formamız.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                seneye Nike'dan insan gibi forma istiyoruz.. arma dikisli olsun..tasarimlar bosuna yapmayin arkadaslar cunku onlar olmaaycak!!! yalandan heveslendirmeyelim milleti.. gunahtir!
                işte bilmeden eleştiren bir arkadaş daha,

Nike ile yapılan anlaşma gereği formalar sadece nike logosu ile geliyor,

diğer arma,reklam vs. kulüp tarafından formalara ekleniyor, dikişli veya yapışrırma olmasına kulüp karar veriyor,

nike burada yapılan tasarımları dikkate almaz bu doğru, nike kulüp ne isterse onu yapar, ona göre bedel ister,

çıkıpta yılların firmasının ortada başarı yokken özel tasarımlar özel kreasyonlar yapmasını beklemeyi
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Buyrun yeni önerilerim:

sen bu isi biliyorsun renkdas

harika olmus elline saglik

böyle formalarimiz olsa forma satislari üce katlanir

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işte bilmeden eleştiren bir arkadaş daha,

Nike ile yapılan anlaşma gereği formalar sadece nike logosu ile geliyor,

diğer arma,reklam vs. kulüp tarafından formalara ekleniyor, dikişli veya yapışrırma olmasına kulüp karar veriyor,

nike burada yapılan tasarımları dikkate almaz bu doğru, nike kulüp ne isterse onu yapar, ona göre bedel ister,

çıkıpta yılların firmasının ortada başarı yokken özel tasarımlar özel kreasyonlar yapmasını beklemeyi
                    anladim canim kardesim bunu bende biliyorum. Bunun farkindayim canim benim, ama iste gelde yonetim'e anlat bunu seneye eheh! iyi aksamlar renkdas

bu arada arkadaslar gri forma hosuma gitti

Bu arada, cubuklu formamiz gercekten cok hos sitede 1 tane almak istiyorum..

En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 04.01.2010, 20:55. Sebep: ...

Yorum

Buyrun yeni önerilerim:

bunalr süper kardeşim sen bu işi biliyosun senden bi ricam var siyah yaptın formanın aynısını krem renginde deneyebilirmisin=?ve diger birkaç forma ustunde mesela turuncu yerinede krem beyaz yerine krem ben yapamıyorum ama amtor yaptıgımda renkler guzel duruyo...görmek acısından
                      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• mavi formanin uzun kollusu tsclublarda satiliyormu acaba?
                          sitede göremedimde

Yorum

• mukemmel forma.. almayanlar hemen alsin.. bu arada mavi forma uzun kol cikiyor mu beyler??

Yorum

• Kemalaz61 bi tebrik de benden
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Kemalaz61

Bu formalar arasinda taraftari sectirmeleri lazim...

Siyah forma süperrrrr.... vallahi 200TL olsada alirdim
                                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X