Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal'in forması gömlek gibi. Sanki spor kıyafetle takım elbise karışımı
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Arsenalin forması gerçekten çok güzel.

Yorum

• ts cluba gittim gecen.. hic dogru dürüst ürünlerimiz yok valla... insan biraz üretici olur.. TS CLUB markalari ürünlerimize kalitesislikten bakilmiyor
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• fotolara bakinca en güzel renklere biz sahip oldugumuzu düsündüm

Yorum

• evet en güzel renklere biz sahibiz. ancak dediğiniz gibi ts clublerde nike dışındaki ürünler resmen işporta. insan alıp hediye etmeye utanıyor malesef. varsın pahalı olsun ama çeşit ve kalite olsun.
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Fulham 2009 / 2010 formaları.

Nike ile yapılan görüşme sonucunda kumaş kalitesinin iyileştirilmesi ve özel modeller olması kararlaştırılmış. Şu an modeller çalışılıyor, netleşen bir durum yok.

Şaşırmadığım bir şekilde benim önerdiğim model ve renkler gündeme gelmemiş. Unutmaları normal zira Nike ile yapılan görüşmeye benim de katılmam için beni aramışlar fakat cep telefonumun arızası nedeniyle serviste olduğu günlere denk gelmiş, bana ulaşamamışlar.

TS Club sorumlusu ile İstanbul'da bir görüşmemiz olacak, paylaşabildiğim kısmını sizinle paylaşırım.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dün akşamki Arsenal Liverpool maçı muhteşem bir futbol ziyafetiydi.

Yorum

• Hele Samir Nasri, yine döktürdü sahada dün gece.

Haberler arka sayfada kaldı !

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celtic 09/10 international kit Çok hoşuma gitti detaylar

şimdi bu fotoyu görünce acaba bize de peştemal desenli sort nasıl olur diye düşündüm

Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bence düşünme yaww

Yorum

• İskoçların ekose deseni erkeklerin de giydiği bir desen, fakat keşan erkeklerin değil kadınların giydiği bir şey. Anlam olarak aynı şeyler değil.

Başkalarının kullandığı kültür kodları bize uyarlanınca güzel olacak veya doğru olacak değil, kendi doğru ve güzelliklerimizi üretme zorunluluğumuz var. Bunu yapabilecek geçmişimiz ve potansiyelimiz fazlasıyla var.

Odun ateşi bizim için bir yaz akşamında közde mısır gibi çağrışımlar yaparken, bir Hintli için ölü yakma ve cenaze törenini çağrıştırır. Kültür kodlarımız farklı olduğu için, renkler, şekiller, insanlar için farklı şeyler ifade edebilir.

Ekose desenler Celtic'in için anlamlı ve güzel dururken başka bir takım yaptığı zaman komik görünür. Aynı şekilde keşan deseni geleneksel güzel bir desen iken zorlama ile böyle bir tasarım içinde olursa, zorlama ve komik durur.

Keşan desenli Trabzonspor ürünleri elbette çıkarılabilir. Hatta bu sene bordomavi renklerden oluşan keşan desenli bir ürün bile çıkardı TS Club. Satış sitesinde olmadığı için görüntüyü paylaşamıyorum fakat hangi ürünü kastettiğimi anlamışsınızdır.

Formamızda bizim coğrafyamıza tarihimize ait özel çizgiler olsun derseniz o başka. Denizimiz, mavimiz, yeşilimiz birbir rengimiz esinlenecek çok daha fazla şey var.

Daha doğru renkleri ve formları bulup bunu bir gelenek haline getirememişken, böyle sıra dışı tasarımlar için çok erken diyorum. Yenilik, yeni düşünce mutlaka olmalı ama belli disiplin ve estetik süzgeçten geçtikten sonra.

Yorum

• celtic şortu çok güzel olmuş takıma ....

işte böyle özel tasarımlar bekliyoruz ama ..

trabzonspor yönetimiyle celtic yönetimi farklı işte ...

fenerin armalı forması bizim bütün formalarımızdan güzel ..

Yorum

• Abartmayın, armalı tişörtü Fenerbahçe'den çok önce biz yaptık ve çok daha güzel.

Fener'in hiçbir forması bizim formalarımızdan güzel değil.

En son a f s tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 12:29.

Yorum

• takımın antremanlarda giydiği tişört süper...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gittigidiyor.com da korsan formalarımızı satan kalpazana mail yazdım ağızıma geleni söyledim.Kulübün ihbar hattına bildirdim seni dedim.

Verdiği cevabı aynen aktarıyorum.

yorumlarıma bakarsan ürünlerimin sahte olmadığını anlarsın! korsan değil benim sattığım ürünler! istediğin yere şikayet et, benim yaptığım iş legal! ürünlerde faturalı!

Kullanıcının hesabını sattığı korsan ürünlerin linklerini kulübün ihbar hattına ve altuğatalaya maille bildirdim.Bi sonuç çıkacağını sanmıyorum ancak ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım.
                                Kulübün İhbar Hattından Gelen Mail

Ürünün satışa sunulduğu siteye yapmış olduğum itiraz sonucu söz konusu ürünün satışı durdurulmuş olup, ürün siteden kaldırılmıştır. Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

Av.Celal ÇOBANOĞLU
                                Trabzonspor Kulübü Hukuk Müşaviri

Ve Alış Veriş Sitesinde Yaptığım Araştırmada bulduğum korsan ürünler

Eski Tas Eski Hamam
                                En son Misina tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 13:03.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X