ali fuat abi senin bi önerin vardı renk olarak o iş ne oldu gelecek sene griyi kullanacağız demişsin o yüzden sordum...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Önümüzdeki hafta yetkililer ile İstanbul'da görüşmemiz olacak forma ve ürünler ile ilgili.
Renk konusunda o zaman daha net cevap verebilirim sanırım.
Son günlerde hepimizi çok sevindirecek bir haber ile ilgili süpriz ürünler ile ilgili o rengi kullandım bakalım değerlendirilecek mi?
Çaktırmayın
sağol abi fatihin gelişi için ürünler heralde
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Önce renklerimizi doğru kullanıp, kendi kurumsal modellerimizi ( çubuklu, aston villa tarzı ) oturtmalıyız Levent. Gelecek senenin ekstra rengi gri olduğuna göre siyahın kullanılma ihtimali kalmıyor, belki daha sonra.
ayrıca ukalalık etmeden artık tek asıl olarak kullandığımız bir forma olmalı,benim şahsi zevklerimce bu seneki çubuklu asıl formamız olmalı,deplasman forması olarak ise aston villa'nın giydiği beyaz renk aralarında ,ince, lacivert çizgiler olan forma olmalı.üçüncü forma ise bize has olmalı,yani şu meşhur vaadedilen hamsili gri forma.fakat bu formanın yani gri rengin pek satış yapmayacağını düşünüyorum.bu yüzden,satış ve pazarlamanın sağlığı açısından,üçüncü formamız siyah olmalı.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum