Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Polar konusunu yazın tişörtler piyasaya çıkınca defaatle söyledim, sonbahar kış için şimdiden hazırlık yapmalıyız diye.

Forma şeklinde bayrak mevzusunu her sezon mail atıyorum yapalım diye.

Eleştirmenin yanında çözüm önerileri de paylaştım, paylaşıyorum, paylaşacağım.

Lakin,

Ne yapayım, benim elimden gelen bu kadar.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu tarz t-shirler yapılmalıdır , Fenerbahçenin yaptığı gibi Kığılı olmasa da en azından bir Lcw, ile anlaşılmalıdır ,
      Kurumsallaşılmalıdır ,

Ayrıca bu formaların niye bu kadar pahalı olmasını anlamamaktayım,
      Trabzonun sosyo-ekonomik durumu ortadadır , biraz daha ucuz şekilde taraftar formaları yapılsa herkes forma ile gelse maçlara ne kadar renkli olucak
      Biraz ekonomik boyut ile değilde bir tarz oluşturma açısı ile bakılmalı bu durumlara
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• trabzonspor kendi markasını oluşturmalı öncelikle tsclub isminden kurtulmalı taraftrlar için alternatif ürünler üretilmeli.

ondan sonra forma üreticimizle anlaşıp mevcut formalarımız yerine klasik çizgiler üstüne takım üstünde karakteristik oluşturacak dizaynlarda formalar üretilmeli.

tabi bütün bunlar olurken fiyatlandırmalarda kitlenin maddi gücü de göz önünde bulundurulmalı
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• afs abi sana bir sorum olacak eğer bir bilgin varsa paylaşman dileğiyle hoş genelde ben sorularıma hiç bir zaman cevap alamadım bu sitede ama genede sorucam
          afs abi federasyonun online satış sitesinde neden trabzonspor formaları yada herhangi başka bir ürün satılmamaktadır ... sponsorluk anlaşması gereğimi yoksa kulüp prensiplerinden mi ...

eğer cevaplarsan sevinirim .... konunun dışına çıktıysam özür dilerim ....

saygılarımla...
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bayan taraftarlara verilen değer. Devam ediyoruz.

Manchester United.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Barcelona

Bu kızda bütün klüplerin katolog çekimlerinde var.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Fifa Dünya kupasında kullanacağı resmi futbol topunu duyurdu. BMN farkı ile:

Karşınızda "JABULANI"

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  afs abi sana bir sorum olacak eğer bir bilgin varsa paylaşman dileğiyle hoş genelde ben sorularıma hiç bir zaman cevap alamadım bu sitede ama genede sorucam
                  afs abi federasyonun online satış sitesinde neden trabzonspor formaları yada herhangi başka bir ürün satılmamaktadır ... sponsorluk anlaşması gereğimi yoksa kulüp prensiplerinden mi ...

eğer cevaplarsan sevinirim .... konunun dışına çıktıysam özür dilerim ....

saygılarımla...
                  Federasyonun online satış sitesi mi var? Ben bilmiyorum.
                  Diğer sorduğun sorular da benim bilmediğim konular.

Yorum

• Çok uzak değil. Önümüzdeki yıllarda insanlar Iphone gibi cep telefonlarından TS Club uygulamasına girip eşine dostuna hediye seçebilecek.

En azından benim hayalim.

Yorum

• ısrarla eski tip klasik yaka forma istiyoruz,yakalarımızı dikmek istiyoruz!
                      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike bir şeyler yapmak istiyorsa işe ilk önce tribünlerde açılmak üzere parçalı forma şeklinde dev bir bayrak yaptırsın...

Ali fuat şu işi bir yap be güzel kardeşim...

Diyelimki Ali Fuat bir şeyler yaptırta biliyor.....
                        Ali Fuat abi bir örnek yapsın, korsanlar hemen yapar.Nike'ı beklemeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fifa Dünya kupasında kullanacağı resmi futbol topunu duyurdu. BMN farkı ile:

Karşınızda "JABULANI"

Harika olmuş bence.

Fevernova'ya benzetilmeye çalışılmış sanırım ve gayet başarılı olmuş.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Fuat abi bir örnek yapsın, korsanlar hemen yapar.Nike'ı beklemeye gerek yok.

he ya Taşbaşındaki Kemal abi bu işin duayenidir hemen yapar bize
                            Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                            .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Gurbetçi Bereketi

Her fırsatta dile getiriyoruz: TS Club yeni ürünleri yaz aylarına yetiştirmeli ve gurbetçi taraftarlarımıza sunmalı. İşte sonuç...

Dünya Gazetesi'nin yapmış olduğu habere göre büyük kulüplerin mağazalarının günlük ciroları derby maçların oynandığı günlerde ikiye katlanıyor. Bu durum Trabzonspor için de geçerli.

Günlük cirosu 25-30 bin lira olan mağazalarımızın büyük maçların oynandığı günlerde bu cironun 50 bin liralara ulaştığı belirtildi.

Diğer büyük takımlardan farklı olan ise yaz aylarında yapılan satışlarda. Normal günlerde 25-30 bin lira, büyük maçların olduğu günlerde 50 bin lira olan mağazalarımızın cirosu, yaz aylarında gurbetçi taraftarlarımızın katkılarıyla 100 bin liraya kadar çıkıyor.

Gurbetçi taraftarlarımız adeta yıl boyu yaşadıkları hasreti TS Club mağazalarında gideriyorlar.

Yeni sunulan ürünlerin ve özellikle yeni formaların Haziran - Temmuz aylarında hazırlanarak satışa sunulması bu nedenle oldukça önemli.

Sadece sözle ifade ettiğimiz bu noktayı şimdi bu rakamlarla daha da rahat anlatabiliyoruz:

Yaz aylarında satışlar, dörde katlanıyor.

Sağolasınız Gurbetçi Trabzonsporlular.

bordomavi.net

Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Budur güzel Sponsor Reklami... Isteyen olursa baska takimlari kiyaslayabilirim... =)

yokta manu formasinda ki sponsor reklami degil ki , premier lig logosu
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X