İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk ters yikama sonucu
Yoksa 3 yıldır işlemeli logo isteyen taraftarın isteği niçin yapılmıyor?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen dedigimi iyi anlayamamissin. bidahaki sezon armalar yine rezil bi sekilde cikmadan önce bunu engelleme kampanyasida diyebiliriz buna
yani bu armalar artik baydi. biraz baski yapsak seneye dikisli olmasi icin hicde fena olmaz.
ben acik konusim bu senede aldim ama seneye böyle arma olursa kesin almicam.
pahali olsun digerlerinden ama ben uzerimde ofer telekom vs yazili formalar giymek istemiyorum.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de reklamsiz forma alternatifi olsun derim. eger bir kampanya olacaksa.
pahali olsun digerlerinden ama ben uzerimde ofer telekom vs yazili formalar giymek istemiyorum....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
tum formalar reklamsiz olsun demiyorum. reklamsiz forma alternatifi olsun.
bu arada reklamsiz forma diye arattim yuzlerce sayfa cikti..demekki diger takimlarin taraftarlarinin dahi ciddi anlamda boyle bir beklentisi var.En son calypso tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 23:31.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Yorum
-
aslında bende öyle birşey hatılırlıyorum
birinin üstünde reklamsız febe forması görmüştüm bir kaç sene önce ama dikkat etmediğim için adidas mı feneriyum mu oldugunu görmedim
şahsen ben reklam panosu gibi dolaşmak istemem yani işe giderken bazen forma giyiyorum avea falan bana çok tuhaf geliyor...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Formaları narin "tül" programında yıkamayı deneyin elde yıkama işi artık sıkmaya başlayınca öyle denedim bikaç kez ve bi sorun çıkmadı. Ve ilaveten numara&isimlerim buruşmadı elde yıkayınca çok buruşuyorBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
nike sözleşmemiz devam ediyor söylentinin nerden çıktığına bi bakmak lazımdoğru olduğunu sanmıyorum.
şahsi olarak da adidas ı istemiyorum. türkiye liglerinde birçok takım adidasın ürünlerinden kullanıyor. ayrıca 3 haramilerin de resmi forma sponsoru adidas. bi farkımız olmalı diye düşünüyorum.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye formamız adidas diye bi söylenti var doğru mu
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkiye liglerinde birçok takım adidasın ürünlerinden kullanıyor. ayrıca 3 haramilerin de resmi forma sponsoru adidas. bi farkımız olmalı diye düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum