Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyvahh, Formayi en iyisi hic yikamamak lazim, baksana yaa
    Cok yazik bence ve rezillik...
    Bu yuzden formami Sadece Evde Giyiyorum
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk ters yikama sonucu

Tahminimce bu şekilde yapılan dandik baskıdan menfaatlenen birileri olduğu için taraftarın istekleri göz ardı ediliyor...

Yoksa 3 yıldır işlemeli logo isteyen taraftarın isteği niçin yapılmıyor?
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• formayi annem 30°'de ters yikamis
        kardesim 10 yasinda ve antrenmanda baya bir kirletmis
        elinde'de yikiyamiyinca makineye atmis

Yorum

• Bu logo'yu kesin yönetime yakın birisi yapıyordur. Yoksa onlarda diretmezdi..

Yorum

• Formalar Kuru temizlemeye yikattirip Arma sökülüncede Parasini almak lagzim

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orjinal Logomuzda ki TS amblemi ile Nike forması üzerindeki TS amblemi arasında ki fark!
              Bu denli bir deforme için baya çaba harcamışlar

evet bu amblemdeki problemi aylar once yazmistim. armamiz bu bizim bunun bir standardi var. resimlerde de gorulecegi uzere formalarda basik bir logomuz var umarim yonetimden birileri artik uyanir.
              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen dedigimi iyi anlayamamissin. bidahaki sezon armalar yine rezil bi sekilde cikmadan önce bunu engelleme kampanyasida diyebiliriz buna
                yani bu armalar artik baydi. biraz baski yapsak seneye dikisli olmasi icin hicde fena olmaz.
                ben acik konusim bu senede aldim ama seneye böyle arma olursa kesin almicam.
                ben de reklamsiz forma alternatifi olsun derim. eger bir kampanya olacaksa.
                pahali olsun digerlerinden ama ben uzerimde ofer telekom vs yazili formalar giymek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben de reklamsiz forma alternatifi olsun derim. eger bir kampanya olacaksa.
                  pahali olsun digerlerinden ama ben uzerimde ofer telekom vs yazili formalar giymek istemiyorum.
                  reklam konusu ayrı bi konu adam sponsor olmuş parasını vermiş doğal olarak isteyecek ki trabzonspor denince kendi adı da akılara gelsin
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• tum formalar reklamsiz olsun demiyorum. reklamsiz forma alternatifi olsun.
                    bu arada reklamsiz forma diye arattim yuzlerce sayfa cikti..demekki diger takimlarin taraftarlarinin dahi ciddi anlamda boyle bir beklentisi var.
                    En son calypso tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 23:31.

Yorum

• aslında bende öyle birşey hatılırlıyorum

birinin üstünde reklamsız febe forması görmüştüm bir kaç sene önce ama dikkat etmediğim için adidas mı feneriyum mu oldugunu görmedim

şahsen ben reklam panosu gibi dolaşmak istemem yani işe giderken bazen forma giyiyorum avea falan bana çok tuhaf geliyor
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bir formanın orjinal olduğunu nerden anlarsınız?

Arması yoksa kesin orjinaldir.

Yorum

• Formaları narin "tül" programında yıkamayı deneyin elde yıkama işi artık sıkmaya başlayınca öyle denedim bikaç kez ve bi sorun çıkmadı. Ve ilaveten numara&isimlerim buruşmadı elde yıkayınca çok buruşuyor
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• seneye formamız adidas diye bi söylenti var doğru mu

Yorum

• nike sözleşmemiz devam ediyor söylentinin nerden çıktığına bi bakmak lazım doğru olduğunu sanmıyorum.

şahsi olarak da adidas ı istemiyorum. türkiye liglerinde birçok takım adidasın ürünlerinden kullanıyor. ayrıca 3 haramilerin de resmi forma sponsoru adidas. bi farkımız olmalı diye düşünüyorum.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                seneye formamız adidas diye bi söylenti var doğru mu
                                İnşallah doğru değildir. Sebebi de bu;

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                türkiye liglerinde birçok takım adidasın ürünlerinden kullanıyor. ayrıca 3 haramilerin de resmi forma sponsoru adidas. bi farkımız olmalı diye düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X