Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Heyecan yapmayın uşaklar. Bilmece sormadım, bir yere varmak zorunda değiliz. Önerimin belli bir süre saklı kalmasını istiyorum o kadar.

Tasarım bir süreç, zihninizde tasarladığınız tasarım, uygulama ve üretim aşamasında gelişim gösterebilir.

Bu sayfalar sayesinde taraftarımızın nelerden hoşlandığını yakından izleme şansım oluyor. Beklentilerimizi karşılayacak, tasarım gücü ve ürün kalitesi yüksek formalarımız olması için çabalıyorum o kadar.

Forma tasarımlarını gören arkadaşların görüşlerini paylaşırım sizinle.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim yaptığım tasarımın veya önerdiğim rengin önemi bir yere kadar.
      Bu işe karar verecek olan veya uygulayacak olan ben değilim.
      Katkı adına, önerilerimin formaya değer katacak düşünceler ve tasarımlar içerdiğini düşünüyorum.

İnsan her gün gördüğü bir şeyi farklı bir ortamda görünce şaşırabilir.

Emirhan, Puma'nın yaptığı forma lacivertti, önerdiğim renk ve renk serisi ise fazlasıyla bize ait olacak orijinal bir renk. En iyi tarafı da klasik forma setimizi tamamlayıcı olması.

Hayırlısı olsun Ali Fuat abi 2 sezondur çokça eleştirmemize rağmen , kullandığımız formaların satış rakamları (net olarak bilmesem de) etrafta insanların üzerlerinde rastladığım kadarıyla çok iyi. Hatta en çok eleştiri alan çubuklu formamıza bile çok sık rastlıyorum. Hem klüp hem de Nike temsilcileri artık bize gereken değeri ve ilgiyi gösterecektir inşallah.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Tekstil işi ile uğraşan Cengiz Çubukcu'nun kendisi ile paylaştığım forma tasarımları ve renk önerisi ile ilgili görüşleri:

"Abi Günaydın,

Abi yorumlarım aşağıdadır,
        Senden ilk x forma önerisini duyunca çok heyecanlanmıştım hala aynı heyecanı koruyorum çünkü çok estetik bir renk ve daha önceden düşünülmemiş .

Fenerbahçenin geçen sezon seçtiği sarı renk gibi başarılı bir kumaş seçimi yapılırsa taraftar bu formaya aşık olur....

Model seçimi konusunda Nike'ı bekliyorsun haklısın, ama bu sıfır yaka biraz sıktı bence...İngiltere milli takımı örneğinde olduğu gibi bir kalıp ve yaka şekli olamaz mı?

Parçalı formada ise aston villanın forması fotoğraf kalitesinden midir bilmem müthiş duruyor aynısını yapmak mı? Yoksa biraz farklılaştırmak mı ? Bir sene aradan sonra parçalı giymek çok güzel olacak..

Çubuklu konusunda her zaman kalın çubukludan yanayım, ince çubuklu pek benim tarzım değil bu senelki standart oluyor ama...Ayrıca nike'ın çubuklu forma tasarımlarını da hiç beğenmiyorum...

Dün akşam Barcelonanın formasını gördükten sonra 2. maddedeki düşüncemden vazgeçtim Eğer kumaş seçimi düzgün yapılırsa x renk bu modele mükemmel uyum sağlayacaktır. Dün akşamdan beri yakası ve kol ağızları bordolu x formamı hayal ediyorum

Yorum

• 'x' bi yana, baya ip ucu alabildik

Kalin cubuklu, ve mesajda parcali deniyor ama sanirim Aston Villa tarzi forma...
          .

Yorum

• formalarimiza neden 'TrabzonCell' arkada cikmiyor?? bu arada.. Uzun Kollu formalar hala bekliyoruz

Yorum

• Ali Fuat abi bu konudaki bilgilerinin, yeteneğinin, zevkinin bilincinde olan ve uzun zamandır bu sayfayı ayrıntılı takip eden biri olarak tartışmak haddim bile değil..

Ne kadar dikkate alınır bilmem ama benimde kendime göre bir forma zevkim var kısaca fikir vermek babında söylemek istiyorum..

1- Her Trabzonspor taraftarı gibi çubuklu formanın yeri apayrı bende de ama çubukların kalın olması ve özellikle 4-5 çubuğu geçmemesi tercihimdir öyle daha heybetli gözüküyor.. Bknz: Ts Club çubuklu veya kappa Çubuklu.. Favorilerim..

2-Parçalı forma konusunda mevcut formalardan beğenerek aldığım bordo-mavi parçalı yerine geçtiğimiz sezon giydiğimiz Aston Villa tarzı denen nostaljik parçalı formamızı her zaman daha fazla tercih ederdim.. O modelin bizde daha orijinal durduğu kanısındayım.. Üzerinde biraz rötüş yapılabilir elbette..

3-3. renk konusundaki görüşüm ise turuncuyla bir başarı elde etmiştik güzel ancak bunu artık orada bırakmak gerektiğine inanıyorum.. 3. renk konusunda parlak renkler daha hoş oluyor kanımca.. Parlaklıktan kastım kumaşın saten gibi olması asla değil.. Turkuaz, Turuncu v.s gibi parlak renkler. Mesela Barça'nın parlak sarı forması.. Bu tarz renkler 3. renk ve forma olarak daha hoş olmakta bence..

4-Bunları en küçük ölçekte samimica ve doğruca yapabilirsek geriye doğru ve hoş bir font seçimi, arma işlemesi ve reklamların doğru koyulması kalıyor..

Çok ama çok büyük şeyler değil basitçe ve samimice doğru okunup doğru işler yapılırsa ortaya tarihimizin en güzel formalarından biri çıkacaktır ve tarihimizin en büyük satış rakamları yakalancağına inancım tam..

Ben kendim adına her sene forma alıyorum böyle yapılırsa çıkan her formadan 1 er adet alacağımı da taahüt ediyorum..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Forma renklerinin ne olacağı konusunda epey bir görüş öne sürülmüş. Turkuaz, sarı, turuncu olsun diyenler falan var. Bence de farklı ve sıradışı bir renkli forma üretilmeli ve bu sayede yeni bir trend yaratılmalıdır. Barcelona, İnter, Chelsea gibi takımların pazarlama stratejileri de dikkate alınarak, bu konuda örnek alma yöntemiyle üretim yolu seçilebilir.

Renk konusunda benim önerim, fazla açık ve parlak renklerin Doğu karadeniz insanı için fazla çılgınca olacağı, bu yüzden şayet yeni bir renk kullanılacaksa bu rengin karadenizin otantik özelliklerini yansıtan yahut bu özelliklere yakın olan bir renkte olması yönündedir. Buna bir örnek vermem gerekirse, doğu Karadenizin tipik özelliği olan bol yağışlı ormanlık alanları ve yaylarını yansıtan yeşil tonları üzerine olmasıdır. Açık, koyu, normal yeşil olabilir, ama yeşil olmalıdır. Tabi, bunun bir de ara renk olarak mı yoksa doğrudan doğruya tek renk olarak mı kullanılacağı sorunsalı var. E, bunu da farklı forma prototipleri üzerinde deneyip görmek, gösterip beğeniye sunmak da 'Ali Fuat abi'gillerin ilgi alanına giriyor. (Bu işle amatör olarak ilgilenmeyen kişileri kastediyorum.)
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Yeşil konusunda sana kesinlikle katılıyorum..
                  Bence koyu yeşil olması daha hoş olacaktır..
                  Yalnız seninde belirttiğin gibi 'Tabi, bunun bir de ara renk olarak mı yoksa doğrudan doğruya tek renk olarak mı kullanılacağı sorunsalı var.' muammadır..
                  Giresunlu Trabzonsporlular
                  Osman Ağa Torunu!
                  Mês que un clup!
                  25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Geçen akşam Brezilya Serie A liginde São Paulo ile Internacional arasındaki maçın ilk yarısının 33. dakikasında sahaya genç bir taraftar girdi.

Giydiği formanın üzerinde şunlar yazıyordu:

" Eu só quero uma oportunidade para ser jogador de futebol "

" Futbolcu olabilmek için bir fırsat istiyorum "

Bugüne kadar sahaya giren taraftarlar arasında en ilginç ve şık olanıydı bence.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 29.10.2009, 17:38. Sebep: Bu haber başka bir yerde yok.

Yorum

• Sürpriz Forma Önerisi Bordo Siyah Karışımı Olabilir mi
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yine Turuncu Giyen Bir Taraftar sahaya atlamış

Koyu Lacivert veya siyah muhteşem bir asalet katacaktır armamıza ( Armamız : 404 Yapıştırıcı ile yapıştırılmamış Şekilleri düzgün ve simetrik olan renkleri Bordo ve Mavi olup yağmur gördüğünde solmayan Klüpü temsil eden şekiller topluluğu).
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sürpriz Forma Önerisi Bordo Siyah Karışımı Olabilir mi
                          Siyah forma çıksa gerçekten süper olur
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• "X" siyah veya laciverttir tahminimce =)
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• bence parlak pembe

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakmak ve görmek. Henüz söylenmedi o renk ama bu safyada var o renk.

Şaka gibi ama mor forma da gündeme gelmiş, umarım öyle bir hata yapmazlar. Hamsili forma diye ünlenen gri formanın da eksik bakış açısıyla çıkmaması daha iyi.

Sarı da değildur.

Rengi söylemenin dışında o rengin uygulandığı formayı görmenizi isterdim, ki algılayabilmeniz için doğrusu bu. ( forumdan birkaç kişi gördü ve çok beğendi )

Aman üstat, ne morundan bahsediyorsun? Ağzından yel alsın... Sakın öyle bir ahmakluk etmesinler. Zaten bu Galatasaray'dan yeterince çekiyoruz, birde mor forması yüzünden Galatasaray'la kardeş kulüp mü ilan edilelim? Bu hatayı yaparsalar kesinlikle Trabzonspor'a ihanet etmiş olurlar. Bıraksınlar İstanbul'u taklit etmeyide adam gibi kendi şeklimizi koyalım ortaya, bu kadarda ezik olunmaz yani Mormuş! Galatasaray yeterince morardı bu sene, onların olsun mor renk, bizden uzak dursunlar...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X