Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok sevindim ya Puma ile anlasmalarina.Bir ara Lotto olacak dediler,kahroldum.Puma kalitesiz filan degil arkadaslar,polarlari çok güzel oluyor,insallah güzel bordo mavili bir polar yaparlar.

Turuncuya hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!
    Siz kendinize inanın,başkaları da size inanacaktır...

Yorum

• evet ben de lotto yerine pumayla anlasilmasina sevindim..italyanin formasindan isteriz...

Yorum

• dün polonyanin formasi dikkatimi çekti su kappadaki gibi açikmavi nin üzerine bordoyu o formanin TS versiyonu olarak hayal ettim güsel olur valla.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Puma çok fazla takima forma üretiyor ve bence çok azi güzel görünümlü formalar. daha önce sponsorumuzken de önce mavi-kirmizi formalar ürettiler(Gordon milneli sezon hani samiyende cincona5 attigimiz). sonraki sezonda mavi yerine lacivert koydular(sadi tekelioglulu-oktayli sezon), kopkoyu formalar giydik. sonra 14. oldugumuz sezon ise mavi oldugu saibeli bir mavinin gögsüne bordo bi serit koyarak bizi sahaya çikardilar, adi bi tshirtten farksiz olanbeyaz formalari da unutmadik tabiki. sezonun 2. yarisida direkt kopkoyu lacivert formalar giymistik. formalar dizayn olarak daberbatti. ben hiç sevmemistim pumayi, belki de takimin puma zamaninda sürekli basarisiz olmasindandir.insallah bu sefer farkli olur, dünya kupasindaki takimlara hazirladigi gibi güzel formalar hazirlarlar. Italya diyorsunuz ama Italya milli takiminin kendi tasarimcisi var dizaynini onlar yapiyor, puma sadece formayi üretiyor. forma çok önemli, insallah puma düzgün renklerle, düzgün formalari bu sefer üretir....

Yorum

• yönetimden bu konuda henüz bir açiklama yok.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bazi arkadaslari anlamiyorum geçen sayfalarda bir renkdasim yazmis Sampiyon oldugumuz zaman markali forma mi giyerdik?...Ne güzel demis...Önemli olan forma degil o formanin agirligini kaldirabilmektir...O formanin gögsünde kiSANLI TRABZONSPOR amplemini gerçekden yüreginde hissetmelidir...Önemli olan da budur...Yoksa nike olmus ya da adidas olmus farketmez...Bu arada bir renkdas yazmis duygusal olmayin diye...O duygusallik degil TRABZONSPOR sevgisidir...

Saygilarimla...

Yorum

• yönetim den açiklama yoksa demek ki tam kesin degil anlasma.inslh yeni sponsor nike olur. eger olmasa puma olsun. hayirlisi

Yorum

• önemli oln forma degil formanin içindeki ve onu destekleyenyürek
                  İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Tabiki forma önemli degil.Ama Kappa olsun

Yorum

• Dün Polonya giymisti, bugünde Paraguay giyiyor Puma. Ikisininde stili ayni. Ama anladigim kadariyla, bu formadan bizede yapilacak. Iki omuzun üzerinde duran puma isareti çok sik durmuyor. Onlar olmasa, hos durabilir. Ama kesinlikle, çubuklu forma yapmalari gerek.

Yorum

• italyaya yaptiklari formalari istiyorum sahsen...özendikleri belli..
                        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• BENCE NIKE OLSUN AMA TS CLUP KALSIN

nike kalite ve sahiden iyi bir marka ronaldinho giyiyorsa,

YATTARA DA GIYER .........[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          OLUMUNE TRABZON
                          ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• pumaymis...o dandik formadan kurtulduk diye seviniyoduk simdi yine puma[img]smileys/smiley7.gif[/img] gitsinler bizim pasa aliden giyinsinler daha iyi

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                              pumaymis...o dandik formadan kurtulduk diye seviniyoduk simdi yine puma[img]smileys/smiley7.gif[/img] gitsinler bizim pasa aliden giyinsinler daha iyi

arkadasim puma son 3 yilda büyük bir hamle yapti ve dünya kupasinda en cok takim giydiren marka ,ve cok kaliteli forma üretiyorlar ,5-6 sene önceki pumalar gercekden kalitesizdi ama dedigim gibi simdi cok kaliteli formalar yapiyorlar ,en gec sezon basladiginda sende bunu hissedeceksin ,canini sikma
                              ihsanbayran

Yorum

• valla puma almistik zamaninda çok piman oldum daha sonra kappalara tscluplara imrenerek bakiyom, puma çuval gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X