Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katalog ürünlerini kullandığımız için korsanlar çok zorlanmıyorlar.

Yorum

• Adamlar Çalışıyor
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katalog ürünlerini kullandığımız için korsanlar çok zorlanmıyorlar.
        Fenerbahçe'nin korsan ürünlerini her yerde bulabilirsin

Onlar katalogtan seçmiyor, zira katalogla alakası yok. Armamızı taklit edemiyorlar nedense ama diğer kulüplerimn armalarınıda taklit ediyorlar. İstanbul'da Beyazıt'ta veya akşam sergilerinde, Ankara'da akşamları karanfil sokakta bulabilirsin

Bütün formaları birebir taklit ediyorlar.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamlar Çalışıyor
          O formayı beğendiğini söyleme
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O formayı beğendiğini söyleme
            Öyle şey olur mu hiç

Onu derken vurgulamak istediğim korsan bişey yapıp bunu internetten satabilecek kadar cesur davranmaları.

Geçenlerde Trabzon merkez Ts Club mağazasına gittim.Mağazanın kapısının tam karşısında(2-3 metre karşısında) tezgahta bordomavi renkli Ts logolu çoraplar satılıyordu.Korsan ürün olduğu her halinden belli.Adamlar neredeyse kulübün resmi mağazasına sokacak yaptıkları çakma malları.Kimsenin umurunda değil.

Resmi siteden durmadan korsancılara uyarı yapın durun kim inanır.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Öyle şey olur mu hiç

Onu derken vurgulamak istediğim korsan bişey yapıp bunu internetten satabilecek kadar cesur davranmaları.

Geçenlerde Trabzon merkez Ts Club mağazasına gittim.Mağazanın kapısının tam karşısında(2-3 metre karşısında) tezgahta bordomavi renkli Ts logolu çoraplar satılıyordu.Korsan ürün olduğu her halinden belli.Adamlar neredeyse kulübün resmi mağazasına sokacak yaptıkları çakma malları.Kimsenin umurunda değil.

Kesinlikle haklısın Ancak sadece Trabzonspor'a yapılmıyor bu... Diğer kulüplerle farkımız onların taraftarlarının bunlara itibar etmemesi... Bizde de bu bilinç oturuyor.

Yorum

Fenerbahçe'nin korsan ürünlerini her yerde bulabilirsin

Onlar katalogtan seçmiyor, zira katalogla alakası yok. Armamızı taklit edemiyorlar nedense ama diğer kulüplerimn armalarınıda taklit ediyorlar. İstanbul'da Beyazıt'ta veya akşam sergilerinde, Ankara'da akşamları karanfil sokakta bulabilirsin

Bütün formaları birebir taklit ediyorlar.
                TS Club'un armalarını bu formalara bassınlar yok satar.

O güzelim armalar dururken 'dandik' yapıştırma armayı şu formalara hangi mantıkla uyguluyorlar bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS Club'un armalarını bu formalara bassınlar yok satar.

O güzelim armalar dururken 'dandik' yapıştırma armayı şu formalara hangi mantıkla uyguluyorlar bilmiyorum.
                  Valla ben armadan anlıyorum çoğu zaman orijinal mi sahte mi diye. Aynısını yapsınlar alanı çok olur, hem orijinal gibi hem ucuz... Ama bu haliyle giyilmez bunlar, lisanssız giyiniyorsun diye adamı haşlarlar öncesinde ben kendime yakıştıramam.

Param olmasın her gün 1 lira koyarım kenara sonunda alırım lisanslı formamızı aha bu kadar da inadım

Yorum

Valla ben armadan anlıyorum çoğu zaman orijinal mi sahte mi diye. Aynısını yapsınlar alanı çok olur, hem orijinal gibi hem ucuz... Ama bu haliyle giyilmez bunlar, lisanssız giyiniyorsun diye adamı haşlarlar öncesinde ben kendime yakıştıramam.

Param olmasın her gün 1 lira koyarım kenara sonunda alırım lisanslı formamızı aha bu kadar da inadım
                    Orası öyle çok kötü duruyor ve çok net anlaşılıyor. Bu şekilde dediğin gibi giyilmez bu hiç giyme daha iyi yada her gün kenara koy 1 TL git lisanslı al.

Yorum

Öyle şey olur mu hiç

bunun önüne geçebilecek tek kurum belediyedir arkadaşlar maç öncesinde gel stadın oraya zabıtalarınla bak ne oluyor ama bizim milletimzdevar bu Türklere özgü adamın ekmek parasıyla oynamayalım oynayacaksın kardeşim... belediye olacaksın bütün korsan malları toplayacaksın işine geldimi korsan cd leri topluyosun forma ve ürünleride topla bu sadece trabzon için değil bütün takımlar için geçerli ama uygulanması en kolay yer trabzon bunuda dediğim gibi anca BELEDİYE ÇÖZER bu da 62. proje olur
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• çakma formalarda armalar çok komik itibar etmeyin şunlara ya

Yorum

• Yukardaki Forma mi, ben T-shirt sanmisdim...Birakin ya allahin askina böyle sahte Formalari, zaten hic olmamis
                          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• bişi sorcam renktaşlar bana acil trabzonsporumuzun ts club dönemindeki turuncu forması lazım...nasıl tedarik ederim ya da elinde fazla olan satmak ister mi?

bana özelden de cvp yazarsanız sevinirim...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• selam.. tsclub turuncu forma bende mevcuttur.. fiyatı 70 tl... isteyenler yazabilir.. ayrıca nostaljik değer taşıyan birçok tabzonspor forması orjinal olarak mevcuttur.. özellikle 97-98in çubuklu adidası, 98-99un kevin campbellin giydiği 10 numaralı mavi forması, orhan çıkrıkçının 11 numaralı ajax modeli 99 yılı puma forması, kappa dönemi çubuklu forma vb. sayabilirim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X