selam.. tsclub turuncu forma bende mevcuttur.. fiyatı 70 tl... isteyenler yazabilir.. ayrıca nostaljik değer taşıyan birçok tabzonspor forması orjinal olarak mevcuttur.. özellikle 97-98in çubuklu adidası, 98-99un kevin campbellin giydiği 10 numaralı mavi forması, orhan çıkrıkçının 11 numaralı ajax modeli 99 yılı puma forması, kappa dönemi çubuklu forma vb. sayabilirim..
benim koleksiyonda eksildi de o forma...tamamlıycam tekrar...
sende fazla mı var??? tekse almam...
orjinal formaya param yetmese gider 25 liraya tshirt alırım. yeterli değil ama güzel çalışmalar var tsclub da.
o tshirtle maça gitsen kimse neden forma giymiyorsun demez...
Arkadaşlar Az Önce Canım Sıkıldı ve Bir Forma Tasarımı Yapayım Dedim. Milli Takımıımzın Formasını Çok Beğeniyorum. Düşündümde Nden Bizimde O Tür Bir Formamız Olmasın. Nike'ın Aynı Tasarımı Başka Klüblerde Uyguladığına Rastladım. Bize Özel FOrma Olmasını İstiyoruz. Bir Deneme Yapmak İstedim Biras Aceleye Geldi Ancak Beğeninize Sunmak İstedim Umarım Hoşunuza Gider.
Bazı turnuvalarda organizasyon, federasyon logosunun konulmasını istiyor.
Doğrudur bu arada A milli takımımız bu modeli kullanmıyor artık malum klasik enine beyaz çizgili model var. Bizim genç takımlara uyguladığımız "çıkma forma" uygulamasından yapmışlar ümitlere sanırım.
Yorum