Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ohhh be sonunda polar alabileceğiz.Ankara Ts Club ta hizmete girseydi biran önce.
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada görmediğiniz yeni tasarımlar var kulübün beğendiği. Üretim sürecindeler. Ayrıca sonbahar ve özellikle polar tarzı ürünler için çalışmalar başlamış durumda. Resmi satış sitesi yayına girebilseydi ürün çeşidinin ne kadar arttığını görebilecektik.

Bekliyoruz.
      Insallah yaza kadar yetisir cunku polar giymeyi seviyorum emegi gecenlerden allah razi olsun artik bizimde TS Club ürün cesitligi var
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• Bütün formalarımızın uzun kolluları da çıkacak mı, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum

• Güzel Forma tasarımı yapılması için forma satın almayacağım. Forma tasarımı güzel olduğu zaman forma satın alacağım.

Sırf satış artsın klube destek nike özel tasarım çıkarsın diye satın almak , paralar saçmak ne kadar mantıksız.

Farkında mısınız bilmiyorum ama sürekli taraftardan özveri bekliyor. Forma alın ama biz tasarım lansman özen göstermeyelim. Kombine alın ama biz stada çivi çakmayalım transfer yapmayalım. Özveri destek destek destek.... Nereye kadar belli değil
          -ibrahima yattara-

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bütün formalarımızın uzun kolluları da çıkacak mı, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
            Bütün modellerin uzun kolluları çıkacak benim bildiğim. Önce yazlık modeller satılsın isteniyor, uzun kollular hemen değil fakat geçen yıllara göre daha erken bir tarihte çıkacağı söyleniyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şu com.tr hayal kırıklığı yaratmasa bari güzel pazarlasalar inşallah animasyon kodları hazırdır sadece formaları ekleyip satışa sunarlar.. görsel animasyonla büyülüp küçülen tarzda kaliteli resimler olursa satış çok daha iyi olucak

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hertha Berlin 2009 / 2010 sezonu formaları:

Dünya izliyor:

Ali Fuat abi bu nerde yayinlandi, hangi devletin sitesi???

Yorum

• Forma almayınca enim ol en güzel formaları yapacaklardır.
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• neden nıke işreti ve reklamlar altın sarısı yaldızlı değil.
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel Forma tasarımı yapılması için forma satın almayacağım. Forma tasarımı güzel olduğu zaman forma satın alacağım.

Sırf satış artsın klube destek nike özel tasarım çıkarsın diye satın almak , paralar saçmak ne kadar mantıksız.

Farkında mısınız bilmiyorum ama sürekli taraftardan özveri bekliyor. Forma alın ama biz tasarım lansman özen göstermeyelim. Kombine alın ama biz stada çivi çakmayalım transfer yapmayalım. Özveri destek destek destek.... Nereye kadar belli değil

nike da zaten 50000 forma için bize özel tasarım yapacaktı inadına 3 forma da alırım . bizim taraftar içtiği sigaraya verdiği parayı bu kadar tahli etmiyor. daha iyi forma yapılana kadar forma almayacaksanız demekki daha iyi formayı hakedemiyoruz demektir. beğenmiyor olabilirsiniz ama ben almanızı en azından almanızı öneririm dolabınızda dursun kullanmasanıza alın bi hayrı dokunsun taraftarlığımızın takıma. bu sene 100.000 forma seneye daha fazla bakın o zaman nasıl yapacaklar en iyi formaları
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• koskocaman bi şehir takımı , sadece bir stadyum dolusu taraftara yetecek kadar forma satıyosa düşünmesi gereken başkaları değil taraftarlardır. takıma ne veriyoruz ne istiyoruz?
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          koskocaman bi şehir takımı , sadece bir stadyum dolusu taraftara yetecek kadar forma satıyosa düşünmesi gereken başkaları değil taraftarlardır. takıma ne veriyoruz ne istiyoruz?
                          Gerçekten de çok doğru söyledin.100 bin sayısını rahatlıkla aşmamız gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekten de çok doğru söyledin.100 bin sayısını rahatlıkla aşmamız gerekiyor.
                            aşmamız gerekiyor da bütün tsclublar Trabzon'da,İstanbul'da.ben ürün almak için bin türlü işle uğraşıyorum mesela.kredi kartım yok,öğrenciyim,harçlıklarımla alışveriş yapıyorum. bankaya git,havaleni yap ,faksını çek,ürünü bekle...memlekete gidesiye kadar ürün alımında böyle işlerle uğraşıyoruz.onun yerine çok büyük olmayan bir tsclub olsa şehrimde veya "tırımız" ara sıra uğrasa eminim çokdaha fazla forma satarız .biraz da bu yönden bakmak lazım.bu sadece burası için de geçerli değil.Ankara gibi bir kentte,bir sürü Trabzonspor'lunun olduğu bir kentte,başkentimizde bile tsclub yeni açılıyorsa bazı konularda taraftarı suçlamamak lazım.kütahya'ya veya eskişehire yapın tsclub,şahsen ben kendimi ürüne boğarım.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• önceki sayfada yazılmış ona cevaben olsun
                              antalya ile eskişehir bu yıl nike gimeyecekler, puma giyecekler bildiğim kadarıyla

nike ı bizle birlikte i.b.b ve ankaraspor giyecek
                              tabi lige yeni yükselen takımlarında nike ile anlaşma durumu olabilir.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Ada devi Manchester United yeni sezon formalarını tanıtmaya başladı. İşte Manchester United'ın Temmuz ayı içinde satışa çıkartılması beklenen daha çok Rugby oyuncularını anımsatan yeni sezon forması.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X