Hayırlı uğurlu olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bu forma konusu iyice cılkı çıktı.3 tane forma aldım nike tan;parçalı,aston villa ve mavi.hiçbirinde arma adamakıllı değil yapıştırma arma olur mu yaw ne kadar ayıp bu işe bakan yönetici hiç gs fb formasına bakmıyo mu?
nike ın ilk senesi dedik,acemilik yılı dedik ama baktığıma göre hala düzeltmemişler .bu sene kesinlikle forma almicam ayıp artık bu kadar ciddiyetsizlik olamaz.eşkişehirin forması ne kadar güzelKapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
Çubuklu formalar 2 sene öncenin forması olmasına rağmen renkleri iyi tutturdukları için beğendim . Kollardaki Ülker yazılarında beyaz fon olmamalı . Yama gibi oluyor . Türk Telekom yazısı gayet güzel olmuş fon olmadan . Uzun kollu formaları bekleyeceğim . Bu konuda da yönetimin hassas olmasını bekliyoruz . Geçen seneki gibi uzun kollu formada sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz .
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteaue Bukarest sor bir ona ne diyorlar taniyorlarmi onuda bakim
Onlarda cok taninmis Takim ya (hersene SL yari Final oynuyorlar)bide onlarin cubuklu Formasina bakin
Bunda bir bahane bulursaniz artik hic birsey demicem
Bir Romanya Takimi kadar Marka degerimiz yoksa yuh bize ve Nike diyorum
( Unutmayin biz Türkiye Süper Ligin 4büyük Takimdan biriyiz ve Nike bizle sözlesme imzaladi)Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
İyi günler tekrar herkese lütfen yazımı okursanız ve buna göre tekrar bir yorumlarsanız sevinirim...
Akşam pek kontol edemedim sayfayı ama baya bir hararetli tartışmalar olmuş.
Dün dayanamayıp Çubuklu formamızı aldım !
Kumaş kalitesi olarak bir açıklamada bulunmam yanlış olur çünkü tekstille pek aram yoktur ama çubuklu formamız,turuncu ve mavi, beyaz formamızın kumaşlarının hepsi ayrı ayrı bunların nedeni zannedersem farklı katolok ürünlerinden olmasından kaynaklanıyor en güzel kumaşa sahip olanda Turuncu ve Mavi formamız duruşu kesimi birazdaha iyi kumaşıda...
Benim daha öncede eleştirdiğim konu Formamızın bize ait çizgilerinin olmaması benim ağrıma giden husus ist kulüpleri diye nitelendirdiğimiz kuluplerin sponsorları bile anlaşır anlaşmaz kendilerine en az 1 veya fb gibi özel formalar yapmasıdır bizim sponsorumuzda 2 seneden beri her kulübün giyindiği ve giyinmekte olduğu formaları kullanmamızdır anlaşmayı bilemeyiz belki sponsordan para alıyor olabiliriz belki eskişehirspor o formaları giymek için para veriyor olabilir ama bizim böle bir anlayış içinde olmamamız lazım biz 4 Büyüklerden biriysek bizim de bir farkımız olması lazım ! Benim zoruma giden bu yoksa şuandaki formamızın görünüşü değil armamız değil bize ait çizgilerle bize göre üretilseydi bu forma benim için daha anlam taşırdı açıkçası !
Sevgili AFS biliyorum senin emeğin çok büyük en güzel olay ne biliyormusun formada yaka kısmındaki TRABZONSPOR yazısı çok hoş oldu ve bununla bilmiyorum gurur duydum açıkçası...
Senin sayende oldu ama yukarıda ki açıklamalarıma lütfen kulüp nezlinde bir öneri getirerek bari önümüzdeki senelerde sadece bize ait olan çizgi ve renklerle formalarımıza kavuşalım !
Tek isteğim budur...
Ayrıca lütfen herkes forma alsın ben aldım diye demiyorum kulübümüzden başarı bekliyorsak bunda bizimde katkımız olmalıdır !ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma konusu iyice cılkı çıktı.3 tane forma aldım nike tan;parçalı,aston villa ve mavi.hiçbirinde arma adamakıllı değil yapıştırma arma olur mu yaw ne kadar ayıp bu işe bakan yönetici hiç gs fb formasına bakmıyo mu?
nike ın ilk senesi dedik,acemilik yılı dedik ama baktığıma göre hala düzeltmemişler .bu sene kesinlikle forma almicam ayıp artık bu kadar ciddiyetsizlik olamaz.eşkişehirin forması ne kadar güzelSİNAN ŞAHİN
Yorum
-
İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forma konusu iyice cılkı çıktı.3 tane forma aldım nike tan;parçalı,aston villa ve mavi.hiçbirinde arma adamakıllı değil yapıştırma arma olur mu yaw ne kadar ayıp bu işe bakan yönetici hiç gs fb formasına bakmıyo mu?
nike ın ilk senesi dedik,acemilik yılı dedik ama baktığıma göre hala düzeltmemişler .bu sene kesinlikle forma almicam ayıp artık bu kadar ciddiyetsizlik olamaz.eşkişehirin forması ne kadar güzel
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen formayı beğenenlerdenim. Ancak kafama bir soru takıldı burada.
Eskişehir'in forması kaç lira? Bilen varsa lütfen yazsın.TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
Konfederasyon kupasını yine Nike giyen bir kulüp kazanmış olacak. Geçtiğimiz sezon avrupada şampiyon olan takımların çoğu Nike giyiyordu. Hangi takımlar diye zihninizden geçirin şöyle bir. Avrupa şampiyonu Fransız bayan basketbol takımı bile Nike giyiyordu gerisini düşünün.
Forma siparişlerini siz vermişsiniz de karşınıza başka bir ürün gelmiş gibi davrananlar var. Yönetim bunu uygun görmüş, buna karar vermiş. Bunun nedeni ekonomik olabilir veya şartlar bunu gerektirmiştir. Nedir bu telaş?
Forma modelleri bir yıllık değil ki eski yeni kavramı olsun. Hepsinin piyasaya çıkış tarihi ve ne kadar piyasada kalacağı belli. Nike'ın bu sezonki çubuklu forma modeli bu ve modelden taviz vermemesi onların tutarlı ve prensipli olduğunu gösteriyor. Dünyanın herhangi bir yerinde bir takımla aynı modeli giyiyor olmak, bir takımı yüceltmez veya aşağılamaz.
Yönetim neden taraftarın beklentilerini dinlemedi demek ayrı bir şey onu da birbirimize söylemenin bir faydası yok. Armaları değiştirmek için isteklerimizi kulübe bildirelim dediğim de inanın bu sayfanın altında bu kadar kimse yoktu. Kopan armalarla ilgili çözüm önerilerime ise kimse mesajımdan alıntı bile yapmadı. Hatta o zaman Padişaha fili şikayet etmeye giden hocanın arkasında kimse kalmayınca iki fil verin hikayesini bile yapıştırmıştım ironi olsun diye. Bu gün formaya hakaret etmeyi marifet sananlar o gün yine ortada yoktu.
Korsan ürün konusunda bu kadar tepki olmuyor nedense. Formaya her türlü hakareti savuranlar Trabzonspor'a hakaret ettiklerinin farkında değil sanırım.
Yepyeni yazlık ürünler tişörtler çıktı olumlu olumsuz düşüncelerini yazanlar o kadar az ki. Yazanlar sağ olsun beğenilerini yazmışlar.
İşin özünü konuşan, çözüme katkıda bulunmaya çalışan o kadar az ki -veya -fazla sessizce kenardan izliyorlar olanları. İşin dedikodusunu yapmak daha kolay geliyor çoğuna.
Geçmiş yıllarda bir marka ile neden 3 yıl çalışamadığımız ortada.
Yıkmak kolay yapmak zor ve zaman alıyor.
Bundan sonraki süreçler için pozitif katkı adına fikir ve çözüm üretmeye devam edeceğim. Bakmakla görmek aynı şeyler değil, herkes kendi bulunduğu açıdan olayı değerlendirmeye çalışıyor, görülmüyor anlaşılmıyorsa fazlası elimden gelmiyor.
Anlayan anlıyor, anlamaya çalışan, okuyor, düşünüyor araştırıyor, anlamak istemeyen kendi yazdığını okumaya devam ediyor.
Perşembe lansman yapılacak dedim diye yine birbirimizi yer miyiz? Hani nerde kaldı diye? Perşembe gece 24:00'e kadar sürüyor.
Yorum
-
@ afs
....Yönetim bunu uygun görmüş, buna karar vermiş. Bunun nedeni ekonomik olabilir veya şartlar bunu gerektirmiştir. Nedir bu telaş?...
diye yazmissin. bence arma konusunda ekonomik davranilmaz. beni hala cok üzen armalarimizin düzgün kullanilmamasidir
buna mutlaka bir cözüm bulunmalidir
arma bir kimliktir.
Yorum
-
Merakımı bağışlayın ama takımımızın armasının sayısal ortamda bir karşılığı var mı?
Yani bu armayla ilgili çizim teknikleri açısından boyut,açı verilerini içeren bir yasal veri var mı?
Mesela Türk Bayrağı'nın tüm çizim standartları mevcuttur. Kimse kafasına göre çizemez.
Eğer bizim armamızın tescilli bir standart çizimi yoksa, bu zaten sorunun başlı başına kaynağıdır.
Bilen varsa (sayısal değerleri) yazsın da öğrenelim, sevinirim.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Bu başlık altında 31-07-2008, 18:57 tarihinde attığım mesaj.
07-08 Eskişhir'in Bank asya forması. Üzerindeki Eskişhirspor klip amplemi bizimki gibi nakışlı değil ve yapıştırma çok çok kalitesiz. Eti logosu ise içler acısı. Resmen muşamba gibi. Resimlerden daha detaylı anlayabileceksiniz zaten.
Bu forma 07/08 sezonun forması. Eskişehirspor klübü bu formaları 75 YTL den satışa çıkarmıştı.
baskı ne kadar kötü siz de görün.
Birde şimdi şu fotoğraflara bakın. Yine 31-07-2008, 19:57 tarihinde bu başlık altında attığım mesaj
Arkadaşlar buda benim NIKE mağazasından aldığım bir t-shirt. Herhangi bir takımın değil. Tamamen bağımsız bir kreasyon. Sanırım bu resimler bir takım şeyleri anlamanıza daha da yardımcı olacaktır. Eskişehirspor,Trabzonspor,Antalyaspor vs vs. formaları ile karşılaştırın ne demek istedigimi anlayacaksınız.
Aynı üretim yeri. Aynı fabrika çıkışlı. Sadece özel tasarım ve çok ama çok farklı kumaş kalitesi 60 TL ye alınan bir tshittür. Bahsi geçen bu tshirtün kumaşı geçen seneki Juventus forması ile aynı kumaştır.
TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ afs
....Yönetim bunu uygun görmüş, buna karar vermiş. Bunun nedeni ekonomik olabilir veya şartlar bunu gerektirmiştir. Nedir bu telaş?...
diye yazmissin. bence arma konusunda ekonomik davranilmaz. beni hala cok üzen armalarimizin düzgün kullanilmamasidir
buna mutlaka bir cözüm bulunmalidir
arma bir kimliktir.
Bu konuda benim kadar çaba sarfeden mail atan yoktur heralde.
Bir aksaklık olunca bana neden bakıyorsunuz? Burada yazan herkes gibi basit bir Trabzonspor taraftarı ve üyesi olduğumu söylüyorum hep.
Birbirimize söylemek çözüm değil işin sorumlusu ve yetkililerini uyarmak onlara bildirmek lazım. Kaş yapayım derken göz çıkararak değil tabii.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum