Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Nike'den böyle şeyler bekliyorum. Ama bu gidişle çok beklerim gibime geliyor.

Yazlık ürün olarak böyle ürünler görmek istiyoruz.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Trabzonspor dergisinin bu ayki sayısında pazarlama direktörü massimo guinco ile röportaj yapılmış, röportajı yapan da zeynep ongun ve mail adresi zeynep.ongun@nike.com benim merak ettiğim massimo guinco Türkiyenin pazarlama direktörü müdür?

Yorum

• Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul?da iki yeni şubesi açılıyor.

Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Göztepe/ Sahrayıcedit ve Bakırköy'de iki yeni Ts Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Mağazaların 14 Mayıs 2009 Perşembe günü açılması planlandı.

O zamana kadar mağazaya ürün gelir umarım.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 14:46.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sahrayıcedit her zaman uğradığım yerdir, çok güzel olacak...

Yorum

• Isin garip tarafi biz biraz baski yapmasak adamlar logoyu bile degistirmeye gerek duymayacakti.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor dergisinin bu ayki sayısında pazarlama direktörü massimo guinco ile röportaj yapılmış, röportajı yapan da zeynep ongun ve mail adresi zeynep.ongun@nike.com benim merak ettiğim massimo guinco Türkiyenin pazarlama direktörü müdür?
              Nike Turkiye'nin pazarlama direktorunu taniyorum da bu Massimo kimmis ben de merak ettim dogrusu... getirsene haftasonu dergiyi bi inceliyim

Bu arada Sahrayicedid'deki magazalarin kirasi Optimum'dan sonra acayip yukselmesine ragmen is yapamiyor seklinde duyumlar almistim,,, umarim beklenen ilgiyi bulur magaza! Gidelim haftasonu mutlaka
              Futbol taraftardır!

Yorum

• Biraz daha güzel, biraz daha yaratıcı bir logo veya yazı tipi hazırlanamaz mı TS Club için. Adı değişmedi, en azından şu amatör yazıyı değiştirin. İğrenç duruyor bu haliyle bence.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hiç değilse çubuklu formamız olacak seneyebenim en çok sevdiğim tiptir

Yorum

• gs ninki ile yanyana olmasi ayri bir konu, sanki baska yermi yoktu

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani TS forma satmak icin 6 forma giyecek ligde öyle mi kardesim?
                      renkdaşım 6 forma çıkardı diye altısınıda giyecek değil

bu sene bordo ve turuncu formalarımız çıktı biliyorsun

fakat bordoyu bir maç giydik turuncuyu hazırlık maçlarında giydik

seneye de muhtemelen beyaz ve parçalı forma satışda olur ama giyilmez yada az kullanılır

turuncu meselesine gelince yanlışım yoksa turuncuyu ilk defa kappa döneminde biz giydik ligde turuncu giyen başka kimse yoktu

bizden bir kaç sezon sonra gençlerbirliği öyle birşey denedi

bu sezonda galatasaray denedi

galatasarayın bu sezon kullandığu formadıki çizgiler ve yazı dikkat ettiyseniz bordo

bordo-turuncu size de biyerden tanıdık geliyor mu

yani kardeşim bizim formalar onlarınkini anımsatmıyor onlarınki bizim formaya benziyor

sponsorluk ve özel tasarım meselesinde sponsorluk ayrıntılarını bilmediğim için doğru yorum yapamam ama şöyle baasit bir mantıkla işin içinden çıkabilirim

trabzonspor un yakın tarihteki başarıları (yada başarısızlıkları) ortada fakat taraftar kitlesine sahip ürün satışları iyi ama ligdeki diyer büyükler kadar bir ürün satışı yapabileceğini sanmıyorum

profosyonel düşünecek olursak nike zaten bize para veriyor sponsorluk gereği

ele gelir bir başarı da yok

trabzonspor un yönetim olarak istikrarı yok her yeni yönetim farklı bir markayla anlaşıyor

ortada böyle bir durum varken soruyorum size nike neden bizim için ekstra bir çabayla özel tasarımlar yapsın
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biraz daha güzel, biraz daha yaratıcı bir logo veya yazı tipi hazırlanamaz mı TS Club için. Adı değişmedi, en azından şu amatör yazıyı değiştirin. İğrenç duruyor bu haliyle bence.
                        Çözüm ellerinin altında aslında. Bir baksalar, bir görebilseler çok şey değişecek.

TS Club ismi meselesini TS Club'un eski yetkilisi ile Trabzon'da iken konuşmuştum Ünal. İsim konusunu onlar da düşünüyormuş ama benim gördüğüm daha temel kurumsal markalaşma sorunu var. İlgili başlıkta görüş ve önerilerimi paylaşmıştım.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 15:41.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi önceki sayfalarda yazmıştım sanırım gözünden kaçmış.

-Ts Club'ın isminin Türkçe olarak değişmesi konusunda ne yapabilirim,ya da yapabiliriz?
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Takimini Sev Formani Giy

Ya beni bir takintim var niye maca gelen herkes forma giyinmiyor kendi elbiseleri ile geliyor.Yönetimin Gercek Taraftar linsanli ürün Kullanir diye bir Slogani var.

Bence bunu yanina Birde Türk Kardiyoloji Dernegin bir Slogani var Kalbini sev Kirmizi Giy diye.

Bunun Uyarlamasi olarak Takimini Sev Formani Giy
                            diye bir kampanya baslatila bilir diye dünüyorum.

O tribün Bordo Maviye Bürünmesini Istiyorum.

Taraftar Projeleri üreten ve Yönetime yakin olan afs abiye sorum böyle bir kampanya olabilir mi???

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya beni bir takintim var niye maca gelen herkes forma giyinmiyor kendi elbiseleri ile geliyor.Yönetimin Gercek Taraftar linsanli ürün Kullanir diye bir Slogani var.

Bence bunu yanina Birde Türk Kardiyoloji Dernegin bir Slogani var Kalbini sev Kirmizi Giy diye.

Taraftar Projeleri üreten ve Yönetime yakin olan afs abiye sorum böyle bir kampanya olabilir mi???

Cok muyum bi konuya degindin abi gercekden ok sikinti yaaa niiye bizimkiler formalariylan gemez anlamis degilim. Yani olmasa anlicamda her TS lini kesinlikle 2-3 formasi vardir gardorobunda vardir stadyuma gitmeden giyin isde yaaaa.
                              Gelicek sezon ins bi cok sey degir taraftar anlaminda, cok eksiigmiz var.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

herkesin maddi durumu bir değil herkes belki lisanslı ürün alamayabilir ama

mutlaka herkesin mavi bir tişörtü vardır alakasız renklerle gelmektense takımın rengine uyumlu bir şekilde gelinmeli
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X