Trabzonspor dergisinin bu ayki sayısında pazarlama direktörü massimo guinco ile röportaj yapılmış, röportajı yapan da zeynep ongun ve mail adresi zeynep.ongun@nike.com benim merak ettiğim massimo guinco Türkiyenin pazarlama direktörü müdür?
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul?da iki yeni şubesi açılıyor.
Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Göztepe/ Sahrayıcedit ve Bakırköy'de iki yeni Ts Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Mağazaların 14 Mayıs 2009 Perşembe günü açılması planlandı.
O zamana kadar mağazaya ürün gelir umarım.
En son a f s tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 14:46.
Trabzonspor dergisinin bu ayki sayısında pazarlama direktörü massimo guinco ile röportaj yapılmış, röportajı yapan da zeynep ongun ve mail adresi zeynep.ongun@nike.com benim merak ettiğim massimo guinco Türkiyenin pazarlama direktörü müdür?
Nike Turkiye'nin pazarlama direktorunu taniyorum da bu Massimo kimmis ben de merak ettim dogrusu... getirsene haftasonu dergiyi bi inceliyim
Bu arada Sahrayicedid'deki magazalarin kirasi Optimum'dan sonra acayip yukselmesine ragmen is yapamiyor seklinde duyumlar almistim,,, umarim beklenen ilgiyi bulur magaza! Gidelim haftasonu mutlaka
Biraz daha güzel, biraz daha yaratıcı bir logo veya yazı tipi hazırlanamaz mı TS Club için. Adı değişmedi, en azından şu amatör yazıyı değiştirin. İğrenç duruyor bu haliyle bence.
Yani TS forma satmak icin 6 forma giyecek ligde öyle mi kardesim?
renkdaşım 6 forma çıkardı diye altısınıda giyecek değil
bu sene bordo ve turuncu formalarımız çıktı biliyorsun
fakat bordoyu bir maç giydik turuncuyu hazırlık maçlarında giydik
seneye de muhtemelen beyaz ve parçalı forma satışda olur ama giyilmez yada az kullanılır
turuncu meselesine gelince yanlışım yoksa turuncuyu ilk defa kappa döneminde biz giydik ligde turuncu giyen başka kimse yoktu
bizden bir kaç sezon sonra gençlerbirliği öyle birşey denedi
bu sezonda galatasaray denedi
galatasarayın bu sezon kullandığu formadıki çizgiler ve yazı dikkat ettiyseniz bordo
bordo-turuncu size de biyerden tanıdık geliyor mu
yani kardeşim bizim formalar onlarınkini anımsatmıyor onlarınki bizim formaya benziyor
sponsorluk ve özel tasarım meselesinde sponsorluk ayrıntılarını bilmediğim için doğru yorum yapamam ama şöyle baasit bir mantıkla işin içinden çıkabilirim
trabzonspor un yakın tarihteki başarıları (yada başarısızlıkları) ortada fakat taraftar kitlesine sahip ürün satışları iyi ama ligdeki diyer büyükler kadar bir ürün satışı yapabileceğini sanmıyorum
profosyonel düşünecek olursak nike zaten bize para veriyor sponsorluk gereği
ele gelir bir başarı da yok
trabzonspor un yönetim olarak istikrarı yok her yeni yönetim farklı bir markayla anlaşıyor
ortada böyle bir durum varken soruyorum size nike neden bizim için ekstra bir çabayla özel tasarımlar yapsın
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Biraz daha güzel, biraz daha yaratıcı bir logo veya yazı tipi hazırlanamaz mı TS Club için. Adı değişmedi, en azından şu amatör yazıyı değiştirin. İğrenç duruyor bu haliyle bence.
Çözüm ellerinin altında aslında. Bir baksalar, bir görebilseler çok şey değişecek.
TS Club ismi meselesini TS Club'un eski yetkilisi ile Trabzon'da iken konuşmuştum Ünal. İsim konusunu onlar da düşünüyormuş ama benim gördüğüm daha temel kurumsal markalaşma sorunu var. İlgili başlıkta görüş ve önerilerimi paylaşmıştım.
En son a f s tarafından düzenlendi; 11.05.2009, 15:41.
Ya beni bir takintim var niye maca gelen herkes forma giyinmiyor kendi elbiseleri ile geliyor.Yönetimin Gercek Taraftar linsanli ürün Kullanir diye bir Slogani var.
Bence bunu yanina Birde Türk Kardiyoloji Dernegin bir Slogani var Kalbini sev Kirmizi Giy diye.
Bunun Uyarlamasi olarak Takimini SevFormani Giy
diye bir kampanya baslatila bilir diye dünüyorum.
O tribün Bordo Maviye Bürünmesini Istiyorum.
Taraftar Projeleri üreten ve Yönetime yakin olan afs abiye sorum böyle bir kampanya olabilir mi???
Ya beni bir takintim var niye maca gelen herkes forma giyinmiyor kendi elbiseleri ile geliyor.Yönetimin Gercek Taraftar linsanli ürün Kullanir diye bir Slogani var.
Bence bunu yanina Birde Türk Kardiyoloji Dernegin bir Slogani var Kalbini sev Kirmizi Giy diye.
Bunun Uyarlamasi olarak Takimini SevFormani Giy
diye bir kampanya baslatila bilir diye dünüyorum.
Taraftar Projeleri üreten ve Yönetime yakin olan afs abiye sorum böyle bir kampanya olabilir mi???
Cok muyum bi konuya degindin abi gercekden ok sikinti yaaa niiye bizimkiler formalariylan gemez anlamis degilim. Yani olmasa anlicamda her TS lini kesinlikle 2-3 formasi vardir gardorobunda vardir stadyuma gitmeden giyin isde yaaaa.
Gelicek sezon ins bi cok sey degir taraftar anlaminda, cok eksiigmiz var.
Bunun Uyarlamasi olarak Takimini SevFormani Giy diye bir kampanya baslatila bilir diye dünüyorum.
herkesin maddi durumu bir değil herkes belki lisanslı ürün alamayabilir ama
mutlaka herkesin mavi bir tişörtü vardır alakasız renklerle gelmektense takımın rengine uyumlu bir şekilde gelinmeli
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum