Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    halitin resmini görünce bi an sevindim bu yeni çubuklu formalar diye..harika olmuş dicektim ki formalar bunlar deilmiş
    bu arada tebrikler halit şu sitede çizilen en güzel forma...
    abi baksana ya delirecem formayı ben bile yaptım ama daha onlar yapamadı biz daha çok bakıcaz bu resime anlaşılan ama ben TS taraftarlatı adına bu forma tasarımını shop@trabzonspor.com.tr adresine gönderdim çubuklu forma isteği ile umarım dikkate alırlar daha güzelini de yaparlar tek temennim bu

Yorum

• inşallah dikkate alınır diycem ama bence çubuklu formalar yapılmıştır...Şu anda tasarım işiyle uğraşılmıyodur heralde artık seninkiler gibi olur inşallah diyelim,çünkü perşembe günü apoel maçında çubuklu formalar giyilecek yani formalar hazırdır bence

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inşallah dikkate alınır diycem ama bence çubuklu formalar yapılmıştır...Şu anda tasarım işiyle uğraşılmıyodur heralde artık seninkiler gibi olur inşallah diyelim,çünkü perşembe günü apoel maçında çubuklu formalar giyilecek yani formalar hazırdır bence
        abi bu nasıl yönetim tanıt formaları şimdi çubuklu formayı bekle anam bekle apoel macını hele birde güzel olmazsa facia

Yorum

• forman güzel olmuş fakat sanki orta kısımda avea olan bölümde Haç işareti var gibi durmuşama neyse ellerine klavyene ve farene sağlık
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://forum.bordomavi.net/attachmen...4&d=1155907000
            forman güzel olmuş fakat sanki orta kısımda avea olan bölümde Haç işareti var gibi durmuşama neyse ellerine klavyene ve farene sağlık
            la akşam akşam günah işledik o zaman beaw bak ben ona hiç dikkat etmemiştim eee napalım gerisi yönetime kalıyo HEHE

Yorum

• ya bu ne bicim forma be
              şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

• yaa anlamıyorum gitti su yönetimi.. ulan bilmiyorlarmı bizim takımın asıl fomrlarının ince çubuklu bordo mavi oldugunu.hala gitmisler sırf para icin puma ile anlastılar.adamlar eelrindeki kalıplara basıyolar bordo mavi rengi veriyorlar bize.bütün formalrın dizaynı aynı.kappa ile olan sözlesmemiz sırasındaki formalrımız cok güzeldi yaaa hele o ince koyu bordo ve mavi cubuklu formlarımız varya aynı barcelona gibiydi serefsizim.birde 2005 2006 sezonunda giydigimiz acık bodro ve mavi olan kalın cubuklu formlarımızda harikaydı...ben pumaya karsıyım bizi sıradan takım yerine koyup basit dandik formlar hazırlıyorlar.tepkimizi gösterelim ve puma almayalım..allah askına TSCLUP bile pumadan daha iyi forma yaptı be.gecen seneki TSCLUP ın cubuklu bordu mavi formları bile güzeldi ya.
                YA KAPPA olmalı YADA TSCLUP veya ADIDAS
                şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

• Karadeniz'in ruhu: Bordo mavi

Karadeniz'in ruhu: Bordo mavi

Sezona bordo, mavi ve beyaz zemin üzerinde çeşitli logo ve detayların bulunduğu 3 farklı forma ile merhaba diyen Trabzonspor kurulduğu yıllardaki renk araştırmalarını İdmanocağı grubunun "koyu bordo", İdmangücü'nün ise "açık mavi" istemeleri üzerine bu renkleri klasik kulüp renkleri olarak kabul etti. Bordo-mavi, Trabzonspor için ana renkleri oluştursa da her takım gibi arada bazı renkleri de kullanmayı ihmal etmedi. Bir dönem oldukça fazla konuşulan Kappa'nın hazırladığı turuncu forma gibi. Trabzonspor Tic. Ürünler Ticaret AŞ Genel Müdürü Doğan Ertuğrul, "Her kulüp kendi tarihinin ve renklerinin ifade ettiği anlamlara göre hareket ederek fanwear koleksiyonlarını hazırlamaktadır. Ancak kulüp bir spor markası ile sponsorluk anlaşması yapmış ise, bu takdirde doğal olarak bu markanın da karakteristik çizgileri ve trendi ön plana çıkmaktadır. Ancak artık kulüpler, çeşitlilik yaratarak daha yaygın talepler sağlamak için kendi markalarını oluşturup ön plana çıkarma çalışmaları yapmaktadır." diyor.

Zaman Cumaertesi eki

Ve tasarımcı olarak ( grafik tasarımcısı bir creatif direktörüm )formalarla ilgili benim yorumum şöyle:

Bu sene puma ile anlaştığımıza göre puma modellerinden kaçış yok. Büyük klübüz niye bize özel tasarım yok diyoruz ama şampiyonlar liginde hiç oynamamış uefada gruplara kalmamış bir takımı dünya tanımıyor maalesef. Bütün takımlar anlaştıkları sponsorların seçtikleri modelleri giyiyorlar. Kendine has çizgisi olan takımlar Celtix, Ajax,, Bordoux, Barcelona, Gs, FB, gibi takımlar. Tarih içinde kendileriyle özdeşlemiş formalar giyiyorlar. Marka değişseler bile belli standartları var hepsinin. Hatırlarsanız Barcelona bir dönem Kappa giyiyordu.Bütün markalar her sene modanın etkisiyle ana çizgiyi bozmayacak küçük değişiklikler yapıyorlar. Çizgiler kalınlaşıyor inceliyor, yaka, kol, şort modelleri değişiyor. Bu gayet normal çünkü yıllarca yanı şeyi giyemezsiniz. Her yıl yeni model ve yeni formalar satmalısınız. İç saha deplasman taraftar formaları var hepsinin.

Son yıllarda tekstikdeki gelişmeler kumaş kaliteleri sporcuların performansını artırıcı ve rahat hissetmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı.

Trabzonspor'un geçmişine doğru bir bakalım; Kappa ile anlaşıncaya kadar kendiyle alakası olmayan bir sürü forma giydi. Renkler modeller bugün düşününce komik geliyor insana. Kappa bize kumaş kalitesini, modeli ve rengi öğretti. Her yıl bir yenilik ve heyecan oluşturuyordu. Taraftar forması kavramını çıkardı. Turuncuyu bize sevdirdi. Takımımıza çok yakışıyordu ve Kappa giydiğimiz dönem çok başarılıydık. TS Clup dönemi tasarım ve ürün kalitesi konusunda çok geri kaldı. Kulüp bu dönemi buyük markalarla pazarlık şansı için kullandı.
                  Puma dönemi başladı. Almanyada giyilen janjanlı formalar, bir türlü göremediğimiz çubuklu forma, yaka modeli derken bugüne geldik. Çubuklu forma puma yetkilisinin açıkladığına göre Fransız Nice takımının modelinden olacak. Bunu perşembe günü göreceğiz zaten. Gelecek sene de inşallah yine Kappa ile anlaşılır. Ve modeller resmi siteden anketle taraftara sunulur.

Hiç bir markanın bize özel tasarım yapacağı falan yok. Bizim renklerimizi en güzel gösteren forma çubuklu formamız. Çünkü iki rengi bir arada görebiliyoruz. Renklerimiz kimsede olmadığı için çok şanslıyız beyler, bu bizi iyice özel kılıyor. Mavi formaların altında bordo şortlar güzel gidiyor. Paflar giydi birçok kez A takım da denemeli bence.

Perşembe günü çubuklu formayı görünce ben demiştim diyeceğim. Siz ne dersiniz?
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 13.09.2006, 11:27.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Puma'lar tsclub dan iyi ama o kadar da ağım şahım değiller bence

Yorum

• pumanın işi degil forma üretmek bence nıke falan olmalı yani kalite konuşmalı

Yorum

• bu forma daha çok hoşuma gitti açıkcası.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ince cubuklu olan formayı paraguayın puma cubuklu formasından tasarladım
                          kalın cubuklu olanı ise tamamen kendim tasarladım
                          ama puma ince cubuklu yapabilir.

Yorum

• bence ikiside güzel...

Yorum

• İlk olarak FaNaTiKcAkAbO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pumanın işi degil forma üretmek bence nıke falan olmalı yani kalite konuşmalı
                              Allah aşkına nike ın işi mi forma üretmek , şu piyasada son senelerdeki en kötü formaları yapıyolar , dunya kupasında yaptıkları formaları da gördük tam manasıyla felaketti yani al birini vur diğerine....
                              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah aşkına nike ın işi mi forma üretmek , şu piyasada son senelerdeki en kötü formaları yapıyolar , dunya kupasında yaptıkları formaları da gördük tam manasıyla felaketti yani al birini vur diğerine....
                                ya nıkein ismi var puma bize resmen muşamba üretmiş yani itfayeci önlügü gibi fosfurlu janjanlı ayrıca cubuklu forma nerede?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X