Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abıcım bıde su adama gıydırsenız bordo mavı renklerı de bıraz ufkumuz genıslesın

Yorum

• işte nike ı bu yüzden seviyorum

sade fakat çok şık

pantalonun üstüne giydiğin zaman sırıtmıyor
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte nike ı bu yüzden seviyorum

sade fakat çok şık

pantalonun üstüne giydiğin zaman sırıtmıyor
        bizim formanın üstünde ki olabildiğince itici avea reklamı olmasa üstümden çıkarmam bizim formayı,zaten bana mavi çok yakışıyor ....
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Iste bende size bunu anlatmaya calisiyorum
          Hertha berlin dünyaca ünlü bir külüb degil ama formasi onlara özel
          girin bakim nike katalogunda bu formayi bulurmusunuz?
          Yok cünkü onlarin icin tasarlanmis
          Yaka icindeki Logoya bi dikkat edin (Berlinin Sembolu )
          Bütün bu detailer formayi daha güzel yapiyor

Bende bunu istiyorum
          Yakamda " bize her yer Trabzon " yazsin
          Tozluklarin arkasinda Sagda "karadeniz" solda "firtinasi " yazsin
          zor olan seyler degil hatta cok kolay

Uyanin artik...FORMANIZA SAHIP CIKIN
          forma onlara özel mi bilmiyorum ama yanılmıyorsam 2003 yılından beri nike ile anlaşmalılar

özel ürünler iiçn başarı olmazsa olmaz değil

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim formanın üstünde ki olabildiğince itici avea reklamı olmasa üstümden çıkarmam bizim formayı,zaten bana mavi çok yakışıyor ....
            acaba bizim için reklamsız forma üretemezlermi

geçende birinde gördüm üstünde febe forması vardı göğsünde reklam yoktu

forma trabzona yazısız geliyor avea yı bizimkiler basıyor(kalitesizliğinden belli oluyor) reklam basmasalar reklamsız sürseler piyasaya bence daha fazla rağbet olur

Yorum

• evteçokşık

Yorum

• sayın afs abi benim bi sorum olacak seneye kullanacağımız klasik forma (arsenalin giydiğinden) yakası yukarda olduğu gibi v mi yoksa bisiklet yakamı olcak??

Yorum

• İlk olarak agnusDei tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sayın afs abi benim bi sorum olacak seneye kullanacağımız klasik forma (arsenalin giydiğinden) yakası yukarda olduğu gibi v mi yoksa bisiklet yakamı olcak??
                  Soruların cevabı 471. sayfada. ( Trabzonspor 2009 / 2010 sezonu Nike formaları. Bütün modeller teknik detaylar, örnekleri ile birlikte )
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 11:49.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs abi bir başlık açsak orda bu arma sponsor gibi sorunları yazsak yada sen sorunları toplasan bir yazıya bizde mail atsak olmaz mı ?

Teknik olaylardan pek anlamam ama mesala arma çok tuaf duruyor daha güzel açıklayıcı bir dille bir yazı oluştursan güzel olur

Bizde gerekli yerlere iletiriz
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Armalarla ilgili çözüm önerisi haftalardır gündemde bu başlıkta. Ana sayfada konu ile ilgili anketimiz var. Gerekli yerlere mailleri gönderdik.

Gelecek sezon ile ilgili Türk Telekom ile hangi markanın kullanılacağı konusunda görüşmeler sürüyor sanırım. Şampiyon olmuş, avrupa kupalarında mücadele edecen olan bir takımın reklam değeri çok daha yüksek olacaktır.

Sponsor logolarının daha estetik doğru kullanılması, armalarımızın düzeltilmesi, genel olarak bir tarzımızın olması meselesi ile ilgili kaç mesaj yazdım kaç mail attım hatırlamıyorum artık.

Uefa ve futbol federasyonunun belirlediği kurallar içerisinde biraz özen gösterilirse estetik ve doğru işler çıkacağından eminim.

Sabırla bekliyorum gelişmeleri.

Yorum

• umarım nike bizim taraftar potansiyelimizin ne kadar kuvvetli olduğunu görmüştür.ona göre önlemini almıştır....
                        Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu formayı alırım
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba bizim için reklamsız forma üretemezlermi

geçende birinde gördüm üstünde febe forması vardı göğsünde reklam yoktu

forma trabzona yazısız geliyor avea yı bizimkiler basıyor(kalitesizliğinden belli oluyor) reklam basmasalar reklamsız sürseler piyasaya bence daha fazla rağbet olur
                            Afs abi ye sormak lazım...
                            ben hatirlıyorum böyle bir şey vardı eskiden....taraftar forması diye...
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Taraftar forması kavramını ilk Kappa kullandı. Sponsorlar formamızda yer aldığı için bize sponsorluk ücreti ödüyorlar. Sponsor logoları daha estetik ve zarif kullanılsa kimse rahatsız olmayacak fakat sponsor logosu armamızdan baskın olunca insan rahatsız oluyor. Taraftara yönelik ekonomik ve reklamsız formalar, tişörtler güzel olabilir bunu yalnızca birbirimize değil yetkililere de söylemeyiz.

Başarılarımız, marka değerimiz arttıkça ve bu olayları daha kurumsal ve profesyonel çözmeye başladıkça sorunlar daha kolay çözülecektir.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu model güzelmiş.
                                biz eskiden bu renk forma giyiyorduk neden degisti rekler yaa
                                bu rekler cok guzel barca nın giydi formanın aynısını giyelim
                                neymis aston villanın aynı reklerini tasıyormusuz ben barselonanın olmasını isterim eskiden oldu gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X