ama önce formalarda arma olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSylva'nın bugünkü resmini bulabilecek var mı ?
Bayıldım o formaya.
Bunlari bulabildim. Hic Tony Sylva'nin fotosunu cekmemisler. Bilmem isine yarar mi bu fotograflar.1
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkada Tayfun'un formasında da mı amblem yok ne.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi acilen bu konuyu külübe bildirmeli bide resmi siteye koyan kisi görmior mu selcugun formasinda arma olmadini resmen medyaya kendimizi yem yapiyoruz yaaaaaa utanc verici
Yorum
-
Bu forma aceleye gelmis izlenimi veriyor. Antalya kendi evinde deplaman formasini giymis. Muhtemelen Antalya'dan kaynaklanan bir sorundan dolayi oraya getirdigimiz mavi formayi giyemedik ve 2. formaya donduk, anlasilan o ki onda da hazirliksiz yakalnmisiz.
Yorum
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bunların dikkate alındığını ve yönetimin yada kim sorumluysa artık bu işlerden bizim uyarmamız gerek mail vs. ne gerekiyorsa yapmalıyız bence.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum