Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Club ürünlerinin reklamının verildigi resmi dergimizin sayfasında sadece Trabzondaki Ts clubların adresi ve telefonu var...

Yoksa Güngörendeki vede mecidiyeköydeki Ts club magazası degilde bizimmi haberimiz yok...

Amatörlük iş bilmezlik her yerde...
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Atalay Bey; Adres satırında artık logomuz var
      Bordo mavi şampiyon Trabzon..

Yorum

• Resmi sitemizde en asagda sagdaki o resim yarismasi banneri ve gazete bölümü cok sinir ediyor beni. cok kötü yerlestirilmis ikiside. Bir kere Resim yarismasi banneri üsteki takvimin genisligi ile ayni degil!!! ayrica alttaki Gazete bölümü de genisligi digerleri ile ayni degil ve Resim yarismasi bannerine yapisik halde. Iki Bannerde sola cekilebilinir cünkü sagda yigilma olmus solda bosluk varken niye sag taraf dolduruluyor anlamis degilim. iki dakikalik is ikisinin boyutunu degistirip sola yerlestirmek. hem böylelikle site ayni izagda biter asaga dogru... kücük ayrinti ama beni rahatsiz ediyor uzun zamandir.... insallah ciddiye alinir...

Istikbal reklamindaki Ts logosunun topu yanlis. beyaz olmasi gerekiyor. bari resmi sitemizde logomuz dogru kullanilsin..
        En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 23.05.2009, 12:35.

Yorum

• o kadar söyledim ama sonunda adres satırına logomuz koyuldu trabzonspor.com.tr adresinede logomuzu koyarsanız iyi olur..şimdiki isteğim sitede arama yeri konması istediğimiz haberi yada başlığı arayıp bulabilelim dimi

birde yakın zamanda hayata geçecek olan tsmobile (ama taraftarkart tanıtımında trabzoncell olarak yazılan -asıl adı ne bilen varsa yazsın lütfen-) alan adları alındı mı?

birde tsclub.com yada tsclub.com.tr alan adları klübümüz tarafından tescil edilmişmidir??
          En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.09.2014, 19:05.
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Merhabalar, sitemizde zaten arama bölümü bulunuyor, sanırım gözünüzden kaçmış Anasayfaki haberlerin en altında bulunan Tüm Haberler İçin Burayı Tıklayınız. bağlantısına tıkladığınızda açılan sayfanın en üstünde, tarih aralıklı bir arama bulunuyor

Bilgim dahilindeki sorulara cevap vermeye çalışıyorum, diğer bahsedilen konulardan bilgim olmadığı için bir şey yazamıyorum.
            Bordo mavi şampiyon Trabzon..

Yorum

• İlk olarak apoStyLEE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merhabalar, sitemizde zaten arama bölümü bulunuyor, sanırım gözünüzden kaçmış Anasayfaki haberlerin en altında bulunan Tüm Haberler İçin Burayı Tıklayınız. bağlantısına tıkladığınızda açılan sayfanın en üstünde, tarih aralıklı bir arama bulunuyor

Bilgim dahilindeki sorulara cevap vermeye çalışıyorum, diğer bahsedilen konulardan bilgim olmadığı için bir şey yazamıyorum.
              tşk ederim ama ben zaten bunu biliyordum ben anasayfaya arama yeri koyulmasını tavsiye etmiştim.bilen zaten senin gibi benim gibi girip buluyo ama bilmeyen siteye ilk defa girenler için söylemiştim ben öneriydi sadece yani sağolasın ama genede
              Saygılarımla,
              Adem Hotaman.

Yorum

• trabzonspor.com.tr nin ürün çeşitliliği çok kısıtlı ne zaman düzenleme yapacaklar.....
                Football İs My Life

Yorum

• Benim bir sorum olacak.

Taraftar Kartın'ın altında kalan, Avea markasının görünmesi gereken yer siyaha boyanmış. Paint'le karalansa bu kadar basit görünürdü herhalde. Peki, o neden bölüm karaya boyanmış acaba?

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim bir sorum olacak.

Taraftar Kartın'ın altında kalan, Avea markasının görünmesi gereken yer siyaha boyanmış. Paint'le karalansa bu kadar basit görünürdü herhalde. Peki, o neden bölüm karaya boyanmış acaba?
                    bence avea yazısı kapatılmak istenmemiş resimde kartın gölgesi gibi çıkmış eğer avea yazısı kapılmak istenseydi bu fotoğrafında öyle olması lazımdı:

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Işık karşıdan vuruyor orada o yüzden gölgesi o kadar karanlık çıkmış..
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bu da Gökhan'dan.

Yorum

• TS Clup çubuklu forma bulma imkanı varmı arkadaşlar,
                          yoksa kesinlikle nike den başka ürün yokmu?
                          yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

ahanda bu forma
                          Recep ve Halil in affına sığınarak koydum bu resmi inşallah kızmazlar
                          (gerçi niye kızsınlar reklamlarını yapmış oluyum)

En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 25.05.2009, 11:20.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• arkadaşlar eskişehirspor maçı için eklenen fotoğraflar neden bu kadar berbat bir i açıklayabilir mi acaba...

Yorum

• umut a ayıp olmasın tek o kaldı
                              Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar eskişehirspor maçı için eklenen fotoğraflar neden bu kadar berbat bir i açıklayabilir mi acaba...

Evet, bende farkettim koyulan resimler çok kalitesiz. Bu amatörlükten gelen bi'şey olsa gerek. Benim takoz diye tabir ettiğim cep telefonu bile bu kadar kötü çekmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim