Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi satış sitemizde bu tür tanıtımlar görecekmiyiz?
    Formaların ve ürünlerin çeşitli açılardan çekilmiş fotoğrafları ve detayları olacak mı?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aston Villa yeni sezon formaları:
      Milli takım formalarından yla çıkarak hazırlanan forma konseptinin kendine özel bir de sitesi var:

Fotoğraf ve ürün çekimi web sitesini hazırlayanların bütçesine dahil değildir veya olmayabilir fakat dünyada bu kadar örnek varken karşımıza çıkacak yeni siteyi merak ediyorum.

Fotoğraflarda kaliteyi ve detayları görünce ürünle ilgili insanın kafasında soru işareti kalmıyor. Bakalım bu bakış açısını ne zaman kazanacağız?

Veya şöyle sorayım: bayan eşofmanlarını erkek manken üzerinde sergilemekten ne zaman vazgeçeceğiz?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar eskişehirspor maçı için eklenen fotoğraflar neden bu kadar berbat bir i açıklayabilir mi acaba...

Resim o kadar kötü ki cale mustafa keçeliye benziyor yani o kadar kötü
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• orda etinin amblemi kafaya denk gelmiş

çok ii bir saç modeli cale bunu denemeli
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bu formayi sahsen begendim. tam istedigim gibi. sade ama olmasi gerektigi kadar sade yapilmis ince cubuklar o sadeligi biraz canlandirmis.

sortlarla beraber tam bir uyum icinde. insallah bu yil nike sadece forma degilde her formaya özel üretilmis sort da gönderir cünkü görüldügü gibi forma sort kombinasyonu cok fark ediyor!

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bu haberde Konyaspor macini kalin yazmislar...
              1

Yorum

• Gerek yok bunlara. Sallaaaaa...

Yorum

• resmi sayfanin ana sayfasindaki ts club grafiginin yerine kombine karti ve taraftar karti reklami eklenmis. güzel yapmis interdizayn. begendim ama önceki sayfada da söyledigim gibi en alta sag da ki resim yarismasi ve gazete bölümü daha güzel sekilde baska yere yerlestirilmeli. sag tarafta bir yigilma olmus sol altta o kadar boslu varken birde genisligi uymamis.

birde ts club grafigi baska sekilde baska bir yerde degerlendirilmeli cünkü acilis sayfasindan da kaldirilmis...

Yorum

• Bu uygulama ve pozlar güzel olmuş. Büyük olarak da yayınlasalar ya.
                    Resmi satış sitesinde ürün fotoğrafları nasıl olacak bilgi alamadık.

Yorum

• İlk olarak interdizayn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selam arkadaşlar...

Bir diğer konu ise TsClub sitemiz. Sitemizin yapımı bitmek üzere. banka anlaşmaları, son güvenlik taramaları ve ürün güncellemeleri ile uğraşılıyor. tahminimce 1 hafta içerisinde ( bir aksilik çıkmazsa ) yayına girecektir. ürün tanıtımları için futbolcularımızla özel foto çekimleri de yapıldı. eminim site açılınca yeterince tatmin olacaksınız. Ayrıca yeni bir sürprizimiz daha olacak... tüm futbolcularımıza özel site oluşturuyoruz. her futbolcumuza özel mesaj atabilecek, görüşlerinizi bildirebileceksiniz. ayrıca resmi sitemize online fotoğraflarınızı göndererek sitede yayınlanmasını sağlayabileceksiniz. stadımız gibi, müzemizi ve tesislerimizi sanal bir turla detaylı bir şekilde gezebileceksiniz. belirli dönemlerde futbolcularımızla online görüşüp yazışabileceksiniz.

birazdaha sabırlı olmanızı rica ediyoruz. bu zamanda da aklınıza gelebilecek farklı görüşleri yazmanızı diliyorum. biz aklımıza gelen herşeyi siteye uygulamaya çalışıyoruz.

Oğuzhan MUMCU
                      İnterdizayn
                      Süprizler gercekten müthis ama verdikleri tarihleri tutmalari gerekiyor. Bu mesajin tarihi 25.04.2009 yane tam 1 ay evvel yazilmis. 1 hafte icerisinde yayina gececek yaziyor fakat 5 hafta olacak yakinda. Umudumuz yeni sezon formalari ile 1 Haziranda yayina girmesi!

Yorum

• Kötü birşey söylemek istemiyorum ama Allah aşkına şimdi söyleyin bana maç cumartesi mi pazar mı??Bu kadar da olmaz yani bunu şimdi bazı arkadaşlarımız dikkatsizlik gözden kaçma gibi sebeplerle açıklamaya da kalkarlar... Olmaz yani bu kadar da diye düşünüyorum...
                        En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.09.2014, 19:05.
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süprizler gercekten müthis ama verdikleri tarihleri tutmalari gerekiyor. Bu mesajin tarihi 25.04.2009 yane tam 1 ay evvel yazilmis. 1 hafte icerisinde yayina gececek yaziyor fakat 5 hafta olacak yakinda. Umudumuz yeni sezon formalari ile 1 Haziranda yayina girmesi!
                          Sonuna kadar katılıyorum abi sana

Yorum

• Şimdi dikkatimi çkti nezamandır var iblmiyorum. belkide yeni uygulanıyor.
                            resmi sitede kaç ziyaretçi var görülüyor. sayfanın en altında.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi dikkatimi çkti nezamandır var iblmiyorum. belkide yeni uygulanıyor.
                              resmi sitede kaç ziyaretçi var görülüyor. sayfanın en altında.
                              yok abi uzun zamandır var o

Yorum

• BMNDEN KARTLARA DESTEK ADLI BİR HABER NEDEN YAPILMADI?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim