yeni site değilde tsclup web magazasının hali içleracısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Yorum
-
büyük ihtimalle onada el atılacaktır. yönetim her alanda düzenlemeler yaparak fosil kalıntılarını temizlemeye çalışıyor. yeri gelmişken bu ts clup' lardaki ürün yelpazeside arttırılması lazım. ürün kapasitesi sınırlı ve çoğu eskimiş ürünler var ( forma harici diğer satılan ürünler) eşime bir hediye alamadım arabama koyacak bir hediyelik eşya çocuklar için bebe tulumundan başka bişey yokİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni site değilde tsclup web magazasının hali içleracısı.bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
-
nesi yelindeniki ben daha farkina varmadim sanirim ??İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener başkanımızla herşeyi yeniledik otobüslerden-stada-tesislere-resmi site bile yenileniyor helal olsun devamını bekliyoruz çalışmaların.
Yorum
-
Şu an yapım aşamasında yakında değişir.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenesi yelindeniki ben daha farkina varmadim sanirim ??
Yorum
-
Bugün burada demosunun linki vardı. Akşama doğru kaldırdılar. Bir sayfa öne giderseniz yeni görüntü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenesi yelindeniki ben daha farkina varmadim sanirim ??Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bence çok güzel olmuş.bizede böyle bir site yakışırdı.
Yorum