Çok güzel olmuş.Eline sağlık yapanların emeğine sağlık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Bence çok daha iyi olmalı...
Özellikle içerik bilgiler vede haber yenilemeler...
Kulüple ilgili aradıgım her şeyi bulmalıyım...
Mesela reklam işlerinden sorumlu kişiyi bulmak istiyorum site içi arama motorundan bulabilmeliyim..
Mesela üye olmak istiyorum bu konudaki görevli kişiyi bulabilmeliyim he keza buna dergi aboneligi,çim biçme elemenıda dahil..
Ama en önemlisi güncelleme hergün her saat birileri remi siteyi devamlı güncellemesi lazım...
Birde ölüm ilanları içimiz karartıyor yönetim kurulu üyemizin dayısı ,halası, amcası alakalı alakasız ölüm ilanları bizi canımızdan bezdiriyor..
Teşekkürler yönetim her yaptıgın yenilik için...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Eski siteye bakınca gerçekten yeni sitemiz çok güzel görünüyor.Renkler tutturulmuş, dizayn iyi gibi.Futbolcular bölümünü beğendim, yandaki maça ne kadar kaldığını gösteren yerde değişik olmuş..
Ben beğendim siteyi.Aksaklıklar, hatalar olabilir ki zaten bu sitenin demo hali.Tam sürümde hatalar düzeltilip daha güzel bir siteyle karşılaşacağımızı düşünüyorum..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-

En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 28.08.2008, 10:29." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Yorum
-
Sağ en üste üyelik gereksiz olmuş. hemde ön planda. forum falan yokki zaten ne üyeliği. onu kaldırırlarsa süper olacak. bu işlerden anlayan biri olarak umarım duyuyolardır beni..
Edit. Forum varmış. Multi başlığı altında. Ama genede üye giriş yeri yakışmadı oraya. sol altlarsa biyerde olsa daha hoş olur. Nasıl forum başlık altına gizleniyosa o da gizlenmeli.En son Yeniklasör tarafından düzenlendi; 28.08.2008, 11:27.
Yorum
-
Ben çok beğendim. Sitenin benzerini Avrupa'da bir kulübün sitesinde görmüştüm sanki ama aklıma gelmiyor.
Acayip beğendim. Sıradanlıktan kurtulmuş ve görsel anlamda daha havalı olmuş.
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum