Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolcuların olduğu kısım çok hoşuma gitti. Yalnız her defasında geri gitmek zorunda kalmamak için bir futbolcuya tıkladığımızda, diğer futbolcuların listesi konsa iyi olur.
    En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 28.08.2008, 12:35.

Yorum

• Yeni sitemiz gerçekten çok güzel gözüküyor. Sadri Başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz çok çok iyi işlere imza atıyorlar. Neyden hoşnut değilsek "hay hay" der gibiler
      İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence çok daha iyi olmalı...

Özellikle içerik bilgiler vede haber yenilemeler...

Kulüple ilgili aradıgım her şeyi bulmalıyım...

Mesela reklam işlerinden sorumlu kişiyi bulmak istiyorum site içi arama motorundan bulabilmeliyim..

Mesela üye olmak istiyorum bu konudaki görevli kişiyi bulabilmeliyim he keza buna dergi aboneligi,çim biçme elemenıda dahil..

Ama en önemlisi güncelleme hergün her saat birileri remi siteyi devamlı güncellemesi lazım...

Birde ölüm ilanları içimiz karartıyor yönetim kurulu üyemizin dayısı ,halası, amcası alakalı alakasız ölüm ilanları bizi canımızdan bezdiriyor..

Teşekkürler yönetim her yaptıgın yenilik için...
      Sanırım bahsettiklerine buradan ulaşabileceğiz. En azından öyle temenni ediyorum. Çünkü önemli bir konu bence. En azından artık karşımızda konuyla ilgili bir muhattap bulabileceğiz. Hem bize çok faydası olur hem de kulübümüze.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Test aşamasında olduğu için bir çok linke tıklayamıyoruz. Tam olarak bitmiş olduğunda herkesin hayranlık duyacağı ama yinede eleştirenlerin olacağı bir site olacak sanıyorum.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bu site gercekten resmi sitemi yoksa taraftarımızın yaptıgı bir sitemi anlayamadım
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Linke baktığında çok basit şekilde sorunun cevabını alabilirsin Eray
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Sinan ve Berk'e teşekkür ediyorum.

Genel olarak eski sayfamıza göre arasında çok farklar var bu bakımdan iyi fakat hemen göze çarpan konu sağ köşedeki "Trabzonspor Basketbol Kulübü" bölümünün altında branşların yer alması ve bu branşların arasında basketbol'da var. Tekrarı gibi duruyor o bölüme başka birşey düşünülmeli bence.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• Metin Abi,

Orada hareketli bir flash var. Basketbolcu çıkıyor elinde top felan. Yani tamamen Basketbol'a ilgi çekmeye endeksli bir haber gibi. Ya da şöyle diyebiliriz "Haydi Basketbol okullarına" gibi düşünülebilir.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Görsel olarak daha güzel.....
                  İnşallah en yakın zamanda faaliyete geçer.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Güzel oluyor hoşuma gitti , ancak Teknik kadro yönetim bilgilerini daha farklı bir şekilde gösterebilirler Ersun Yanal ın bölümüne bakınca uzun yazılar yazıldığında simetride hatalar çıkıyor. Eski siteye göre çok güzel oluyor emeklerine sağlık
                    ŞANLI TRABZON

Yorum

• Hiç yoktan iyidir.. Daha doğrusu eskisinden daha göze hoş geleceği kesin..

Hayırlı olsun beğendim..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• gercekten güzel en kıza zamanda yayınlansın bide online haline bakalım
                        Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                        Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• wallaha helal olsun işte budur derim başka bir şey demem.tek bir eksik kaldı bizim stadımızın flash lı tanıtımı lazım.manchester ın resmi web adresinde old traffordu o kadar üzel bir flash la tanıtmışlarki bizim sitemizdede böyle olsun isterdim...ama bu da çok hoş olmuş
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak of_trabzonlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu link bende çalışmıyo demo kalktı mı sorun bende mi akadaşlar?
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu link bende çalışmıyo demo kalktı mı sorun bende mi akadaşlar?

Bende de çalışmıyor.Kaldırmışlar sanırım.

Yorum

• Sevindim bu işte, profosyonel bir site lazımdı bize
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim