Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kapak olmuş bu ((:
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Resmi sitenin ingilizce bölümü taş devrinden kalma. Ersene özel maske takılacakmış

Yorum

• şimdi yine taş devri turkticaret gelirse heralde yazının bulunuşuna kadar gideriz
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak AyKaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendine bir domain alıp kişisel çabalarıyla bir site açmak isteyen bir kişi internette yarım saat araştırma yapsa bu firmaya asla para vermez. Parası bir yana, çekeceği eziyet parayla ölçülmez. Hakkında yazılmış binlerce olumsuz yorumdan sonra.
          Ama söyle bir olay da var, eğer Türkticaret, trabzonspor.org.tr gibi sitelere duyduklarımızdan ve okuduklarımızdan çok daha profesyonel bir hizmet veriyorsa (uptime, hız, erşilebilirlik, teknik destek,...) sorun yok.

Son olarak bir ekleme yapmak istiyorum:

İşaretli yerin bu şekilde olması normal mi? Copyright=telif hakkı Turkticaret.net'te neden olsun ki? Bu, sitenin içeriğinin telif hakkı anlamına geliyor. Tasarım ve kodlama olsa Generator kullanılır bildiğim kadarıyla.

Bu resimde bi yanlışlık var aynı yerden bende baktım ama trabzonspor kulubu yazıyor turkticaret yerine

--------------------------------------------------------------------------------
          turkticaret.net hakkında yapılan:
          253 yorumdan 62 tanesi olumlu, 191 tanesi olumsuz.
          Olumlu yorumların oranı : %24

Firma için verilen puanlar (5 üzerinden):
          Teknik destek : 1,73
          Sayfaların açılma hızı: 1,93
          Fiyat - hizmet kalitesi oranı: 1,82i
          Uptime (sitenin ulaşılabilir olma durumu): 1,98
          Genel ortalama: 1,88

5 uzerinde hiç bir kısımda 2 ye bile cıkamamışlar
          En son bordo61 tarafından düzenlendi; 10.07.2007, 13:09.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• sitenin ingilizce bölümündeki son haber 01.11.2006 tarihli neden güncellemiyorlar kimse girmiyor diye midir...?

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sitenin ingilizce bölümündeki son haber 01.11.2006 tarihli neden güncellemiyorlar kimse girmiyor diye midir...?
              bu yüzden sadece Türkçe bölümün her zaman giriyor...ben anlamak deneyim

Yorum

• bence kimsenin girmemesinden dolayı değil. o işi yapan ve ona o örevi verenlerin ciddiyetsizliği nedeniyledir. !!
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor.org.tr sitemiz kulübe hiçte yakışmayan bir site .Eski hali çok daha güzeldi.Sadece ortadaki haberler bölümü güncelleniyor o kadar.

Yorum

• Trabzonspor'umuzun adı altında hizmet veren hemen hemen tüm siteleri biliyor ve takip etmeye çalışıyorum. Bu sitelerin içerisinde geçen her türlü haber, duyuru, kurumsal bilgiler ve ürünler hakkında da gerekli bilgilere her gün elimden geldiğince gerek internetten gerekse de gazetelerden ulaşmaya çalışıyorum. Şu an için dergi alamadığımı da belirteyim. Ama elimden gelen desteği her zaman vermeye çalıştığım için içim ve kafam rahat.

Yorum

• nedense ben hala giremiyorum siteye

Yorum

• siteyi yasaklamış olabilirsin belki

Yorum

• Resmi Sitemize Daha Fazla Önem Verilmesini İstiyoruz!

Şuan için Resmi sitede , dikkatsizlik sonucu yazılan yanlış bilgilendirmeler olsun duyurular olsun hiçbirini tek tek yazacak değilim.
                          Ama uzun zamandır bunlara şahit olmaktayım/olmaktayız.
                          Hatta inanılmaz denecek kadar dikkatsizliklerede rastladım Resmi sitemizde.
                          Dünyanın hertarafından takip edilen bütün spor servislerinin kaynak olarak kullandığı Trabzonsporumuzun Resmi sitesine girilen haber ve duyuruların gerekirse 5 defa okunup oraya eklenmesi gerekir. Anasayfada hata olmasını ben kabul edemiyorum.
                          İnşallah bundan böyle oradaki görevli kişiler her kimse daha dikkatli ve özen gösterirler bu konuda.
                          Resmi sitemizde gördüğüm her yanlışı artık burda göstereceğim. Sizdende denk geldikleriniz olursa Print Screen yapıp ekleyin. belki ozaman daha dikkatli olurlar.
                          Trabzonsporla alakalı yanlış haberler duyurular okumak istemiyorum artık.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu belki çok küçük bi yanlış gibi görünebilir. ama olmamalı.

Valleznia yazılmış haber kısmında. sağ alt köşede oynayacağımız takımın isminin doğru şeklide var..
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Oldu olacak Valencia yazsalardı
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• üzülerek söylüyorum sitemiz rezil ezik bursaspor'un sitesi bile bizimkinden güzel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim