yav bu com.tr den alışveriş yapıcam 3 tane adres ten kayıt oldum birtürlü onay kodu göndemiyorlar ki alışveriş yapayım küçük kardeşime forma alıcam sızlanıp duruyor benide mahcup duruma düşürdüler ne yapmam lazım
From: emrah görmüş [mailto:mackali6116@****.com] Sent: Saturday, August 25, 2007 12:16 AM To:tsclub@trabzonspor.org.tr Subject: SPAM-MED: ts club üyelik
hiç bir hata olmamasına ragmen bir çok denememe ragmen bir türlü üyelik aktifleştime maili gelmedi ve siteden bu sebple alışveriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim üyelik maillerim hersey61@****.com mackali6116@****.com
her iki adreslede üye oldum bir sonuç alamadım üye oluyorum ama aktifleştirme maili elmiyor yardımcı olursanız sevinirim
aradım
hafta içi arayın işte şu numarayı arayın herkes başkasına yönlendiriyor yok böyle birşey ya almıyorum ürün falan
gidecegim bursa zafer plazada satan yerde n alacagım daha pahalı olsada oollmaz böyle bir şey
daha siteye
bir üye bile olamıyoruz
3-4 gündür uğraşıyorum
sanki parayı verecek olna ben degıl alacak olan benim
aradım
hafta içi arayın işte şu numarayı arayın herkes başkasına yönlendiriyor yok böyle birşey ya almıyorum ürün falan
gidecegim bursa zafer plazada satan yerde n alacagım daha pahalı olsada oollmaz böyle bir şey
daha siteye
bir üye bile olamıyoruz
3-4 gündür uğraşıyorum
sanki parayı verecek olna ben degıl alacak olan benim
babacığım benim üyeliğim aktif
daha önce de alışveriş yaptım istersen sana özelden adres bilgilerimi vereyim sen oradan hallet..
Sen bilirsin tabii de..
babacığım benim üyeliğim aktif
daha önce de alışveriş yaptım istersen sana özelden adres bilgilerimi vereyim sen oradan hallet..
Sen bilirsin tabii de..
Yorum