Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yaw onu bunu bilmem burda üç büyüklerin t shritlerine bakiyoruz içimiz gidiyor kiskaniyoruz yapimi çok zor mu hayir biraz ugrasmak gerekiyor o kadar kulüümüzden sokakta okulda da rahatl1kla giyebilecegimiz tasarimalr istiyoruz... geçenlerde trabzondaydim ts cluba gittim bir bardak alayim dedim adam kalmadi dedi yaw var mi böylew bisey yaw senin elinde forma kadar olmasi gereken bisey bu yakismiyor bize yakismiyor...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi

yaw onu bunu bilmem burda üç büyüklerin t shritlerine bakiyoruz içimiz gidiyor kiskaniyoruz yapimi çok zor mu hayir biraz ugrasmak gerekiyor o kadar kulüümüzden sokakta okulda da rahatl1kla giyebilecegimiz tasarimalr istiyoruz... geçenlerde trabzondaydim ts cluba gittim bir bardak alayim dedim adam kalmadi dedi yaw var mi böylew bisey yaw senin elinde forma kadar olmasi gereken bisey bu yakismiyor bize yakismiyor...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

haklisin kardesim carteks diye bir firmaya vermisiz lisans hakkini dandik dandik tisortler cikariyo (bkz. trabzonspor dergisinin son sayisi)
      <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Arkadaslar hepimiz ( gücümüz yetiyorsa ) TRABZONSPOR dergisini Alalim diger takimlara nispet olsun. ( ben çiktigindan beri aliyorum ) Dergimiz en çok satan 2. kulüb dergisiymis

462 &gt; 216 + 212
        Elveda sair ceketli çocuk,
        Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
        Denizin çocugu...

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

no problem kardes, ben kefilim sana !!! merak etme, TS yanlis olmaz...senin gönlün hos olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

avniakerim sen aldinmi ürün? alirken sanada kredi karti numarasi sordumu? ben denemistim ama kredi karti falan dedi alamadim. eger onu istemezse hemen alacagim.
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
            İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

no problem kardes, ben kefilim sana !!! merak etme, TS yanlis olmaz...senin gönlün hos olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

avniakerim sen aldinmi ürün? alirken sanada kredi karti numarasi sordumu? ben denemistim ama kredi karti falan dedi alamadim. eger onu istemezse hemen alacagim.

yok hüseyinim, ben ts club dan görüyom isleri...bildigim kadari ile kredi kart nr. herzaman isteniyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

ts clubu nerden buldun? izine gidincemi aliyorsun? nasil ediyorsun bu isi. artik baya bi para kazandirmam lazim kulübe [img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                ts clubu nerden buldun? izine gidincemi aliyorsun? nasil ediyorsun bu isi. artik baya bi para kazandirmam lazim kulübe [img]smileys/smiley2.gif[/img]

sen ne diyon gardasim...milyarlarim gitti.......dermisim....

yok ya, öyle izine gidince...en son babam alisveris yapdi:

1 Kappa ceket ( acaip fiyakali haaa )

2-3 kaskol

kalemler v.s. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                *

Yorum

Dün sabah www.trabzonspor.com.tr Sanal Magazamizin vitrininde olmayan "Yeni Sezon Çubuklu Forma"yi nasil temin edebilecegim konusunda bir e-posta gönderdim. Aradan geçen 24 saate ragmen henüz bir yanit alamadim.

Gerçekten de SANAL MAGAZA sanirim. In ve cin çalistiriyorlardir belki de[img]smileys/smiley5.gif[/img]. Telefon da açabilirdim ama karsimda sanal magaza olunca gerek duymadim.

Netice itibariyle;

1) Yeni sezon ürünlerine tam anlamiyla yer verilmemis,
                  2) Ürün resimlerinin büyütülmesi fonksiyonu mevcut degil.
                  3) Resimler orantisiz. (Aksesuarlar kisminda ayakkabi boyalari gözünüzün içine giriyor)
                  4)En azindan "e-postaniz elimizeulasmistir, en yakin zamanda sizlere dönecegiz" seklinde basit bir kasilama yazisi bile yok.

TS Club Sanal alisveris standartdurumlarda istekleri karsilayabiliyor olabilir, ama benden iyi not alamadi.

Yorum

İlk olarak Onur1967 tarafından gönderildi

Arkadaslar hepimiz ( gücümüz yetiyorsa ) TRABZONSPOR dergisini Alalim diger takimlara nispet olsun. ( ben çiktigindan beri aliyorum ) Dergimiz en çok satan 2. kulüb dergisiymis

462 &gt; 216 + 212

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                      İlk olarak Onur1967 tarafından gönderildi

462 &gt; 216 + 212

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      *

Yorum

Anlayamiyorum sizi; surada TSCLUB ile ilgili ciddi bir yazi yazdim, ancak görüyorum ki; alkis sevdasi almis basini yürümüs.

Dergi ile ilgili topic zaten mevcut, git ne yaziyorsan oraya yaz. Tamam onu geçtik "yazi yaz" be mübarek!! O alintinin altina alkis ne öyle???

Yorum

Sen az beklemissin Serkan. Ben mail atali 3 ay oldu. Su yei sezon cubuklu formanin ne zaman eklanecegini sordum. Ama ne haber var ne de forma.

Gecen sezonki formalar kalmis herhalde , onlari pazarlamiya calisiyorlar.

Ben de inadina eski urun satin almam kardesim. Gecen sezon 1 milyara yakin para odedim bu (sanal ) magazamiza. Bu yil hala sezon ortasina gelicez yeni urun yok. Bi isi yapcaklarsa ya tam yapsinlar ya da hic yapmasinlar

Yorum

İlk olarak saglam tarafından gönderildi

Dün sabah www.trabzonspor.com.tr Sanal Magazamizin vitrininde olmayan "Yeni Sezon Çubuklu Forma"yi nasil temin edebilecegim konusunda bir e-posta gönderdim. Aradan geçen 24 saate ragmen henüz bir yanit alamadim.

Gerçekten de SANAL MAGAZA sanirim. In ve cin çalistiriyorlardir belki de[img]smileys/smiley5.gif[/img]. Telefon da açabilirdim ama karsimda sanal magaza olunca gerek duymadim.

Netice itibariyle;

1) Yeni sezon ürünlerine tam anlamiyla yer verilmemis,
                            2) Ürün resimlerinin büyütülmesi fonksiyonu mevcut degil.
                            3) Resimler orantisiz. (Aksesuarlar kisminda ayakkabi boyalari gözünüzün içine giriyor)
                            4)En azindan "e-postaniz elimizeulasmistir, en yakin zamanda sizlere dönecegiz" seklinde basit bir kasilama yazisi bile yok.

TS Club Sanal alisveris standartdurumlarda istekleri karsilayabiliyor olabilir, ama benden iyi not alamadi.

+1697
                            keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak Greek_TS tarafından gönderildi

Sen az beklemissin Serkan. Ben mail atali 3 ay oldu. Su yei sezon cubuklu formanin ne zaman eklanecegini sordum. Ama ne haber var ne de forma.

Gecen sezonki formalar kalmis herhalde , onlari pazarlamiya calisiyorlar.

Ben de inadina eski urun satin almam kardesim. Gecen sezon 1 milyara yakin para odedim bu (sanal ) magazamiza. Bu yil hala sezon ortasina gelicez yeni urun yok. Bi isi yapcaklarsa ya tam yapsinlar ya da hic yapmasinlar

Güner Hocam, bu felsefeyi anlayamiyorum. Memur gibi kurulmuslar oraya, telefon açmazsan sallamayacaklar seni. Hos e-postaya cevap vermeyenlerin telefonla yanit vereceklerini de sanmam ya.

Hani kulüp sirketlesiyor ya, ISO 9001,9002 falan da almaya çalisirlar (belki de var ben bilmiyorum??) bu anlayisla zor kardesim.

Bu is böyleyürümez. Hala flyairlogolu ürün, aria logolu sweatshirt satiyorlar. Aria ne??
                              Öyle bir marka mi kaldi Allah askina ya?? Tamam dersin ki elindekileri çikarmaya çalisiyorlar, fiyatini da düsürmüslerdir, yok hayir, resmen internetten stok eritmeye çalisiyor üstelik kar ederek!!

Edecekse Trabzonsporumuz kar etsin ama insanlari eski sezon ürünlerini almaya mahkum ederek degil. Seçme sansi taniyin. Ve insanlara önem verin.

Yorum

resmi sitenin ve sanal magazanin yeni bir tasarim ile hem göze hos gelen hem de kullanisli hale getirilmesi gerekiyor. Trabzonspor'a böyle amatör bir site yakismiyor. Üstelik ürün pazarlama konusunda da verimli oldugu söylenemez.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim