Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kopyala yapıştırın sonucu...

Yorum

• Resmi sitede 3 gün önce eklenen bir haberi görmek istedim . ama göremiyorum.
      önceden istediğin tarihli haberi bulabilirdin.
      şimdi bu uygulamadan vazgeçilmiş sanırım.
      bence kötü oldu.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bence sitenin tasarımı gayet güzel ve şık.

Yalnız güncellemeler konusunda sıkıntı var.

Antrenman fotoğrafları daha çok koyulabilir.

Maç fotoğrafları da keza öyle.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resmi sitede 3 gün önce eklenen bir haberi görmek istedim . ama göremiyorum.
          önceden istediğin tarihli haberi bulabilirdin.
          şimdi bu uygulamadan vazgeçilmiş sanırım.
          bence kötü oldu.
          Bu adresten tarih aralığına göre sorgulama yaptırabilirsiniz.
          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

TrabzonCell’in reklam yıldızı olmaya ve takımının futbolcuları ile kamera karşısına geçmeye hazır mısın? Abonelerinin karşısına sürprizlerle çıkmayı alışkanlık haline getiren TrabzonCell, yeni reklam kampanyasında da bu geleneğini bozmuyor. 3G dünyasının kapılarını kullanıcıları için açmaya hazırlanan TrabzonCell, reklam filminde şanslı abonelerini futbolcular ile bir araya getiriyor.

TrabzonCell’in reklam yıldızı olmak isteyen abonelerin yapması gereken tek şey, www.reklamdaoyna.com sitesine girerek kendilerinden istenen bilgileri yazmak. Seçilen şanslı TrabzonCelliler, takımının futbolcuları ile kamera karşısına geçme ve bordo mavi renklere duyduğu aşkı milyonlarla paylaşma şansına sahip olacak.
            Resmi Site

Yeni reklam filmi çekilecek demek ki.
            Güzel oldu bu haber
            En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 26.01.2010, 18:33.

Yorum

• Yeni bannerı beğenmişsinizdir umarım
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sol tarafını kesip saklıycam bunu.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Herkese selam arkadaşlar ben geçenlerde bu tsclub sitesini yapanlara mesaj attım ilk olarak sözenler yazılım zannediyordum ve onlara söyle mesaj attım

Merhaba
                  Sözen yazılım tasarladığınız siteler gerçekten güzel ama size bir konuda önerim olacaktı bu tsclub sitesini alışverşl olması bakımından bi siteden size alıntı göstericem o halde düzenlenirse cok güzel olacagına ve herkesin taktir ettiği bir site olacak http://www.markafoni.com/ girip görürseniz nasil apmışlar ürünlere nasıl bakılıyor böle resim üstüne gelince yanında büyüyor cok güzel önerim hakkında olumlu yada olumsuz olarak dönersenizde cok sevinirim iyi akşamlar Ahmet Karadeniz

ve buraya kadar herşey normal daha sonra ertesi gun

Merhaba, öncelikle ilgi alakanıza teşekkür ederiz. Öncelikle şunu belirtmemizde fayda var. Biz Szn Yazılım olarak Trabzonspor ile ilgili web sitelerinin arkaplanda çalışan yazılımları geliştiriyoruz. Sitelerin tasarımı İnterdizayn tarafından gerçekleştirilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

dediler bende bunun üzerine interdiyazn mesaj attım kaç kere hem emailden hemde site üzerinde ve hala daha bi cevap veren olmadı onlarada su mesajı attım

Merhaba
                  İnterdizayn olarak tasarladığınız siteler gerçekten güzel ama size bir konuda önerim olacaktı bu tsclub sitesini alışveriş sitesi olması bakımından bi siteden size alıntı göstericem o halde düzenlenip olursa cok güzel olacagına ve herkesin taktir ettiği bir site olacağına inanıyorum.Sitemiz http://www.markafoni.com/ girip görürseniz nasil yapmışlar ürünlere nasıl bakılıyor böle resim üstüne gelince yanında büyüyor cok güzel önerim hakkında olumlu yada olumsuz olarak dönersenizde cok sevinirim iyi günler.Ahmet Karadeniz

daha hala cevap gelmedi yani bakıyorumda diger kuluplerin gs fb bjk siteleri daha sık ve daha gösterişli oluyor bunun için siz değerli arkadaşlardan destek istiyorum ne kadar cok mesaj giderse dikkate alınacagını zannediyorum vede bu iş cok zahmetli olduğunuda düşünmüyorum.Teşekkürler
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Ts Club web sitesinin Ts Club mağazaları adlı sayfasında ki mağaza resimleri görüntülenemiyor, sayfa açılırkende güvenlik uyarısı veriyor. Bu uyarıya evet derseniz resimler görüntülenemiyor, hayır derseniz görüntüleniyor. Kafa karıştıran gereksiz bir durum.

Bunun nedeni ilgili sayfanın https:// ile başlayan bir adrese sahip olması. Güvenlik sertifikası olduğu için gerekli bir uygulama.

Ancak resimlerin görüntülenebilmesi için resim adreslerinin başındaki http:// eklentisini https:// olarak değiştirmek gerekiyor.

Yekililer okuyorsa umarım dikkate alırlar.
                    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni bannerı beğenmişsinizdir umarım
                      Üstteki banner güzel olmuş ama sitede emanet duruyor.Sebebide renklerin ve yazı karakterlerinin farklılığı bunu a f s nin banner ın daki renklere siteyi uydururlarsa çok daha güzel olur yazı karakterleride daha güzel olabilir.Üstteki banner da kabartma çok şık durmuş ayrı bir estetik katmış ama aynısını mesela resmi siteki girşindeki logoda göremiyorum.Ayrıca üstteki banner da zaten TS amblemi var neden sol tarafa bir tane daha ekleniyor anlamıyorum.Üstteki bannerı boydan boya yapsalar daha güzel olur.Ayrıca bannerında a f s nin yaptığı görsellikte ara sıra değişmesi lazım.Bir de sponsorların üsttüne kayan şekilde ürünlerin geçtiği bir bant eklenmeli.Taksit için bankaların banner ları kaldırılmış koyulması lazım.Ürünlere de TS Club logosu gölge şeklinde eklenmeli hatta a f s senden ricam gölge şeklinde gene logonun altına web adresini yazıp denemeleri için kulube gönderebilirsin ya da burda yaplaşırsan nasıl göründüğüne bakabiliriz.
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• Anlamlı bir haber yapıyorsun, anlamsız bir fotoğraf ile haberi destekliyorsun.
                        Marka imajın, kurumsal kimliğin, Asbaşkanlık koltuğuna vermiş oduğun önem işte bu kadar düşüyor sonra... Bu fotoğrafın yerine daha samimi, muhabbet ortamında çekilmiş bir fotoğraf koyulsa, oraya gelen insanların sanki başka birini bekliyormus gibi oturmalarından ziyade onlarla ilgilenildiği gösterilse daha iyi olmaz mı?

Bu kadar basit, amatör hata yapılmaz ki yahu!
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anlamlı bir haber yapıyorsun, anlamsız bir fotoğraf ile haberi destekliyorsun.
                          Marka imajın, kurumsal kimliğin, Asbaşkanlık koltuğuna vermiş oduğun önem işte bu kadar düşüyor sonra... Bu fotoğrafın yerine daha samimi, muhabbet ortamında çekilmiş bir fotoğraf koyulsa, oraya gelen insanların sanki başka birini bekliyormus gibi oturmalarından ziyade onlarla ilgilenildiği gösterilse daha iyi olmaz mı?

Bu kadar basit, amatör hata yapılmaz ki yahu!
                          Evet dogru bir tespit..!
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu kadarda rezillik olmazki be kardesim.
                            haklarimizi yesinler dursunlar sen hala basari dile dur. bravo bravo

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu kadarda rezillik olmazki be kardesim.
                              haklarimizi yesinler dursunlar sen hala basari dile dur. bravo bravo

http://trabzonspor.org.tr/default.as...ND=3506#Icerik
                              Taraftar azizeden nefret ediyor ne hikmetse yönetimimiz bayılıyor. Kutladıkları azize bizim maçlarında içinde olduğu birçok maçı saha dışında kazanmayı kendine görev edinen bir şahsiyet. Yaptıkları haltlar tespit edilmesine rağmen tehditler yüzünden korkudan deşifre edilememiştir. Bu adamı kutlamak Trabzonspor'un dürüst emeğine ve mücadelesine hakarettir benim gözümde. Geçenlerde transferde öncelikli takım fenerbahçedir şeklinde rezil bir açıklama da dinlemiştik. Başkan kendisi şahsi olarak sevebilir, ancak bu tebriği yollayan yönetici veya başkan taraftarın ve camianın sesi olmaktan çok uzakta kalmış. Yazık...
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Oraya kim gelirse gelsin kutlanacak bunda art niyet aramanın hiçbir anlamı yok
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim