Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce eklenen haberin fotoğrafları, telefon'la çekilmiş.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnterdiyazn mesaj attım kaç kere hem emailden hemde site üzerinde ve hala daha bi cevap veren olmadı onlarada su mesajı attım

Merhaba
      İnterdizayn olarak tasarladığınız siteler gerçekten güzel ama size bir konuda önerim olacaktı bu tsclub sitesini alışveriş sitesi olması bakımından bi siteden size alıntı göstericem o halde düzenlenip olursa cok güzel olacagına ve herkesin taktir ettiği bir site olacağına inanıyorum.Sitemiz http://www.markafoni.com/ girip görürseniz nasil yapmışlar ürünlere nasıl bakılıyor böle resim üstüne gelince yanında büyüyor cok güzel önerim hakkında olumlu yada olumsuz olarak dönersenizde cok sevinirim iyi günler.Ahmet Karadeniz

daha hala cevap gelmedi yani bakıyorumda diger kuluplerin gs fb bjk siteleri daha sık ve daha gösterişli oluyor bunun için siz değerli arkadaşlardan destek istiyorum ne kadar cok mesaj giderse dikkate alınacagını zannediyorum vede bu iş cok zahmetli olduğunuda düşünmüyorum.Teşekkürler
      İnterdizayn'da garip bir durum var.

Kendi sitelerinden adreslerini 2-3 belkide daha fazla hafta yanlış yayınlınladılar.

Burdan tswebmaster'a söyledik oda onlara söyledi heralde yeni değiştirler.

Bakmıyorlardır büyük ihtimal.

Ne olduğunu bilmiyorum ama kurumsal yapıdan bayağı bir uzaklaştılar
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ts Club web sitesinin Ts Club mağazaları adlı sayfasında ki mağaza resimleri görüntülenemiyor, sayfa açılırkende güvenlik uyarısı veriyor. Bu uyarıya evet derseniz resimler görüntülenemiyor, hayır derseniz görüntüleniyor. Kafa karıştıran gereksiz bir durum.

Bunun nedeni ilgili sayfanın https:// ile başlayan bir adrese sahip olması. Güvenlik sertifikası olduğu için gerekli bir uygulama.

Ancak resimlerin görüntülenebilmesi için resim adreslerinin başındaki http:// eklentisini https:// olarak değiştirmek gerekiyor.

Yekililer okuyorsa umarım dikkate alırlar.
        Orda kimse var mı?

Neden bahsettiğimi anladılar mı ki?
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Orda kimse var mı?

Neden bahsettiğimi anladılar mı ki?
          webmaster@trabzonspor.org.tr adresine konuyla ilgili mail atabilrsin

Yorum

• Trabzonspor.com.tr sayfasında bir düzenleme olması gerekiyor. güvenlik ile ilgili problem var sanırım. iş yerinde açmasına müsade etmiyor. http den sonra https geliyor. diğer sayfalarda böyle sorun yok.
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Resmi site değil ''Resmi Rezillik''

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk yarısını izleyemedim maçın.
                Resmi siteye bir baktım fotoğrafta Gabric var. Aa, dedim Şenol hoca Gabric'i oynatmış. Sonra dikkatli bakınca hakemin, formanın farklı olduğunu anladım.
                Bu kadar acemilik olmaz ki ya. Çok mu zor resmi sitenin bir fotoğraf bulamaması.
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Ne rezilliği yapmayın Allahınızı severseniz, çok abartıyoruz.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne rezilliği yapmayın Allahınızı severseniz, çok abartıyoruz.
                    nesini abartıyoruz kusurları sadece bununla kalsa karsıyaka ıle yaptıgımız hazırlık macından sonra takıp edıyorum sitenin ingılızce bölümünü hiç güncellemiyorlar hala karsı yakayı 3-0 yendık yazıyor insan hiç değilse haftada bi günceller bunun ekmegını yıyorsun ınsanda hıçmi utanmazlık duygusu yok
                    ayıp resmen
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• yaklaşık 3 sene önceydi..
                      yine gün içinde sıksık resmi siteye bakıyor gelişmeleri takip ediyordum..
                      yeni eklenmiş haberi okurken gözlerime inanamadım..
                      bir kelimeyi yanlış yazmışlardı.
                      yanlış derken harf hatası felan değildi. baya baya kelime hatasıydı.
                      burada yazamayacağım bir kelime hemde. bu resmi sitede yazılmıştı .. haberde..
                      acaba o an o habri giren kişi ne düşünüyordu....
                      hatta o zamanlar resmi site yine sıksık hatalar yapıyordu .dikkatsizlik hatalarıydı.
                      sırf bu nedenle yaptıkları her hatayı print yapıp saklıyordum. bazen burada başlığa ekliyordum..
                      belki gören olur daha dikkatli olurlar diye..

bugüne kadar yapılan her hata bi tarafa burada açıkca yazamayacağım o hatayı da print yapmıştım.
                      daha sonra bari başkası görmesin diye düşünerek silmiştim pc den.
                      o an hemen kulübü arayıp web siteye haber giren ilgili kişiyle görüşmek istediğimi söyleyip haberi düzelttirmiştim.
                      öğrenmek isteyene özel mesaj ile gönderirim kelimeyi.

hatta haber içeriğini söyleyeyim belki o günlerde benden başka şahit olanda vardır.
                      İstanbulda spormalzemeleri üzerine bir fuar açılmıştı . Trabzonsporda Ts Club markasıyla o fuara katılmıştı...
                      En son Burçak tarafından düzenlendi; 03.02.2010, 21:17.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak mucahiderdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nesini abartıyoruz kusurları sadece bununla kalsa karsıyaka ıle yaptıgımız hazırlık macından sonra takıp edıyorum sitenin ingılızce bölümünü hiç güncellemiyorlar hala karsı yakayı 3-0 yendık yazıyor insan hiç değilse haftada bi günceller bunun ekmegını yıyorsun ınsanda hıçmi utanmazlık duygusu yok
                        ayıp resmen
                        Konuyla ilgili olarak http://forum.bordomavi.net/showthrea...87#post2945487

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk yarısını izleyemedim maçın.
                          Resmi siteye bir baktım fotoğrafta Gabric var. Aa, dedim Şenol hoca Gabric'i oynatmış. Sonra dikkatli bakınca hakemin, formanın farklı olduğunu anladım.
                          Bu kadar acemilik olmaz ki ya. Çok mu zor resmi sitenin bir fotoğraf bulamaması.
                          Deplasman maçlarına kulüp muhabiri götürülmüyor, fotoğraflar haber ajanslarından alınıyor. Doğal olarak haber ajanslarından fotolar düşmeden önce eski fotoları kullanıyorlar.

Yorum

• İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deplasman maçlarına kulüp muhabiri götürülmüyor, fotoğraflar haber ajanslarından alınıyor. Doğal olarak haber ajanslarından fotolar düşmeden önce eski fotoları kullanıyorlar.
                            Yazik vallah o kadar aciz duruma geldik yani. Fuzuli yerlere para harcanirken ses yok ama deplasmana götürülen bir muhabir cok pahaliya mal oluyor demek...
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu süper bahaneden dolayı tebrik ediyorum sizleri.
                              Tabii muhabiri nasıl kullanacağını bilemezseniz göndermezsiniz. Oysa deplasman görüntülerini çekse, otobüs, uçak görüntüleri olsa. Soyunma odası ve maç öncesi, maç sonrası görüşler alacak biri olsa. Bunları anında siteye koysa...

Çok mu zor; bence değil.
                              Ama bunu istemek önemli.

Yaptım olduculuk değil.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu süper bahaneden dolayı tebrik ediyorum sizleri.
                                Tabii muhabiri nasıl kullanacağını bilemezseniz göndermezsiniz. Oysa deplasman görüntülerini çekse, otobüs, uçak görüntüleri olsa. Soyunma odası ve maç öncesi, maç sonrası görüşler alacak biri olsa. Bunları anında siteye koysa...

Çok mu zor; bence değil.
                                Ama bunu istemek önemli.

Yaptım olduculuk değil.
                                bu anlattıkların kulüp yönetiminin vereceği bir karar, muhabir maça gitmeden nasıl fotoğraf çekebilir...
                                benim yazdığım bahane değil, eleştirilerinizin doğru hedefe yapılabilmesi için bir bilgiydi...
                                ayrıca yazdıklarına ben de katılıyorum, takım muhabirinin sürekli takımla gezmesi gerekir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim