İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
bunu neden yapmadiklarini sordumİlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. Ayrıca özellikle altyapı takımlarının önemli maçları canlı yayınlanabilir. Maliyeti çok olmayan, aksine çok izlenecek bir içerik hemde..
baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...
ispanya ve ingiltere öyleİlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk bu bana biraz yanlış gibi geldi. Tabii ki baskı oluşmasını istemeyiz ancak Avrupa takımları sürekli olarak yayınlıyor ve resmen ön plana atıyorlar bazı yerlerde. Facebook'da mesela La masia sanırım Barcelona'nın en çok paylaşım yaptığı konudur. Bence bir tersini denemeliler..
almanya, fransa, belcikada yok
bizin altyapi kordinatörüde almanyada yetisdiginden böyle olmasini yadirgamiyorum
dogru yada yanlismi diye bir fikrimde yok
ben olsam arda akbulutla bir yildizin yolu adinda reality sov yaparim...
bence ilgi cekerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.05.2017, 09:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Selçuk bu bana biraz yanlış gibi geldi. Tabii ki baskı oluşmasını istemeyiz ancak Avrupa takımları sürekli olarak yayınlıyor ve resmen ön plana atıyorlar bazı yerlerde. Facebook'da mesela La masia sanırım Barcelona'nın en çok paylaşım yaptığı konudur. Bence bir tersini denemeliler..İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu neden yapmadiklarini sordum
baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu neden yapmadiklarini sordum
baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...
ispanya ve ingiltere öyle
almanya, fransa, belcikada yok
bizin altyapi kordinatörüde almanyada yetisdiginden böyle olmasini yadirgamiyorum
dogru yada yanlismi diye bir fikrimde yok
ben olsam arda akbulutla bir yildizin yolu adinda reality sov yaparim...
bence ilgi ceker
Bence takimdan tek bir kisiyi ön plana atmamak lazim. Birde format "Bir Yildizin Yolu" olarak lanse edilirse cocuk iyice baski altinda kalabilir.
Ama reality sov formati fikir olarak bence cok iyi, örnek olarak U16 takimina sezon basi kampindan türkiye sampiyonasina kadar bir kamera eslik etse (antrenman, soyunma odasi ve mac görüntüleri cekse) ve haftalik videolar Youtube'a yüklense bence cok güzel olur.
Yorum
-
abarti bisey olmasi gerekmezİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence takimdan tek bir kisiyi ön plana atmamak lazim. Birde format "Bir Yildizin Yolu" olarak lanse edilirse cocuk iyice baski altinda kalabilir.
Ama reality sov formati fikir olarak bence cok iyi, örnek olarak U16 takimina sezon basi kampindan türkiye sampiyonasina kadar bir kamera eslik etse (antrenman, soyunma odasi ve mac görüntüleri cekse) ve haftalik videolar Youtube'a yüklense bence cok güzel olur.
bu seviyede
sadece 6 ayda bir degilde her ay bir program
bütün takim olmaz bence, her yas grubundan 1 tane olsa daha iyi olabilir
yakinda bu fukri sikeciler yaparsa sasirmam, calmadiklari fikir kalmadi zaten..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Bende aynen bunlari düsünüp, iyi olmaz diye yazmistimİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Projekt Profi" formatinda yer alan cocuklar arasinda sadece Jonathan Tah dogru düzgün bir kariyere sahip digerleri fos cikti.
Yorum
-
bence bakis acin yanlisİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende aynen bunlari düsünüp, iyi olmaz diye yazmistim
"Projekt Profi" formatinda yer alan cocuklar arasinda sadece Jonathan Tah dogru düzgün bir kariyere sahip digerleri fos cikti.
tah star, ama profesyonel hepsi oldu
en üst seviyede olamayacagi normal olan
lise sampiyonlari en güzel örnek bu konuda
bir yazici en üst seviyede, furkan tas 4. kaleci, mücahit cakir sakaryada, mehmet yesil istanbulspor
bu is böyle
önemli olan prof olmak, bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Bence altyapı maçlarımızın yayınlanması gerekıyor.Bu yasta baskı altında oynamayı,baskıyla mucadele etmeyı ogrenmelıler.Varmı bılmıyorum ama altyapımızda psıkologda çalıştırmalıyız.
Avrupada bu sekılde yapmayanlar bu konuyu başka yontemlerle halledebılıyorlar ama bız yapamıyoruz.
Sonra 12 yasında bunları öğrenmeyenler 20 yasında a takımda sapıtıyor
Yorum
-
Bundan sonra neyim var ? İki sevdalığım: Biri koyunlarım diğeri Trabzonspor...
Ömründe ilk defa yüreğindeki sevdanla maça geliyorsun onda da gönül verdiğin takım mağlup oluyor.
Olsun be Ali amca biz bu takımı kupalarıyla sevmedik ki...Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Bence altyapı kesinlikle tv program o tarz bişey yapılmamalı. Bizim sosyo ekonomik kültürel koşullarımız buna uygun değil.
İspanya ve İngiltere kurumsallık ve kolej, akademi düzeyinde bu işleri yapıyorlar. O altyapıda oynayan çocuklar gençler gerek aldığı eğitim destek herşey çok çok farklı.
Bizde böyle bir kültür ve sistem yok. Daha hem okul hem spor bir arada problemsiz götüren bir sistem bile geliştiremedik. Genç sporcular aldıkları rapor izin ya da öğretmenlerinin insiyatifi kolaylık sağlamasıyla bu ikisini bir arada götürmeye çalışıyor.
Bizde maçlar canlı yayınlanıp onlara özel lig tv quiz tarzı programlar yapmak onları motive etmekten çok zarar getirir. Çünkü şimdiki gençler daha şimdiden hiçbir yere tv yayın vb. çıkmadan abilerine özenip tek tipleşiyor.
Hemen herkes röfleli uzun saç kısa dar paça pantolon ve kırmızı turuncu parlak nike airmax elinede en son çıkan iphone hayali kuruyor. Tek motive kaynakları çoğunun belki de bu saydıklarım.
Hepimiz genç ergen olduk o dönemler bir tv yayınına çıkmak maçları canlı yayınlamak bunların size getireceği popülerlik duygusu kontrol altına alınması çok zor ve sorumluluk duygusu ile ters orantıda gelişir.
Yani kısacası hoca insiyatifiyle ders geçip antremana yetişmeye çalışmak zorunda bırakan bir sistemde bu söyledikleriniz dışardan bakınca güzel gözükse de Türkiye özelliklede Trabzon özelinde çok zor.
Spor ve eğitim bir arada yürütülen sorunsuz bir sistem
Profesyonel hayat koçluğu
Psikolojik danışmanlık
Kaliteli kişisel gelişim program ve aktiviteler
Son derece oturmuş kurumsallık
Bu saydıklarım olmadan gelecek yayın program vari şeyler zararımıza olur düşüncesindeyim.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
Yorum
-
bu devirde televizyon işletmek çok zor. TV yerine youtube kanalı daha da profesyonel yönetilebilir. Ne youtube kanalları var çoğu normal kanaldan daha iyi.İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 5 milyon TL zarar eden BJK TV'yi kapatma kararı almış.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum