Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Youtube kanalı biraz daha içerik olmalı canlı yayınlar futbolcularla röportaj vb.
    Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca özellikle altyapı takımlarının önemli maçları canlı yayınlanabilir. Maliyeti çok olmayan, aksine çok izlenecek bir içerik hemde..
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca özellikle altyapı takımlarının önemli maçları canlı yayınlanabilir. Maliyeti çok olmayan, aksine çok izlenecek bir içerik hemde..
      bunu neden yapmadiklarini sordum

baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...

İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk bu bana biraz yanlış gibi geldi. Tabii ki baskı oluşmasını istemeyiz ancak Avrupa takımları sürekli olarak yayınlıyor ve resmen ön plana atıyorlar bazı yerlerde. Facebook'da mesela La masia sanırım Barcelona'nın en çok paylaşım yaptığı konudur. Bence bir tersini denemeliler..
      ispanya ve ingiltere öyle

almanya, fransa, belcikada yok

bizin altyapi kordinatörüde almanyada yetisdiginden böyle olmasini yadirgamiyorum

dogru yada yanlismi diye bir fikrimde yok

ben olsam arda akbulutla bir yildizin yolu adinda reality sov yaparim...
      bence ilgi ceker
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.05.2017, 09:07.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...
        Selçuk bu bana biraz yanlış gibi geldi. Tabii ki baskı oluşmasını istemeyiz ancak Avrupa takımları sürekli olarak yayınlıyor ve resmen ön plana atıyorlar bazı yerlerde. Facebook'da mesela La masia sanırım Barcelona'nın en çok paylaşım yaptığı konudur. Bence bir tersini denemeliler..
        Sadece Trabzonspor..

Yorum

ispanya ve ingiltere öyle

almanya, fransa, belcikada yok

bizin altyapi kordinatörüde almanyada yetisdiginden böyle olmasini yadirgamiyorum

dogru yada yanlismi diye bir fikrimde yok

ben olsam arda akbulutla bir yildizin yolu adinda reality sov yaparim...
          bence ilgi ceker

Bence takimdan tek bir kisiyi ön plana atmamak lazim. Birde format "Bir Yildizin Yolu" olarak lanse edilirse cocuk iyice baski altinda kalabilir.

Ama reality sov formati fikir olarak bence cok iyi, örnek olarak U16 takimina sezon basi kampindan türkiye sampiyonasina kadar bir kamera eslik etse (antrenman, soyunma odasi ve mac görüntüleri cekse) ve haftalik videolar Youtube'a yüklense bence cok güzel olur.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence takimdan tek bir kisiyi ön plana atmamak lazim. Birde format "Bir Yildizin Yolu" olarak lanse edilirse cocuk iyice baski altinda kalabilir.

Ama reality sov formati fikir olarak bence cok iyi, örnek olarak U16 takimina sezon basi kampindan türkiye sampiyonasina kadar bir kamera eslik etse (antrenman, soyunma odasi ve mac görüntüleri cekse) ve haftalik videolar Youtube'a yüklense bence cok güzel olur.
            abarti bisey olmasi gerekmez

bu seviyede

sadece 6 ayda bir degilde her ay bir program

bütün takim olmaz bence, her yas grubundan 1 tane olsa daha iyi olabilir

yakinda bu fukri sikeciler yaparsa sasirmam, calmadiklari fikir kalmadi zaten...

Ünal Karaman

Yorum

abarti bisey olmasi gerekmez

bu seviyede

sadece 6 ayda bir degilde her ay bir program

bütün takim olmaz bence, her yas grubundan 1 tane olsa daha iyi olabilir

yakinda bu fukri sikeciler yaparsa sasirmam, calmadiklari fikir kalmadi zaten...
              Bende aynen bunlari düsünüp, iyi olmaz diye yazmistim
              "Projekt Profi" formatinda yer alan cocuklar arasinda sadece Jonathan Tah dogru düzgün bir kariyere sahip digerleri fos cikti.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende aynen bunlari düsünüp, iyi olmaz diye yazmistim
                "Projekt Profi" formatinda yer alan cocuklar arasinda sadece Jonathan Tah dogru düzgün bir kariyere sahip digerleri fos cikti.
                bence bakis acin yanlis

tah star, ama profesyonel hepsi oldu

en üst seviyede olamayacagi normal olan
                lise sampiyonlari en güzel örnek bu konuda
                bir yazici en üst seviyede, furkan tas 4. kaleci, mücahit cakir sakaryada, mehmet yesil istanbulspor

bu is böyle

önemli olan prof olmak, bence

Ünal Karaman

Yorum

• Bence altyapı maçlarımızın yayınlanması gerekıyor.Bu yasta baskı altında oynamayı,baskıyla mucadele etmeyı ogrenmelıler.Varmı bılmıyorum ama altyapımızda psıkologda çalıştırmalıyız.
                  Avrupada bu sekılde yapmayanlar bu konuyu başka yontemlerle halledebılıyorlar ama bız yapamıyoruz.

Sonra 12 yasında bunları öğrenmeyenler 20 yasında a takımda sapıtıyor

Yorum

• Bundan sonra neyim var ? İki sevdalığım: Biri koyunlarım diğeri Trabzonspor...

Ömründe ilk defa yüreğindeki sevdanla maça geliyorsun onda da gönül verdiğin takım mağlup oluyor.

Olsun be Ali amca biz bu takımı kupalarıyla sevmedik ki...
                    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Bence altyapı kesinlikle tv program o tarz bişey yapılmamalı. Bizim sosyo ekonomik kültürel koşullarımız buna uygun değil.

İspanya ve İngiltere kurumsallık ve kolej, akademi düzeyinde bu işleri yapıyorlar. O altyapıda oynayan çocuklar gençler gerek aldığı eğitim destek herşey çok çok farklı.

Bizde böyle bir kültür ve sistem yok. Daha hem okul hem spor bir arada problemsiz götüren bir sistem bile geliştiremedik. Genç sporcular aldıkları rapor izin ya da öğretmenlerinin insiyatifi kolaylık sağlamasıyla bu ikisini bir arada götürmeye çalışıyor.

Bizde maçlar canlı yayınlanıp onlara özel lig tv quiz tarzı programlar yapmak onları motive etmekten çok zarar getirir. Çünkü şimdiki gençler daha şimdiden hiçbir yere tv yayın vb. çıkmadan abilerine özenip tek tipleşiyor.

Hemen herkes röfleli uzun saç kısa dar paça pantolon ve kırmızı turuncu parlak nike airmax elinede en son çıkan iphone hayali kuruyor. Tek motive kaynakları çoğunun belki de bu saydıklarım.

Hepimiz genç ergen olduk o dönemler bir tv yayınına çıkmak maçları canlı yayınlamak bunların size getireceği popülerlik duygusu kontrol altına alınması çok zor ve sorumluluk duygusu ile ters orantıda gelişir.

Yani kısacası hoca insiyatifiyle ders geçip antremana yetişmeye çalışmak zorunda bırakan bir sistemde bu söyledikleriniz dışardan bakınca güzel gözükse de Türkiye özelliklede Trabzon özelinde çok zor.

Spor ve eğitim bir arada yürütülen sorunsuz bir sistem
                      Profesyonel hayat koçluğu
                      Psikolojik danışmanlık
                      Kaliteli kişisel gelişim program ve aktiviteler
                      Son derece oturmuş kurumsallık

Bu saydıklarım olmadan gelecek yayın program vari şeyler zararımıza olur düşüncesindeyim.
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:

Yorum

• Son 1 yilda önemli şeyler oldu sosyal medya ve youtube kanali daha profesyonel yönetiliyor.
                        Önerilere açık olmalılar mesela ben verilen haberlerde spiker eksikliğini hissediyorum. Ayrıca özel programlar yapılmalı a takım oyuncuları ile.

Yorum

• Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 5 milyon TL zarar eden BJK TV'yi kapatma kararı almış.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu kanal hiç açılmayacak galiba satılmış istambul medyasını izlemeye devam. Yeral kanallardanda fayda yok bize oh ne güzel

SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 5 milyon TL zarar eden BJK TV'yi kapatma kararı almış.
                              bu devirde televizyon işletmek çok zor. TV yerine youtube kanalı daha da profesyonel yönetilebilir. Ne youtube kanalları var çoğu normal kanaldan daha iyi.

Yorum

• Bjk kanalı 5 milyon zarar ediyorsa yerel kanallar nasıl ayakta kalıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim